-
<<Majkel>>
PROSBA:
DZIS BYL FAJNY SPOT, WIEC JAK WIDAC BRAK INFORMACJI NA GRONIE DOT. MIEJSC SPOTKAN BEDZIE DZIALAL NA NASZA KORZYSC.
OPISUJMY WRAZENIE I RELACJE, TAK CHYBA BEDZIE LEPIEJ :)
POZDRO -
Anonim
Dolaczam sie do prosby Majkiego.
Spot byl calkiem w cipke:) kameralny ale za to bardzo przyjemny. Bylo okolo 25 aut. W tym
kilka dosyc mocnych jak np.
Integra Type R
Peugeot 205 GTI
Astra Gsi
Polo VTG
Leon 1,8T
i troszke wiecej nie duzo wolniejszych autek ktore rowniez sie scigaly:)
Na spocie laury zbierala ITR.. nie bylo na nia mocnych, nawet Polo poleglo... -
1
hmm troche dziwnie to brzmi majkel rozumiem gdybys napisal ze info podane sprawdzonym znajomym z zaznaczeniem ze jest tylko do ich dyspozycji. ale wyrazenie ze brak info na gronie dziala na wasza korzysc (przypominam ze czytam to na gronie wlasnie) powoduje ze czuje sie jakos dziwnie niemile. byc mozeto tylko moje wrazenie jest ale przemysl fakt ze gdybys zamienil slowo grono na np. sr.pl i wyslal taki post na tymze forum to gromy by sie na twa glowe zwalily. Zdaje sobie sprawe rowniez z tego ze czytac (pisac) na tym kawalku internetu zwanym gronem moze kazdy i nie kazdy aspiruje do miana "prawdziwego streetracingowca" (cokolwiek to znaczy tak naprawde) ale mimo ze nigdy nie uczestniczylem, to w mojej glowie widmo fajnego spotu polaczonego z wyscigami jawi sie wylacznie jako fakt umowienia sie z dobrymi (?) znajomymi ewentualnie z posiadaczami aut nadajacych sie na wyscigi.
byl jeden spot oglaszany na gronie ( o jednym wiem) bylo lajtowo milo i bardzo bardzo spokojnie.
reasumujac
byc moze zawartosc pewnoego srodka w moim organizmie powoduje ze jestem przewrazliwiony jednak na te chwile bede bronil mojego punktu widzenia -
Macias
gruby ! polo dorwało ITR na koncu dystansu a za drugim razem od samego poczatku na prowadzeniu do konca... ze astra GSi to nic ale ladnie wydłubana :) 205 GTi nie wiem czy ukonczylo jakis wyscig ale generalnie szło konkretnie -
-
Anonim
Te Czarodziej :P nie pisz szyframi bo Cie rozkminic nie moge, chyba za duzo wypiles :) -
1
nie czarodziej a czarodziciel :)
nie pisze szyframi ale chyba naprawde zbyt wiele bo napisalem strasznie dlugi post i sie nie wkleil, pewnie jak jutro sie obodze to bedzie juz ok ale teraz go nie widze.
tak czy inaczej nie wierze gruby ze nie rozumiesz moich pretensji -
Anonim
nio to spoko że jednak da rade sensownie sie spotowaś :)
pzdr
pees. a ja nie jestem streetracerem więc nie byłem :rotfl: -
1
powiem tak wqrwia mnie czasami zadufanie w sobie pewnych osob ale wasyl do jasnej cholery nie jestes streetracingowcem to co rabisz na tym gronie? :)
odpowiedz krotko i na temat bo tylko o to prosze :) -
Anonim
" ale wasyl do jasnej cholery nie jestes streetracingowcem to co rabisz na tym gronie? :)
odpowiedz krotko i na temat bo tylko o to prosze :)"
zawsze myślałem ze jestem ze względu na to że to moja pasja i to robie od tylko kiedy moge pomimo słabej fury i średnich środków finansowych, ale ostatnio Majkel napisał ze nie jestem, więc tak tylko czytam tu i pisze
pzdr -
Anonim
Magik; ) nie chodzilo o to ze byli sami znajomi, ale osoby ktore potrafia sie zachowac na tego typu spotkaniach ( nie chlaja % nie trzepia wiochy, nie pala laczy gdzie popadnie). Spot byl spontaniczny i nie umawiany.
Poczatkowo bylismy na innej miejscowce, ale po krotkiej chwili zmylismy sie gdzie indziej.
Moze jak bys wsiadl w furaka i poszukal to bys nas znalazl. Dla chcacego nic trudnego.
Auta tez byly bardzo rozne. Od tych szybkich po wolne, i nie kazdy sie scigal. -
<<Majkel>>
Wasyl nie rob z siebie ofiary!
Nikt nie powiedzial ze skoro ma sie slabsze auto to nie mozna sie scigac! Jak zawsze przesadzasz i wyciagasz zle wnioski.
Moj temat mial za zadanie pochwalenie dzisiejszego wieczoru, a nie selekcjonowanie najszybszych aut i tworzenie scisle zamknietej grupy.
Poprostu ostatnie dni pokazaly ze tak dluzej byc nie moze i trzeba cos z tym zrobic. -
9.99 rekord europy FWD
czarodziciel - dont worry, wiekszosc piszacych w tym poscie to wielcy elYtarni strireserzy heheh
tak na serio, tez nie rozumiem ich zadufania bo jezdzac na nocne od ponad 3 a na mistrzowstwa polski od 2 lat wiekszosci ich sobie nie przypominam :D -
LimaK
a ja przyznam racje Majkelowi, i powiem ze jak na gronie nie ma mapki dojazdu, to przyjezdzaja tacy mili i spokojni ludzie :LOL:
Byla tez i policja, ale co z tego jak akurat przyjechali w momencie jak wszyscy stalismy na parkingu przy autach...
Ja bym powiedzial ze najwieksze wrazenie robil 205... bo seryjny to on nie byl, a z ITRem walczyl calkiem niezle. Jaki byl rezultat na 400?
A co do spotu nie umawianego, to kto czyta nie tylko grono ale i inne stronki to mogl latwo dojsc do tego ze dzis cos malego jest.
Pzdr -
Anonim
Majkel nie pisałem odnośnie tego tematu tylko tego gdzie Madej poruszył moją osobe w kłutni o zachowanie po smierci Papieża, napisałes tam że nie jestem streetracerem i tylko że mi sie tak wydaje że jestem, ja na to zlewam choć mogłes mnieć troche racji.
ja nogdy nie robie z siebie ofiary bo już z tego wyrosłem; )
pzdr -
Anonim
Majkel nie pisałem odnośnie tego tematu tylko tego gdzie Madej poruszył moją osobe w kłutni o zachowanie po smierci Papieża, napisałes tam że nie jestem streetracerem i tylko że mi sie tak wydaje że jestem, ja na to zlewam choć mogłes mnieć troche racji.
ja nogdy nie robie z siebie ofiary bo już z tego wyrosłem; )
pzdr -
Anonim
co do zadufania, cóż taki już jestem, taki mój charakter, czy to mnie przekreśla jako człowieka?
pzdr -
9.99 rekord europy FWD
ja mysle ze jak nigdzie nie ma info o zlotach to jest szansa ze nie spotka sie niepowolanych ludzi choc to nie jest 100% pewne.
Albert wracaj, auto stroje w poniedzialek to spocik jakis :)
Ktory ITR byl/czyj? -
9.99 rekord europy FWD
ITR ma to do ciebie ze ma dluga 4ke ktora zapina na koniec wyscigi i wtedy go kazdy podgania -
9.99 rekord europy FWD
WASyL:
co do zadufania, cóż taki już jestem, taki mój charakter, czy to mnie przekreśla jako człowieka?
-------------------
tylko trzeba miec ku temu baaardzo duze powody a jesli chodzi o street, chetnie cie z tej przypadlosci wylecze na pierwszych napotkanych swiatlach (niech tylko wyzdrowieje) :) -
Skuniosan
czerwona; ) chyba sie gronuje to pewnie sie zaraz wypowie
205 podobno wszystko orginal tylko skrzynia z 1.6 i odelzony na maxa (plexi)
co do newsow na forach , wszystkie zgina , jak tylko u nas odpali sie lista sms to wszystkie spoty racingowe poleca z forum
wczoraj bylo sympatycznie i nawet szybko , ja niestety nie mialem ochoty sie lapac bo TC dobija mnie i sni mi sie po nocahc :( :/
pozniej na g-techu , najlepszy przejazd 7.90 najgorszy 9.16 top jest wlasnie walone TC , zaznaczam ze biegi wchodzily
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne