-
Skuniosan
juz na poczatku sezonu o tym napisal na SR , co myslicie o tym zeby przyzwyczaic ludzi tych co chca tylko ogladac , stac, palic gumy , napic sie piwka i pogadac , do jakiego jednego dnia - miejsca w Wawie by nie zawadzali oni w przeprowadzaniu wyscigow !?
lub jeszcze lepiej, spotykac sie gdzies , ustawiac umawiac i wyskakiwac na dogadane"potyczki" na inne miejsce , krotko , szybko i bez zbednych przeszkod ? -
Anonim
Masz racje Skunio... wlasnie przez tych pseudo "lansikow", dresiarzy i jeszcze wielu "innych" co lansuja sie przed swoimi kolezankami dresiarami jacy to oni sa wielkimi nocnymi scigantami, my nie mozemy sie dobrze bawic.
Ale... wydaje mi sie, ze nie uda sie od nich odciac.. -
Anonim
Skunio no to Ci ludzie juz sie przyzwyczaili do S. teraz pozostaje Nam znalesc nowa miejscowke.. -
Anonim
pomysł bardzo dobry, tylko jak chcesz oddzielić lanserów od ścigantów, bo jak zaczniesz pytać kto sie chce ścigać a kto tylko jest gapiem to 90% powie że chce sie ścigać po czym i tak duza częśc będzie tylko gapiem :( choć trzabe spróbować jakoś temu zaradzić, pozatym i tak szybko wyjdzie gdzie jest nowa miejscówka bo ktoś sensowny zaproszony powie przypóśćmy dziewczynie czy jakiemuś znajomemu, że jadą tu i tu na wyścigi i potem sie rozejdzie po znajomych i znów wszyscy będa wiedzieć :( tak przecież było z FR :( kolejną sprawą i to pewnie Tobie Skunio sie nie spodoba, nie powinno być żadnego alkoholu na spotach bo nie od tego one są , piwo (już nie wspominając o innych trunkach) = gapje a tego nie chemy.
pzdr -
-
Anonim
Trzeba poprostu wrocic do starych sposobow. Np. umawiamy sie przez gg, sms lub prv co do godziny i miejsca spotkania, i tak np... dzien wczesniej kazdy z nas dostaje wiadomosc ze spotykamy sie przypuscmy na Pl Bankowym, o jakiejs wyznaczonej godzinie, tam dogadujemy sie gdzie jechac zeby nie bylo tlumu, pakujemy sie w auta i jedziemy konkretna grupa na miejscoweczke.
Osobiscie przeciez wiemy kto sie sciga, a kto tylko jedzie sie polansowac. Takze mysle ze nie powinno byc wiekszego prblemu z wprowadzeniem tego planu w zycie.
Jesli ktos ma jakis inny pomysl lepszy to niech zapoda.
peace -
Anonim
pomysł dobry, i najbardziej skuteczny, długo sam ten system stosowałem i chyba warto do tego wrócić; z tego jednak co od roku zaobserwowałem to cześć ludzi nawet codniennie jeździ po miejscówkach i szuka gdzie sie ścigają, jeden tel. i zjeżdżaja sie ich znajomi choć napewno nie bedzie ich tak dużo jak teraz. Plusem natomiast jest to, że przyjeżdżają tylko ci co sa chętni i akurat mogą więc dużo osób sie nie najedzie.
pzdr -
Macias
trza w rozne dni sie ustawiac przez gg,sms albo tajne działy na forach klubowych :) jak sie umawiaja znajomi to wiadomo ze bedzie sciganko :) tylko nie na S bo tam w kazdy dzien juz jest syfiasto :( 2sprawa piszmy o miejscowkach tylko prywatnie ajjjt; ] -
Skuniosan
no tak , ale ja mysle ze oni sami sie oddziela , jak zobacza ze moga sie lansowac po parkingach z odrobina miejsca do palenia gumy , to juz tam zostana
generlanei tez uwzam ze na styl zachodni przydaloby sie takie miejsce gdzie mozna co tydzien sie spotkac i pogadac , typowe ploty i troche lansu
przez lowrider.pl sprawdzona juz miejscowka to pl konstytucji , gdzie po 18 jest malo aut a pozniej to juz wogole pusto , parking nic nie kosztuje a miejsce na ploty pierwzsza klasa
co do SMS to RU juz pare tygodni temau zebralo liste odpowiednich osob , zostanie ona uruchomiana w tym tygodniu , ale mijsca nadal brak -
Anonim
Skunio przypucuj sie co to za lista:>
znalazlem jedna miejscoweczke, zajebista nawierzchnia, ale miejsce z lekka przypalowe:/ cos na wzor P -
Anonim
ja natomiast mam coś na wzrór FR tyle
+ jest oświetlone
- jakieś 100 m jest z górki pod koniec
pzdr -
Anonim
a i jeszcze jest pomiędzy osiedlami więc raczej po policje nie będzie nikt dzwonił, z daleka widać czy coś jedzie
a ten skos ma jakieś 5 stopni i właściwie jest to jusz miejsce na hamowanie, teraz sie wybieram na dokładne testy nawierzchni i wrażliwość okolicznych mieszkańców którzy jednak są kawałek od tego miejsca
pzdr -
Pele
Podoba mi sie chlopaki to o co zabiegacie/ ew. zabiegamy...
zbiore wszystko do kupy z waszych propozycji:
1. jednak zero alkoholu, trzeba to przebolec jak ma byc kultura
2. przeniesc lans, alkohol(i nie tylko), palenie gumy i ogolne wiesniactwo na jedna z trzech miejscowek
- M1
- pl. bankowy
- pl. konstytucji
I albo na niej albo na innej organizowac spoty plotkarskie
3. znalezc i przetestowac nowe miejscowki
PS: Chwilowo "znowu" nie dysponuje autem, ale licze ze juz niedlugo... wiec jakby co to checi u mienia mnogo
PS2: Jest sporo chetnych osob na kulturalne posciganie sie bez wsi, moze nawet nie superszybkimi potworami bo np. mowa o HFP, ale kto widzial ostatnio ten wie ze w tym GRONIE panuje pelna kulturka... -
Anonim
według mojej sktomnej (lecz wszędzie widocznej; ) osoby to tak:
- jak jusz to na M1 wyrzucić to chamstwo chociaż wieczorami z wawy
- spoty plotkarskie normalnych to bankowy jest ok bo testowałem z Centomanią.pl i innymi znajomymi :)
- miejscówki sie szukają przez bardzo dużą ilość osób :)
pzdr -
s3
wiec niema co kombinowac trzeba sie spotkac obgadac jakies miejsce i ruszac na łowy , a co do daty spotkania to bedzie trzeba cos obgadac , a do tego czasu to mapka w lapke i szukamy , tylko jesli znajdziecie cos to niepiszcie gdzie co jest bo wiele osob niepowolanych przeglada grono i poco palic nastempna miejscowke , kazdy chyba gg ma i w ten sposob mozna sie umawiac -
Anonim
jak sie znajdą chętni to zapraszam na oblookanie tego co ja znalazłem, więcej info na prv
pzdr -
Macias
od tamtych miejsc trzeba sie poprostu odciąć... buractwo i tak tam bedzie przyjezdzac zakorzenili sie ... wg mnie.... a nowe miejscowki utrzymac w swoim towarzystwie chociaz wiadomo jak to jest kolega powie koledze :/ poszukiwania w toku... Adam ty gronowiczu :D -
9.99 rekord europy FWD
chwila chwila - ci co sa na wyscigach i tylko patrza, pija lub jaraja lacza to dresy i POZERZY
Lanserzy sa czesto wsrod tych co sie scigaja i maja mocne fury wiec nie mieszajcie pojec; ] -
Anonim
przepraszam ze sie wtrace... dlatego dalem wam ta propozycje jaka wam dalem... z tego co wiem ile razy kogos pytalem czy sie scigasz czy tylko patrzysz wiekszosc odpowiadala nie scigam sie...
wlasnie to wam probowalem przekazac zeby takie cos zrobic... a wy to negowaliscie... ja wczoraj widzialem dobra trase choc wam sie pewnie nie spodoba... 2 pasmowka dobry asfalt... swiatla na fotokomorke wiec nie trzeba hamowac... z 10 razy lecialem i sprawdzalem okolo 2.00 w nocy... kolo 22.00 nie wiem jaki jest ruch... -
Anonim
Impreaz to sprawdź ją o 22 a nie gadasz o 2 w nocy, pozatym przestań w każdym wątku mówić: "A nie mówiłe..." itp itd
pzdr -
Anonim
a co ty sie tak od razu unosisz... ale taka jest prawda mowilem zeby stworzyc grupe zeby cos zorganizowac a wy to zjebaliscie a teraz sami poruszacie ten temat...
nie sadzisz ze to dziwne?? a co jest zlego w 2 w nocy?? to lepsza pora do jazdy a nie 22... o 2 nie bedziesz mial gapiow... a o 22 tak...
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne