ATS

Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • LimaK

Czy sie ma bmw czy nie, jezdzic sie potrafic powinno. Ja jakbym mial kase to tez bym chetnie kupił nawet starsze bmw. Wiadomo, ze fajne i prawie kazdy lubi. A stereotyp, hehe, ewidentnie widac ze kazdy go akceptuje dopuki do betki nie wsiądzie i nie zacznie dotyczyc bezpośrednio Ciebie.

Pzdr
  • LimaK

Czy sie ma bmw czy nie, jezdzic sie potrafic powinno. Ja jakbym mial kase to tez bym chetnie kupił nawet starsze bmw. Wiadomo, ze fajne i prawie kazdy lubi. A stereotyp, hehe, ewidentnie widac ze kazdy go akceptuje dopuki do betki nie wsiądzie i nie zacznie dotyczyc bezpośrednio Ciebie.

Pzdr
  • Albert

ATS = NIE
  • Anonim

wracając do wypowiedzi Grubego - wlasnie o tej żółtej Tigrze z 2002 roku mówiłem, który ni z tego ni z owego, prawdopodobnie pod wpływem alkoholu wjechał w dziewczynę... nie mniej jednak pamiętam, jak juz mowimy o bmw - ze bylo jedno mocno rozbite w 2002 roku na ATSie - rano wisiała na nim tabliczka sprzedam...

co by nie mowic - ATS bezpieczny nie jest i to jego największy problem.
  • Anonim

Tak to bylo ciemno zielone E46.. chyba:)
    koles wydachowal bejke... no coz, pech
| |

Wszystko o streetracingu, czyli motoryzacyjnych zabawach na ulicy, dragracingu, czyli legalnych zawo...

Fotki

Miejsca grona (0)