-
Gruby lost in the world
-
Anonim
Ja już ściągam Tokyo Drift. Pobrałem najpierw krótki sampel żeby zobaczyć jakość i jest calkiem znośnie obejrzeć można. Ściągam za pomocą torrentów przez Azureusa a torrent pobrałem z torrenty.org. A napisy są na napisy.org. Jak ktos chce to torrenta moge przesłać na maila. -
Gruby lost in the world
Divix niewarto na F&F trzeba do kina. Na premiere w polsce podbije się fajnym squadem import tunerów :) -
-
Anonim
jeżeli można to poprosze torrenta bo jakos bulic mi sie niechce.
acha, i jesli chcialbm sciagac z tamtad to musze cos zaplacic? -
Anonim
wlasnie wrocilem z kina i widzialem.
Mozna okreslic, ze fajne i szybki samochody, fajne dziewczyny i szybka akcja. Muzyka tez ok.
Zdecydowalem, ze kupuje Lancera:)
Film to Must Have dla kazdego streetracera :)
PS.
po seansie radze uwazac w okolicach kina, bo nie zdziwilby mnie widok samochodu jadacego lub probujacego jechac bokiem :)
Niestety film ten przyspozy wielu pseudo racerow:( -
Anonim
to prawda. ludzie myslą że wystarczy że obejrzą film, żeby móc brawurowo jeździć po ulicy. u mnie ta pasja powstawala przez bardzo dlugi okres czasu, i pewnie wydaje wam sie ze dlatego ze mam dopiero 16 lat to obejrzalem poprostu jakis film i sie najaralem na streetracing... to calkowicie nieprawda, bo moja pasja do szybkiej jazdy powstala jak kiedys ojciec pozwolil mi poprowadzic fure, potem zaczalem interesowac sie wyscigami WRC, a dopiero od jakiegos roku zaczalem sie inrteresowac streetracingiem. ale denerwują mnie takie ciołki co obejrzą film o wyścigach ulicznych i już uważają, że jeżeli oni mogą, to on też tak może jeździć...
BTW:
przeciez w Polsce jeszcze nie było kinowej premiery F&F Tokyo Drift ... -
bero
to spojrz skad michel jest; )
a bedzie sie pod kinami dzialo, oj bedzie; ) fajnie sie oglada jak ludzie np z barborki albo z wyscigow 1/4 mili wracaja zajarani... samochod nagle sie bardziej sportowy robi; ) -
Anonim
-
Anonim
>bero napisał
>a bedzie sie pod kinami dzialo, oj bedzie; ) fajnie sie
>oglada jak ludzie np z barborki albo z wyscigow 1/4 mili
>wracaja zajarani... samochod nagle sie bardziej sportowy
>robi; )
bedzie bedzie, trzeba podwojnie uwazac i z dala od jezdni! a jadąc to oczy dookoła głowy :)
szkoda, ze wielu takich rejserow samochodami tatusiow i bez doswiadczenia lub polonezami po tjuningu..
;) -
Anonim
ale tuning wiesz jaki: czarne szyby, plastikowy wlot powietrza na masce, atrapa spojleru, muzyka az sie szyby trzęsą i ręka za oknem w czasie jazdy... :) -
Anonim
-
Anonim
-
Gruby lost in the world
No niebędą chcieli jechac bokiem jak zobaczą akcje z parkingu ijak sie uczy lanserem na początku jeździc. Taka obijanka na ekranie raczej troszke przestraszy że tatuś by zabił jakby tak walnąc po filarach :) No w polsce za miesiac będzie FnF. -
-
Anonim
-
Łukasz
ja wczoraj ogladalem i film jest kozak i jak mozecie to powiedzcie jaka muzyczka leci na koncu filmu?? nie chce dokladnie opisywac sceny tym co nie ogladali ale chodzi mi o sam koniec filmu jak podjezdza do wyscigu sami wiecie kto :) -
Anonim
ja też film obejrzałem kilka dni temu i też bardzo mi się podobał :) A tak swoją drogą to ciekawe ile $ dostał (sami wiecie kto) za tą małą rolę na koniec filmu :d -
Anonim
film super, wg mnie najlepsza czesc "sagi" . bardzo mi sie podobal.
zaraz po ostatnim wyscigu z tym "żółtkiem" leci:
teriyaki boyz - tokyo drift
a podczas wyscigu z tym łysym (wiecie o kogo chodzi) leci kawalem the prodigy, niepamietam jak sie nazywa ale jest to czesc ścieszki dzwiekowej do .need for speed most wanted. -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
http://www.smog.pl/szukaj/to+niewia...
początek troche nudny ale później zajbiste.
podkreślam scene jak koleś (chyba bialym EVO) ucieka policjantowi, to trzeba mieć talent, i nerwy