Streetracing [3405]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Gruby lost in the world

w kinach od 11 sierpnia .
  • Anonim

Ja już ściągam Tokyo Drift. Pobrałem najpierw krótki sampel żeby zobaczyć jakość i jest calkiem znośnie obejrzeć można. Ściągam za pomocą torrentów przez Azureusa a torrent pobrałem z torrenty.org. A napisy są na napisy.org. Jak ktos chce to torrenta moge przesłać na maila.

Divix niewarto na F&F trzeba do kina. Na premiere w polsce podbije się fajnym squadem import tunerów :)
  • Anonim

jeżeli można to poprosze torrenta bo jakos bulic mi sie niechce.
    acha, i jesli chcialbm sciagac z tamtad to musze cos zaplacic?
  • Anonim

wlasnie wrocilem z kina i widzialem.
    Mozna okreslic, ze fajne i szybki samochody, fajne dziewczyny i szybka akcja. Muzyka tez ok.
    Zdecydowalem, ze kupuje Lancera:)

Film to Must Have dla kazdego streetracera :)

PS.
    po seansie radze uwazac w okolicach kina, bo nie zdziwilby mnie widok samochodu jadacego lub probujacego jechac bokiem :)

Niestety film ten przyspozy wielu pseudo racerow:(
  • Anonim

to prawda. ludzie myslą że wystarczy że obejrzą film, żeby móc brawurowo jeździć po ulicy. u mnie ta pasja powstawala przez bardzo dlugi okres czasu, i pewnie wydaje wam sie ze dlatego ze mam dopiero 16 lat to obejrzalem poprostu jakis film i sie najaralem na streetracing... to calkowicie nieprawda, bo moja pasja do szybkiej jazdy powstala jak kiedys ojciec pozwolil mi poprowadzic fure, potem zaczalem interesowac sie wyscigami WRC, a dopiero od jakiegos roku zaczalem sie inrteresowac streetracingiem. ale denerwują mnie takie ciołki co obejrzą film o wyścigach ulicznych i już uważają, że jeżeli oni mogą, to on też tak może jeździć...

BTW:

przeciez w Polsce jeszcze nie było kinowej premiery F&F Tokyo Drift ...
  • bero

to spojrz skad michel jest; )

a bedzie sie pod kinami dzialo, oj bedzie; ) fajnie sie oglada jak ludzie np z barborki albo z wyscigow 1/4 mili wracaja zajarani... samochod nagle sie bardziej sportowy robi; )
  • Anonim

teraz zauważyłem :)) <lol>
  • Anonim

>bero napisał
    >a bedzie sie pod kinami dzialo, oj bedzie; ) fajnie sie
    >oglada jak ludzie np z barborki albo z wyscigow 1/4 mili
    >wracaja zajarani... samochod nagle sie bardziej sportowy
    >robi; )

bedzie bedzie, trzeba podwojnie uwazac i z dala od jezdni! a jadąc to oczy dookoła głowy :)
    szkoda, ze wielu takich rejserow samochodami tatusiow i bez doswiadczenia lub polonezami po tjuningu..
    ;)
  • Anonim

ale tuning wiesz jaki: czarne szyby, plastikowy wlot powietrza na masce, atrapa spojleru, muzyka az sie szyby trzęsą i ręka za oknem w czasie jazdy... :)
  • Anonim

czarne szyby i juz kilka koni wiecej, nie wiedziałes?

;)
  • Anonim

to pewnie jakaś radziecka technologia

No niebędą chcieli jechac bokiem jak zobaczą akcje z parkingu ijak sie uczy lanserem na początku jeździc. Taka obijanka na ekranie raczej troszke przestraszy że tatuś by zabił jakby tak walnąc po filarach :) No w polsce za miesiac będzie FnF.
  • Anonim

a u mnie w domu bedzie za 2 dni :P
  • Łukasz

ja wczoraj ogladalem i film jest kozak i jak mozecie to powiedzcie jaka muzyczka leci na koncu filmu?? nie chce dokladnie opisywac sceny tym co nie ogladali ale chodzi mi o sam koniec filmu jak podjezdza do wyscigu sami wiecie kto :)
  • Anonim

ja też film obejrzałem kilka dni temu i też bardzo mi się podobał :) A tak swoją drogą to ciekawe ile $ dostał (sami wiecie kto) za tą małą rolę na koniec filmu :d
  • Anonim

film super, wg mnie najlepsza czesc "sagi" . bardzo mi sie podobal.

zaraz po ostatnim wyscigu z tym "żółtkiem" leci:

teriyaki boyz - tokyo drift

a podczas wyscigu z tym łysym (wiecie o kogo chodzi) leci kawalem the prodigy, niepamietam jak sie nazywa ale jest to czesc ścieszki dzwiekowej do .need for speed most wanted.
  • Anonim

• Anonim

• Anonim

http://www.smog.pl/szukaj/to+niewia...

początek troche nudny ale później zajbiste.
    podkreślam scene jak koleś (chyba bialym EVO) ucieka policjantowi, to trzeba mieć talent, i nerwy
| |

Wszystko o streetracingu, czyli motoryzacyjnych zabawach na ulicy, dragracingu, czyli legalnych zawo...

Fotki

Miejsca grona (0)