-
Anonim
Gdzie w mazowieckim moge usunac wgniotki z karoserii? Spowodowane zostaly od kamieni lub jakiejs innej pierdoly. Slyszalem ze jest jakis mistrz ktory potrafi wyciagnac cos takiego.
Zna ktos namiary? Jakie koszta? -
Z poważaniem, mgr Maksymiliano!
Ja slyszalem, kolego. Pewnie chodzi o Twoje s80 hehe
:D
Podobniez w Laskach jest warsztat samochodowy z takimi fachowcami...
Ulubione narzedzia: mlotki, super glue (ew. kropelka), sylikon, tasma klejaca itd. Co do kosztow naprawy, dogatacie sie na miejscu, dla stalych klientow nawet sa znizki.
Polecam!
Sa najlepszi!!!
pozdro -
marty
Firma nazywa sie Auto-grad i mieści sie przy ulicy Mikolajskiej 19a (okolice Makro przy Al. Jerozolimskich). Czlowiek uzywa specjalnej, opatentowanej metody do usuwania malych i srednich wgniecen z karoserii bez lakierowania. Prostowalem u niego drzwi w Mondeo i bylem bardzo pozytywnie zaskoczony efektem. Szybko solidnie, a cena tez nie odstrasza. Polecam.
Tel: 022 863 46 14
kom. 609 404 970
E-Mail: autograd@interia.pl -
Robson
O wypas , może nie ja założyłem temat ale wielkie dzięki za odpowiedź !!!! Przydatne -
-
Anonim
Dzieki Marty, dzis sie do nic wybiore:)
Maks co do warsztatu w Laskach... buaahahahhaa
naprawde sa niezli. Nie sadzilem ze zabawa z super glue w ich wykonaniu moze byc taka tworcza. Chlopaki potrafia pokleic wszystko w aucie 1 tubka wyzej wspomianego kleju. -
J A
-
Anonim
taa jest taka metoda mam znajomego ktory usuwa takie wgniecenia (bez lakierowania jesli powierzchnia jestnie naruszona) tzw. smarty
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne