-
-
Kuba
Kanye West - Diamonds From Sierra Leone (wiem, ze komercha, ale za to jaka; D ) -
Pele
-
-
gh0ly
-
-
Anonim
Mixów Mr Roota :)
Dj Wawa
Eddie Amadore
poztym innych skłądaków housowych
pzdr -
Anonim
Turecki hip-hop
Tunnel Trance Goes Ibiza
50 Cent - głównie Just a little bit
Myslovic; ) -
Anonim
ja wrocilem z USA pare dni temu to wznowie moja dzialalnosc na gronie, a w furze slucham tego co sluchalem w USA czyli:
Damian Marley - Welcome To Jamrock
Mike Jones - Back Then
Kanye West - Diamonds From Sierra Leone
Kanye West - Golddigger
Tony Yayo - So Seductive
Young Jeezy - And Then What -
FaNtAsS Bamboocha :P
-
Anonim
Ta zwrotka mi się podoba :
"Bitch get in my car...16 inch rims, black leather, cdti engine, when i open the door, bitch get in my car..."; )
50 Cent & J-unit -
Anonim
-
Anonim
ja slucham najnowszej Mandaryny slyszeliscie ? prawda wyyyyyyyyyypas szczegolnie dotkliwie slyszany na moim BOSE :) -
Panicz Życiem Zmęczony...
-
-
Anonim
Paul van Dyk - For an angel
Foggy - Come into my dream (radio mix)
Tomcraft - Overdose
Tomcraft - Silence
Snap - Rhytm is a dancer 2003
Sylver - Livin' my life
Ogólnie mam fazę na trance :)) -
http://www.schnazzy.com/videos3.asp
Foggy - Come into my dream (radio mix)
zajebisty filmik wlasnie z ta muzyka, jak jeszcze nie widziales to sciagaj migusiem :)
pozatym wszystkie importy sa zajebiste -
Anonim
Hehe, stamtąd to wytrzasnąłem; )
Przyjemnie się ogląda te filmiki. Dobre tło do imprezki SR :)) -
Anonim
-
Pietja
-
Lukasz
Pietja radio i glosniki waza tyle samo co kupa rana, nie daj sie zwariowac :) wyjmujac radio poprawiasz czas o 0,00006 sec a chyba Tobie zalezy na 1 sec przynajmniej. Popraw mnie jesli sie myle.
p.s. Jesli faktycznie to radio Ci tak psuje osiagi to proponuje mp3 player, np taki lanserski Ipod, czas pozstanie taki sam a jaki szpan + zdjecia mozna znajomym pokazywac (na wyswietlaczu wielkosci komorkowego).
PZDR -
Lukasz
Ja polecam N.E.R.D./ Neptunes - In search of (2002 edition). plus Sypmathy for the devil N.E.R.D.