Streetracing [3403]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

To taka zorganizowana akcja - usuń GIWa ze swoich znajomych... niech każdy się zastanowi, czy chce być z nim kojarzony. Ja nie chcę, więc podobnie jak Madej wykasowałem go ze swojej listy. Może to dziecinne (jesteś prostakiem, usunę Cię z listy znajomych), ale jakoś nie mam ochoty "być jego znajomym".

Myślę, że nie ma co ciągnąć tego wątku, tylko po prostu go usuwać...choć oczywiście niech każdy sam odpowie sobie na pytanie, czy chce to zrobić, ja tylko rzucam pomysł.
  • gh0ly

niektorzy nawet nie dodawali :P
  • Anonim

miałem go w znajomych przez tydzień jakieś 2 miechy temu przez przypadek

pzdr
  • Anonim

a ja proponuje kasowac kazdy jego post ktory jest nie na temat i w ktorym ma pretensje do kogokolwiek z nas:)

peace
  • Michał

Ja natomiast proponuje zakończyć tą szopkę bo zaczynacie się poniżać.
    Pozdrawiam
  • Anonim

teee Talent ciebie o zdanie nikt nie pytal
  • Anonim

chwilka...to mam rozumiec e ten caly Impreza,nagrzal sie na nagranie...ze 2 miehcy montuje film,i ciagle narzeka mi ze potrwa..a tak naprawde nic nie bedzie???
  • Marcin

właśnie tak Yarson,koleś jest znany,zapytaj Brzoze...
  • Anonim

brozza nic nie wiedzial...ale moj znajomy z miasta, jak mu powiedizlem okogo chodiz to mowil,ze chchial mu dojebac bo tez cos tam mu dupe obrobil...hmmm..to nie ciekawie...to po h...tyle ludiz naspraszal,jazda,palenie,wypad ek..i naco mu ten film???? mam nadzieje ze sie mylicie:)
  • Michal T.

Ja go nie dodawałem.

A kto jeszcze ma Matusika?
  • Anonim

>Compsport napisał
    >Ja go nie dodawałem.
    >
    >A kto jeszcze ma Matusika?

jeszcze 270 osób co najmniej :)

http://w8.grono.net/comm/fl/21055/0...
  • Anonim

To chyba prywatna sprawa każdej osoby kogo ma w znajomych. Nie wiem po co tworzyć presję na ludzi, żeby usuwali kogokolwiek z listy. "Pokłóciłem się z Grzesiem a ty się z nim nadal witasz, więc już się z tobą nie bawię". Dziecinada.
  • SuperMocarz

spotkałem sie z imprezą jakieś dwa lata temu, jak dupę truł mi na privie że chce film o motocyklach nakręcic. Typ sprawiał wrażenie ostro wydyganego, z resztą mówił że on nie może się umówić pod swoim blokiem bo mi nie ufa, hahaha.
    Poi jednym spotkaniu z nim położyłem laske na kontakty z tym panem, ale on za wygraną nie dał... męczył mnie, dupe truł, zapraszał gdzieś. W końcu przestał. po nagrywaniu 30 września znowu sie uruchomił i zapraszał na imprezę urodzinową gdzieś do klubu (zaproszenie jak to ma w zwyczaju wyłał 3 razy róznymi drogami - gg, priv...)
    Jak nie zmontuje tego filmu to powinien zostać uśpiony. takie moje zdanie.
    Zrobieniem DOBRZE tego filmiku ma szansę trochę się wybielić...
    wy SR znacie go bardziej, my SF mniej, wiec cały czas mam nadzieje żek oleś nie jest tak przesrany jak udowadniacie.
    Pozdro i jeszcze raz dziękówk dla Miłka za to że zrobił nam ten filmik, przynajmniej mój lać nie spalił sie na darmo:P
  • Anonim

>Compsport napisał
    >Ja go nie dodawałem.
    >
    >A kto jeszcze ma Matusika?

Chodzą słuchy, że SSS...

• Anonim

co do GIW-a czy imprezy..jak kto woli...wiadomo o kim mowa:) pisal mi na gg,ze ma troche preblemow zyciowych,rodzinnych,wlasne zycie i ze film bedzie Napewno...tylko ze nie 5 minut,jak zrobil milek,tlyko dluzszy.... i dlatego musimy byc cierpliwi i wyrozumiali....wiec ja mysle,ze faktycznie... koles pracuje./studiuje,do tego zycie osobisce,dlatego filmik jeszce sie montuje...ja wierze ze filmik bedzie:)))
  • Uzytkownik usuniety

naiwniak...
  • ...

a co będzie jak nie zrobi???
  • Uzytkownik usuniety

nic nie będzie, bo gorzej być nie może. Chłopak chciał zaistnieć, miał pomysł, ale źle do tego podszedł i teraz żeby zmazać z siebie tą kupe która sie do niego przykleiła MUSI ten film zrobić i to dobrze, inaczej smród sie będzie za nim ciągnął dopóki kupa nie zaschnie i nie odpadnie.
  • Romek

jaka piękna metafora :))
  • Michal T.

Ze złej strony słuchasz Juby, z bardzo złej.
  • 1
  • 2
| |

Wszystko o streetracingu, czyli motoryzacyjnych zabawach na ulicy, dragracingu, czyli legalnych zawo...

Fotki

Miejsca grona (0)