Streetracing [3403]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Ogolnie chodzilo mi o poznanie opini waszych - osob ktore jezdzily lub posiadaja takie auto.

Wszystkie opinie typu gazety sportowe czy art.internetowe znam...

• Kamil

Czesto jeżdżę A3 2,0 TFSI quattro i mogę wyrazić swoją opinię tylko o silniku. Genialna elastyczność już od najniższych obrotów aż po kres. Max był 240km/h. Co do spalania to w mieście przy dynamicznej jeździe 12-13L. Nie wiem natomiast jak opisać rodzaj jazdy przy którym udało się przekroczyć 22L bo nie znam takiego słowa. Tak będzie chyba najlepiej:

http://pl.youtube.com/watch?v=SMwfM...

Golfem GTi miałem przyjeność raz, dobrze spasowane i narysowane wnętrze, głośniejszy wydech niż w A3 no i te znaczki VW na żarnikach ksenonów:)

Ogólnie wydaje się wart polecenia.

A odnośnie wersji na trzydziestolecie:

http://pl.youtube.com/watch?v=NiXrr...
  • Elf

Nie myślałeś może o S3?? w/g mnie dużo fajniejsza zabawa...i nie bedzie trzeba odrazu programu i wydechu robisz bo seria powinna Cię zadowolić wiec i gwarancji nie stracisz; ) po za tym GTi jeździ więcej niż S3 hehe

Pozdro
  • marty

>Elf napisał
    >Nie myślałeś może o S3?? w/g mnie dużo fajniejsza
    >zabawa...i nie bedzie trzeba odrazu programu i wydechu
    >robisz bo seria powinna Cię zadowolić wiec i gwarancji nie
    >stracisz; ) po za tym GTi jeździ więcej niż S3 hehe
    >
    >Pozdro

Przeciez to kompletnie inna polka cenowa, nie mowiac o tym, ze GTI mozna juz dostac uzywane w rozsadnych pieniadzach...
  • Anonim

>Jasiek ® napisał
    >w 10l pewnie można się zmieścić...
    >turbo doładowana benzyna pali mniej niż wolnossąca o tej
    >samej mocy...
    >
    >pzdr

heheheh, idę to powiedzieć mojemu TSowi, który pali 2-3l mniej niż 1.8T

• Bardzo fajny samochodzik!!!
    Idealny dla młodzierzy jak i do tuningnu
  • Anonim

dzieki wielkie za wszelkie info ale troszke sie zminilo prawdopodobnie wejde w jakiegos 4lapa :)

Pozdrawiam KK
| |

Wszystko o streetracingu, czyli motoryzacyjnych zabawach na ulicy, dragracingu, czyli legalnych zawo...

Fotki

Miejsca grona (0)