-
Anonim
jak sie cierpi na bezsennosc ...to czemu nie mozna zapuscic bajuche:P -
Maruchinae86
-
BySio
-
Karola
A ja bym sobie z przyjemnoscia obejrzala - zycie to nie-je-bajka, a ten film wyglada mi na fantasy; ) lubie popatrzec i pozastanawiac sie jak oni to robia, ze poobijaja sie o 10 samochodow, kontenerow na smieci, pociagi, przeleca przez dom, pofruwaja nad mostami i nie maja nawet ryski na lakierze; ) albo wsiada jakis lepek do auta i pieknie driftuje po godzinie nauki; ) ehhh.. milo sobie pomarzyc; )
poza tym - ten film to trzeba potraktowac jak dwugodzinny teledysk - wylaczyc myslenie i odprezyc sie. Nie rozumiem dlaczego traktujecie to tak na serio... -
-
...
Polać jej wódki; )
pozdr Karola
P.S
sorki za OT jak tam driftowóz??? słyszałem ze klatka siedzi w środku... -
Karola
Driftowoz ma sie swietnie - co dwa tygodnie testuje nowe rozwiazania i jest coraz lepiej :) czekamy az sie dolaczysz :) -
...
-
...
-
Robson
Hmm a to nie podczas kręcenia tego filmu jeden z aktorów rozwalił Enzo??... -
Anonim
-
Lewy
Oglądałem Cały Film!! I powiem że jest niezły!! Trochę w nim Matrixa, ale ogólnie Polecam !! -
Anonim
przed chwilą obejrzałem...
kilka fajnych fur + kilka fajnych dup, a reszta to rzeczywiście matrix... -
Specter
-
unexpected
Jedyne co jest godne uwagi w tej produkcji to egzotyczne samochody oraz dziewczynki; ). Fabuła napisana chyba przez 5-letnie dziecko, przesadzona i przewidywalna. Jednak fanatycy znajdą w nim jakieś większe plusy. -
Maciej zwany Zyzy
-
...
-
M K
jak dla mnie ten film to dno... trzy samochody na krzyż i dupa a nie realizm!!!
zabili go i uciekł ... jak rusza to wciska hamulec a opony piszczą
typowy hamerykański shit it is
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne
|
|
Wszystko o streetracingu, czyli motoryzacyjnych zabawach na ulicy, dragracingu, czyli legalnych zawo...