Streetracing [3403]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Madej

zadam pytanie tutaj pozniewaz jakis PEDAL/LAMUS wywalil moj temat z Seat-Racing na gronie,

jaki czas na 1/4 mili powinien krecic seryjny LEON 1.8T oraz 200 konny ?

Pozdrawiam
    Maciek
  • Molako

150 km - taki sam jak passat 15.9
  • Madej

chodzi mi o 180 km

nie wiem czy leony wychodzili 1.8 t 150 konne ale wydaje mi sie ze nie,

tak czy inaczje dzieki za odp
  • M(rocco); ))))))0

co będziesz się oszczędzał wsadzisz parę gratów od 225KM i spokojnie kręcisz silnik na 250KM.
  • Molako

myslę że więcej niz parę gratów...
    BTW Madej miał być dizel i co???
  • Madej

stary ja sie pytam o czas bo wczoraj takim leonem jezdzilem i chce zobaczyc na ile jest wiarygodny g-tech ktory wczoraj kupilem,

mial byc dizel i bedzie ...:( zasrany turbognojek

JA SIE NIE PYTAM CO MAM ZROBIC ZEBY ON SZYBCIEJ JEZDZIL BO DOSKONALE ZNAM ODPOWIEDZ TYLKO PYTAM SIE O CZAS ?!?!!!?
  • M(rocco); ))))))0

a ile kręciłęś wczoraj na g-techu??
  • Madej

15.09 najlepszy 15.20 najgorszy

mierzylem chyba 8 razy z roznych pozycji na szybie :) i wynik powtarzalny caly czas,

• marty

Nie bylo Leona 1.8T 150KM. Seria 180 robi niskie 15s., a 200KM po programie jakies 14.8 - 14.9s., z tego co pamiętam ze zlotu Seat-Racing rok temu. Na seryjnej k03s mozna osiagnac cos pod 220 KM i wtedy mozna liczyc na jakies 14.6s. przy sprzyjajacych wiatrach. Te "pare gratow od 225KM" to sa juz dosc duze pieniazki (turbina K04 z kolektorem, IC i kupa innych pierdol), wiec to nie takie hop-siup...
  • Madej

kierrrwa to albo g tech zaniza, albo ja dalem ciala bo to nie moj samochod i nie zdazylem sie jeszcze wjezdzic...,

• marty

No cos kiepskie czasy jak na 200-konnego Leona, ale z tego co pamietam jak sie z nim scigalem kilkakrotnie w roznych stadiach modyfikacji mojego auta, to ten egzemplarz nie jest zbyt szybki jak a 1.8T po programie.
  • Madej

dzisiaj lub jutro zmierze go z grzeskiem zobaczymy co jemu wypluje,
  • Anonim

tez jestem ciekaw jak Grześ smignie, a jeszcze bardziej mnie interesuje czas twojej strzały :)
  • Anonim

195 Km Leon 1.8T robi ok 14.8 na 400, seria w zależności od 15.6 -15.4

Mówie o pełnym obciążeniu. Bo wyjęciu paru gratów (ok 80 KM) da sie zrobić ok 14.6 jak sie bardzo postara...
  • marty

Bartek, to Ty wyjmowałeś KM, a nie kg?? :)
  • Anonim

Oj Marty.. :)
    bedziesz dzisiaj na s.. może sie przetestujemy.. ale moja padaka cały czas jeszcze nie zrobiona:(.. może w poł wrzesnia sie uda :)
  • Madej

dzieki za konkretna odpowiedz !
  • Anonim

dzisiaj 11:39
    zadam pytanie tutaj pozniewaz jakis PEDAL/LAMUS wywalil moj temat z Seat-Racing na gronie,

a moim zdaniem ten temat tam jest dalej i nawe Ci odpowiedziałem....; )
  • marty

Pewnie wpadne, ale nie Astra, bo jeszcze nie odzyskalem dowodu rej. Widze, że Pan k04 znowu chce sie poznecac nad slabszymi; )
  • Madej

jakos go nie moglem zauwazyc,

jezeli nadal jest to zwracam HONOR,

btw czy na gronie osoby do tego uprawnione moga kasowac i przywracac posty ? :)
  • 1
  • 2
| |

Wszystko o streetracingu, czyli motoryzacyjnych zabawach na ulicy, dragracingu, czyli legalnych zawo...

Fotki

Miejsca grona (0)