- 1
- 2
-
zadam pytanie tutaj pozniewaz jakis PEDAL/LAMUS wywalil moj temat z Seat-Racing na gronie,
jaki czas na 1/4 mili powinien krecic seryjny LEON 1.8T oraz 200 konny ?
Pozdrawiam
Maciek -
Molako
-
chodzi mi o 180 km
nie wiem czy leony wychodzili 1.8 t 150 konne ale wydaje mi sie ze nie,
tak czy inaczje dzieki za odp -
M(rocco); ))))))0
co będziesz się oszczędzał wsadzisz parę gratów od 225KM i spokojnie kręcisz silnik na 250KM. -
-
Molako
-
stary ja sie pytam o czas bo wczoraj takim leonem jezdzilem i chce zobaczyc na ile jest wiarygodny g-tech ktory wczoraj kupilem,
mial byc dizel i bedzie ...:( zasrany turbognojek
JA SIE NIE PYTAM CO MAM ZROBIC ZEBY ON SZYBCIEJ JEZDZIL BO DOSKONALE ZNAM ODPOWIEDZ TYLKO PYTAM SIE O CZAS ?!?!!!? -
M(rocco); ))))))0
-
15.09 najlepszy 15.20 najgorszy
mierzylem chyba 8 razy z roznych pozycji na szybie :) i wynik powtarzalny caly czas,
-
marty
Nie bylo Leona 1.8T 150KM. Seria 180 robi niskie 15s., a 200KM po programie jakies 14.8 - 14.9s., z tego co pamiętam ze zlotu Seat-Racing rok temu. Na seryjnej k03s mozna osiagnac cos pod 220 KM i wtedy mozna liczyc na jakies 14.6s. przy sprzyjajacych wiatrach. Te "pare gratow od 225KM" to sa juz dosc duze pieniazki (turbina K04 z kolektorem, IC i kupa innych pierdol), wiec to nie takie hop-siup... -
kierrrwa to albo g tech zaniza, albo ja dalem ciala bo to nie moj samochod i nie zdazylem sie jeszcze wjezdzic...,
-
marty
No cos kiepskie czasy jak na 200-konnego Leona, ale z tego co pamietam jak sie z nim scigalem kilkakrotnie w roznych stadiach modyfikacji mojego auta, to ten egzemplarz nie jest zbyt szybki jak a 1.8T po programie. -
-
Anonim
tez jestem ciekaw jak Grześ smignie, a jeszcze bardziej mnie interesuje czas twojej strzały :) -
Anonim
195 Km Leon 1.8T robi ok 14.8 na 400, seria w zależności od 15.6 -15.4
Mówie o pełnym obciążeniu. Bo wyjęciu paru gratów (ok 80 KM) da sie zrobić ok 14.6 jak sie bardzo postara... -
marty
-
Anonim
Oj Marty.. :)
bedziesz dzisiaj na s.. może sie przetestujemy.. ale moja padaka cały czas jeszcze nie zrobiona:(.. może w poł wrzesnia sie uda :) -
-
Anonim
dzisiaj 11:39
zadam pytanie tutaj pozniewaz jakis PEDAL/LAMUS wywalil moj temat z Seat-Racing na gronie,
a moim zdaniem ten temat tam jest dalej i nawe Ci odpowiedziałem....; ) -
marty
Pewnie wpadne, ale nie Astra, bo jeszcze nie odzyskalem dowodu rej. Widze, że Pan k04 znowu chce sie poznecac nad slabszymi; ) -
jakos go nie moglem zauwazyc,
jezeli nadal jest to zwracam HONOR,
btw czy na gronie osoby do tego uprawnione moga kasowac i przywracac posty ? :)
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne