Streetracing [3403]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Grześ

Wczoraj podczas wyprawy po kolejnego szrota z potencjalem napotkalismy idealne miejsce do sprintow:)
    Pas startowy zintegrowany z droga powiatowa:)Dllluuuga i szeroka prosta(na upartego mozna sie ciać nawet na cztery samochody)na końcach ktorej sa dwa spore parkingi.Ruch znikomy.Obok jakies lasy i pola.....
    Oczywiscie jest jeden mankament,to miejsce znajduje sie ok 70km od Wawy(okolice Opoczna)ale sadze ze cena za cisze i spokoj niezbyt wygorowana....
    Pozdrawiam
    Zainteresowani na priv
  • Pugi

wyślij to jeszcze do drogówki :)
  • Grześ

Juz wyslalem,podalem nr słupka i godzine rozpoczecia imprezy
  • RESPECT

>Pugi napisał
    >wyślij to jeszcze do drogówki :)

Przecież wiadomo, że wszystkim nie poda :)))
  • bro

heh, chyba znam to miejsce.. tzn. parę miesięcy temu przejeżdżałem przez coś podobnego.. dwa parkingi i szeroki pas asfaltu.. pamiętam, że to było gdzieś w łódzkiem, ale nie wiem, czy bym tam trafił.. anyways, spoko miejscówka, ale raczej dla miejscowych, bo dla waw moim zdaniem za daleko.. choć z drugiej strony na tzw. "folklorystyczne wyścigi" (czwartek, piątek - byłem krajoznawczo ze dwa razy) sciąga pół mazowsza.. blachy grójec, radom, sochaczew, wiec w sumie czemu by się nie ruszyć 70km poza miasto :)

problem tylko w razie kolizji.. jakiś czas temu widziałem koleżkę na blachach chyba z pułtuska w rozbitym bmw na FR.. ciekawe jak wrócił do domu; )
  • <<Majkel>>

jesli to miejscowka o ktorej mysle to naprawde rewelacyjna, tylko jednak kawal drogi, jakis czas temu lapalismy sie tam w srodku dnia, praktycznie zero ruchu, zadnych latarni jak dobrze pamietam i naprawde szeroko...
  • Al Masihi

Największy ruch jest praktycznie wieczorem, ale chyba każdy rozumie dlaczego.
    Najlepszych przyjciół człowieka jeszcze tam nie widziałem, ale zdaniem mieszkańców potrafią się wpieprzyć na kilka samochodów i kasować od każdego.
    Być może tylko plotka, ale Pugi ma sporo racji - na necie nie ma co dawać im namiarów np: na dzień, czy godzinę. Po co?

A co do ruchu - mi kiedyś wyskoczył zając "/
    No i jeszcze jedna zaleta - w miarę niezła nawierzchnia (przynajmniej w ostatnim sezonie).
  • Al Masihi

Największy ruch jest praktycznie wieczorem, ale chyba każdy rozumie dlaczego.
    Najlepszych przyjciół człowieka jeszcze tam nie widziałem, ale zdaniem mieszkańców potrafią się wpieprzyć na kilka samochodów i kasować od każdego.
    Być może tylko plotka, ale Pugi ma sporo racji - na necie nie ma co dawać im namiarów np: na dzień, czy godzinę. Po co?

Może jeszcze jedna zaleta - w miarę niezła nawierzchnia (przynajmniej w ostatnim sezonie).
    Ale co do ruchu - mi kiedyś wyskoczył zając "/
  • Grześ

Asfalcik rowniutki jak ....(cos tam)a co do miskow to jest kilka manewrow by zabespieczyc spocik(cb) sa tam mozliwosci.
    Nalezy sie zastanowic ile km niekiedy Trzeba zrobic by miec chwile zabawy w wawce..
    ps.
    Mowil ktos o jakiejs kakretnej dacie i godzinie??
    Przewciez nie postawia tam radiolki by stala 24/h
    Zresztą tamtejsza policja ma inna mątalnosc od naszej(podobno)
    Pozdro
  • Jasiek &reg;

inną???
    to znaczy jaka???
    korupcja???

pzdr
  • Anonim

>Czerwone,Zółte,Zielone....GO! napisał
    >Asfalcik rowniutki jak ....(cos tam)a co do miskow to jest
    >kilka manewrow by zabespieczyc spocik(cb) sa tam
    >mozliwosci.
    >Nalezy sie zastanowic ile km niekiedy Trzeba zrobic by miec
    >chwile zabawy w wawce..
    >ps.
    >Mowil ktos o jakiejs kakretnej dacie i godzinie??
    >Przewciez nie postawia tam radiolki by stala 24/h
    >Zresztą tamtejsza policja ma inna mątalnosc od
    >naszej(podobno)
    >Pozdro
    >

-zabezpieczyć
    -konkretnej
    -mentalność

Mniej siłowni, a może będziesz mądrzejszy od przygłupów w BMW hehehehe
  • RIKOPOLAND

a to rzuciłeś Starr...
  • Przekładki BMW

>RIKOPOLAND napisał
    >a to rzuciłeś Starr...

Starr sobie grabi grabi i wkońcu nagrabi
  • Jasiek &reg;

>Starr. napisał

>Mniej siłowni, a może będziesz mądrzejszy od
    >przygłupów w BMW hehehehe

nie każdy w BMW to przygłup...

pzdr
  • Grześ

Kolejny pajac ktory zamiast pomysleć kieruje sie stereotypami.
    Tak kazdy posiadacz bmw i kazdy kto trenuje jest debilem...swietne podejscie..szkoda gadać!
  • Anonim

Chciałbym przypomnieć, że to własnie TY (blimp, czy co tam) miałeś w opisie, "Zdziwienie w oczach bananow w BMW-bezcenne..." :)) stąd, to moje stwierdzenie.
    Tak żebyś zrozumiał, ale widać i to jest za ciężkie dla Ciebie, poćwicz jeszcze ... hehehehe
    Kto tu leci stereotypami ??

• Grześ

Potocznie "Banan"mowi sie o kolesiu ktory dostal samochodzik od bogatego tatusia i sie nim obnosi.Nie ma to nic wspolnego z byciem idiota...Widac jestes typowym bananowym dzieckiem(widac tatus mature tez kupil skoro nie rozumiesz co czytasz)skoro cie to tak dotknelo.
    Reasumująć jestes pajacem
    Pozdrawiam
  • bro

heh, kolejny temat w którym paru kolesi będzie po sobie jeździć.. świetnie..

a ja mam pytanie o konkret, tzn. co dokładnie rozumiemy przez "zabezpieczenie" miejscówki? wiadomo, że nie chodzi o uniemożliwienie pałkom wjazdu, tak więc chodzi pewnie o ostrzeżenie..

no ale dobra, jedzie radiowóz, wszyscy ostrzeżeni i co? wyjeżdżają stamtąd na raz wszyscy? czy stają na poboczu podziwiając piękno okolicznych lasów?
  • Anonim

Hehehehehe ... buhahaha ... hehe
    No cóż...niezaprzeczalnie maturę mam, jak sądzę w przeciwieństwie do ciebie. Takich błędów jak ty, to nawet dzieci nie robią.
    Wcale mnie nie ten cytat nie dotknął, ja tylko pokazuje jak dwulicowy i głupi jesteś, w dodatku zazdrosny i chyba z jakimś kompleksem.
    To tak odnośnie stereotypów i twojego dowartościowywania się.
    Od mojej kieszeni wara, bo nie wiesz, kto mi daje, za co i dlaczego.
  • Przekładki BMW

>no ale dobra, jedzie radiowóz, wszyscy ostrzeżeni i co?
    >wyjeżdżają stamtąd na raz wszyscy? czy stają na poboczu
    >podziwiając piękno okolicznych lasów?

dokładnie na grzyby się zatrzymalismy albo na jagody jak kto woli
  • 1
  • 2
| |

Wszystko o streetracingu, czyli motoryzacyjnych zabawach na ulicy, dragracingu, czyli legalnych zawo...

Fotki

Miejsca grona (0)