-
Jasiek ®
Takiego wątku tu nie znalazłem, więc pozwoliłem sobie go założyć...
wielu z Was/nas ma profil na PJ i tam opis swoich furek, więc może... :)))
oki, zacznę pierwszy i zaproszę do oceny:
http://www.polskajazda.pl/Samochody...
pzdr
-
Anonim
Mój boże, a ja myślałem że swoje fotki oceniają pryszczaci gimnazjaliści... Moim skromnym zdaniem to dramat. -
Anonim
W takim razie po co wrzucasz swoje fotki i opis swojej osoby na grono? Społeczność cardomain na której wzoruje się PJ to pół miliona samochodów, co jest złego w pokazaniu swojego samochodu, któremu być może poświęciło się sporo pracy?
-
Anonim
Moja krytyczna uwaga tyczy się tylko oceniania zdjęć, nie samego ich umieszcania. Szkoda też, że w większości przypadków opis modyfikacji (o ile takowe są) jest znikomy i mało z niego wynika. Tak więc h8r zanim wyciągniesz pochopny wniosek postaraj się zrozumieć "co autor miał na myśi". Gdybym widział cokolwiek zego w pokazywaniu samochodów, szczegolnie tych przerobionych zmianiłbym branżę. -
-
Anonim
Autor wątku miał na myśli że chciał pokazać swój samochód marki BMW na PJ i zaproponował, żeby inni też pokazali i ocenili. Rozumiem że to komentarze do zdjęć na PJ wywołały Twoje stwierdzenie "to dramat". Zgadzam się, że komentarze w internecie to zło wszelakie, zwłaszcza onety, interie itp. ale sama idea PJ jest fajna. Kiepskie komentarze to polska specyfika, mnie dzięki komentarzom na cardomain udało się ogarnąć jak zdobyć i zamontować pewną rzadką część do mojego samochodu. -
Anonim
-
Misiek
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne