Streetracing [3403]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Taki lajtowy temacik w sam raz jak na grono. Powiedzcie co powinien wg was posiadać własciciel szybkiej mocnej i lanserskie fury. Oczywiście poza cycatą blndynką na siedzeniu pasażera, cygarem w gębie i dobrym zegarkiem.Jakies typy?

Bo moje takie:

Auto- Porka 993 GT2
    Blondynka- Wczesna Kim Basinger (wiem, wieje oldschoolem)
    Cygaro- Montechristo nr. 5
    Zegarek- tu jestem niezdecydowany.... ale może coś w typie Tag Heuer'a Monaco?

O czyms zapomniałem?

Dziewczyny odzywac się- czego brakuje Waszym facetom?
  • Anonim

cwelków na nogach, jeansów i kot koszulki [ostatecznosc- moze wskoczyc w sweterek]
    z racji ze nie jestem cycatą blondynką siedzącą na siedzeniu pasażera, mam inne upodobania...
    -wyżej wymienilam strój na codzien

dresów i skórki czarnej z napiskiem z tyłu; p
    -strój na wyścigi

mogłabym pisac i pisać- temat do wyczerpania zapasów
  • Anonim

Pierwsze dwa punkty... dobry vintage. Ciężko polemizowac.
    Natomiast
    Cygaro: Cohiba Piramides
    Zegarek: Monaco ale tylko Steve McQueen
    Ciuch: Garnitur z Savile Row (najlepiej Henry Poole)
  • Anonim

Dobry wybór.

Zastanwiałem się nad Rolexem Submarinierem- ale teraz każdy chujek może mieć całkiem podobna podróbkę.

Co do ubioru- to ja standardowo Armani. Uważam, że robi wpożo stuff... Zdecydowanie lepszy od Bossa na przykład.
  • Anonim

Teraz co druga firma ma zegarek podobny do Submarinera.

• Anonim

Właśnie strasznie mnie to denerwuje. Nawet jak chcesz mieć szwajcara ale prawie jak Submarinera- to kupujesz Heuera Aquaracera i na pierwszy rzut oka masz Rolexa. Nie mówiac już o tonach chiński podróbek na które łapią się nawet dobrzy zegarmistrzowie.

Dlatego trzeba kupować modele vinitage, które juz są nieprodukowane i to najlepiej w żadkiej wersji...

Taki IWC GST CHRONO Jan Urlich edit- o, to jest proszę pana dobry wybór...
  • ...

Zależy o jakiej klasie wiekowej mówimy;

wiek 21-26

Auto; BMW M3/M5/M6/Z4/Z4M AUDI S4/RS4
    Strój na misto;

Koszula; Mozna założyćkoszule pod marynarke lub jakis gustowny T-shirt (osobiscie nie przepadam za Lacoste bo noszato dzieci) ale Polo...Puma...Chervo...Są nawet w pytke
    Marynakra -,,Digel"/,,Hugo Boss"/,,Armani"/,,Vistula"
    Spodnie -,,Jeansy" moga być old schoolowe; ) (Marek ne che mi się wymieniac bo zbyt duzo by można wymieniac,można jasne spodnie do japonek zalożyć.
    Buty; Puma(jak chcemy być Metro; p), uewentualnie buty ze skóry; p , lub jak ktoś che wyrywać dziewczyny to ,,japonki"; p
    Okulary (jak nic;) ) marka...kto co lubi
    Zegarek...hmm może być już ten Tag Heuer, Armani, Bretling...Junghaus...sporo można by tego nailczyć...

Dla gościa po 30stce

BMW M6/M5 AUDI RS4/RS6/A8/S8/R8 Porsche GT3/911Turbo/GT2/Cayenne Turbo Lamborghini Gallardo/Murcielago (2 hand można juz zakupić za 120.000 Euro; p he he) Mercedes SL AMG/CL AMG

Strój hmm j.w tylko można przełamać lody i zakupić coś z gamy ,,niebanalnych" marek.

Zegarek i tu Bullit Cię mam.

Philip'a Pateck'a (jak posiadasz to cacko to reszta jest jak pospolite psy)

tyle jeżeli chodzi o wykład od absolwenta WSBiL; p
  • Anonim

ta Patek... każdy lewy lanser w Warszawie ma taką podróbe
  • ...

Spróbuj dostac tego prawdziwego z Genevy. (a z podórbkami nie miałem doczynienia)
  • Anonim

Mogę załatwić Patka kazdego jakiego zamazysz w ciągu miesiąca. Z papierami itd. Patki są wbrew pozorom bardzo popularne. Audemars Piguet... To jest cos dla znawców tematu. Mają bardzo ciekawy sportowy zegarek... taki za 50 000 usd.

Junghaus i Armanii jesli chodzi o zegarki to lipa, bez kompromitacji prosze... Co do Breitlinga to dobra w miarę marka ale ja nie lubię tak "murzyńskich" zegarków.

Co do fury to jeszcze stawiałbym na XKRa albo Astona Volante Vantage.
  • ...

no dobra ale Aston i JAG to juz bardziej tak na 35 na karku; )

BTW Patek'a można kupic owszem tylko pytanie za jaką kase!!!???

Znam posiadacza Patek'a i byłem w Genewie na obchodzie różnych ciekawych marek zegarków to Patek prentował sie bardzo $$$ a no i Ciekawostką jest to że sam założyciel marki był Polakiem; )

troche patriotyzmu;p
  • ...

• Anonim

Jak sie nie jest na liście 100 najbogatszych w Polsce to taki zegarek za kilkadziesiąt tysięcy euro jest strzałem w stope. Połowa ludzi się nie pozna, połowa pomyśli, że jest podrabiany.
  • 9.99 rekord europy FWD

Bullitt tobie to sie chyba nudzi i troche jak na mnie "STANujesz" zakladajac taki temat hehe.
    Temat idiotyczny - idzcie na grono "rozowy bans, blekitne banany" czy jakos tak :)
  • ...

>team.vtg.pl napisał
    >Bullitt tobie to sie chyba nudzi i troche jak na mnie
    >"STANujesz" zakladajac taki temat hehe.
    >Temat idiotyczny - idzcie na grono "rozowy bans, blekitne
    >banany" czy jakos tak :)

udam że tego nie słyszałem
  • 9.99 rekord europy FWD

hehehe a co zlego jest w tej wypowiedzi?
    Stan wlasnie ty zapodajesz tu tego typu smieszne tematy.
  • ...

Ten nie jest moim dziełem...
    (ja od dawien dawna nie zakąłdam takich tematów...)

ale z drugiej strony od czego jest grono...
  • Anonim

Conajmniej jak by to całe grono było nie-idiotyczne... chill Witek.

"Temat idiotyczny - idzcie na grono "rozowy bans, blekitne banany" czy jakos tak :) "

Podejżewam, że tam są nie tylko idiotyczne tematy lecz także profesjonalni idioci.
  • 9.99 rekord europy FWD

chill to mam na drugie imie, po prostu zaobserwowalem temat ala staszek.

"Podejżewam, że tam są nie tylko idiotyczne tematy lecz także profesjonalni idioci."

sluszna uwaga
  • ...

>team.vtg.pl napisał
    zaobserwowalem temat
    >ala staszek.

Zastanawiam się czy probujesz być ,,fajny" czy po prostu prubujesz mnie obrazić...

P.S

Staszek nie pisze od 1,5 roku tematów z cyklu ,,typowy temat na gronie"
| |

Wszystko o streetracingu, czyli motoryzacyjnych zabawach na ulicy, dragracingu, czyli legalnych zawo...

Fotki

Miejsca grona (0)