Streetracing [3403]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ...

Kiedyś było tak ze wystarczył dobry diesel po chipie/programie aby zaszaleć na miejscówkach...

pozniej zaczeły się pojawiać lepsze auta...Hondy Integry...Civic'i Type R...200Sx'y po tuningu...i inne auta które podnosiły poprzeczke...

rok temu zanosiło się na to że w tym sezonie bedzie ostro...
    pojawiło się zielone Porsche 911 Turbo po modyfikacjach techart'a...
    ale słuch o nim zaginął...było wiele zapowiedzi o których także cicho...

Czy auta po prostu nie wyjechały z warsztatów czy street racing ginie? a może po prostu to sprawa artykułu i obław Policjii o których pisano w ostatnim opublikowanym w Motorze artykule...czy po prostu sporo osób zdecydowało się na legalne wyścigi lub drifting?

what's goin on???
  • Anonim

Dobre pytanie...
    Mi nasuwa się kolejne:
    Czy ze street'a można "wyrosnąć"?
    Co o tym sądzicie?
  • HETMAN vel Makinen

ostre kontrole, zimnawo, weekend majowy - dlatego ostatnimi czasy miesjscówki świecą pustkami
  • Grześ

Jeśli ktoś jest prawdziwym zapalencem i jest to jego pasją a nie tylko chwilowo zajawką to napewno z tego nie wyrosnie.Wystarczy tylko poczuc adrenaline na kresce:)
  • Anonim

hehehe :)
    Tak to prawda.
    Ale czasem mimo pasji dochodzi jeszcze np. wpływ otoczenia, rodzina itp.
  • Anonim

Teraz weekend, to nie ma co robic scen. SR w formie SS, czyli stania na krawężnikach rzeczywiście umiera, tak, można z niego wyrosnąć. Ale "street" nie ginie, tyle, ze zamiast 30 seryjnych aut i 6 "tuningow" przyjezdza kilka mocnych aut w miejsce nie uwazane za "miejscowke" na 3-4 biegi. Kilka dni temu widziałem taką opcję z udziałem Supry WF którą kojarzę, białej ITR, Leona i jeszcze kilku aut ktorych nie pomne... tak więc ulica zyje, ale inaczej.
  • RIKOPOLAND

dokładnie... teraz jest lepiej... nie ma tłumu scigają się "istotne auta" nie ma niepotrzebnych widzów, którzy to brzydko mówiąc swoją osobą robią przypał... inf. z ucha na ucho... mysle że rozsądnie teraz podchodzą ludzie z "maszynami"... zapewniam Was wwa żyje i naprawde duża jest reprezentacja naszego miasta, wysoki poziom modyfikacji aut no i uzbierało się troche autek z wysokiej półki :-P
  • Anonim

I bardzo dobrze, tak powinno być.
  • ...

a jakich potworków można się spodziewać na ulicy?

;)
  • Grześ

Az zaraz zapale laczka:)
  • Anonim

hehehe:)
    fakt pogoda, że aż się prosi o jakiś wypad :)
  • <<Majkel>>

Stanislawie probujesz sobie wywolac przeciwnikow?; )
  • ...

Na moje puki co ,,turbo buty" nie mam żadnych; )
  • RIKOPOLAND

"jutro" .....Cie zaskocze poczciwą osiemnastką :-P 3.5+0,8bar :-D
  • ...

ALE MOJE AUTO JESZCZE NIE JEZDZI ,,stąd" turbo buty; ) !!! a jak bedzie jezdzić...hmm to nie wiem jescze jak;p

pozdr.
  • Anonim

:)
  • Grześ

Jakas Gronowa ustawka:)?
  • Karola

jak jest pasja to sie z tego nie wyrasta :))
    ale wyrasta sie z SR.. mysle, ze ludzie podchodza bardziej powaznie do tematu scigania sie tzn kiedys wystarczylo wziac auto od taty, a teraz bez mocniejszego sprzetu to troche "obciach".. tak mnie sie wydaje..
    poza tym, chyba juz mnie nie bawi zastanawianie sie czy ja lub moje auto dostaniemy butelka czy nie.. czy policja zabierze mi za cos dowod czy nie.. chyba sie zestarzalam..; )
  • Anonim

Gronowa ustawka - czemu nie :))))

Karola, masz rację, starzejemy się chyba powoli wszyscy...
  • Anonim

ja na szczęście młody jestem :D tylko jeszcze furę do ściganek muszę sobie załatwić :D
| |

Wszystko o streetracingu, czyli motoryzacyjnych zabawach na ulicy, dragracingu, czyli legalnych zawo...

Fotki

Miejsca grona (0)