Streetracing [3403]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Starr mam na mysli ogolna nagonke na event i wszystkie zalogi biorace w nim udzial, nie chodzilo mi o Twoje podejscie do sprawy. Co do krajow na wschod/poludniowy wschod od Polski to sam jechalem w nielegalnym rajdzie miedzy innymi po tamtejszych drogach i choc skala jakgdyby inna i predkosci nie te, to szlismy przewaznie "pelnym waflem". Wedlug mnie po to jedzie sie na taki rajd, nie dla lansu.
  • Anonim

Przecież to oczywiste, a zasady są znane nawet tym co nie uczestniczyli w tej imprezie.
    Rozumiem, że jeździ się szybko, przecież po to się spotykamy na streetcie, o to jesteśmy tu na gronie, bądź SR.pl by o tym pogadać, taka zabawa, inni wolą kleić modele ...
    To wszystko jest fajne, dopóki nie skończy się w taki sposób, a niestety przeważnie słyszy się o negatywach, a nie pozytywach, gdy kryzysowa sytuacja ma miejsce.
    Tutaj, gdyby nie Ty, to widzielibyśmy postępowanie załogi Porsche tylko i wyłącznie w negatywnym świetle. (znam sprawe tych 2 głównych gazet, czytuje SR i inne 'źródła' wiedzy)
    Nagonka mówisz, przecież ludziom samo ciśnie się na usta:
    "a to bogate gnoje se wyścig zrobiły i pozbijali ludzi'.

Nie wiem czyja była wina tak naprawde i nie będę po żadnej ze stron stawał, jednak zgineli ludzie i to powinno przyświecać w tej sprawie.

Jak będziesz sie tak trzymał tych oficjalnych przepisów, to zarzuce Ci hipokryzje. Z jednej strony nielegalny rajd, za duża prędkość, a z drugiej 'panie władzo ale on wymusił pierszeństwo i przez to go zabiłem'.
    Przecież to paranoja jakaś jest, albo w jedną, albo w drugą.

• Anonim

A Maximillion C. czy jak się tam go pisze, powiedział
    "They were travelling at 60 kilometers per hour, it was all within the speed limit... it wasn't a high speed accident... I think it would appear to be a genuine sort of accident where the couple pulled in front of them"
  • Anonim

Nie twierdze przecie, ze zaloga z Porsche jest bez winy. Smuci mnie tylko fakt, ze medialny wyrok juz zapadl, wszystkiemu winni sa gumballerzy. Po co w takim razie sady?
| |

Wszystko o streetracingu, czyli motoryzacyjnych zabawach na ulicy, dragracingu, czyli legalnych zawo...

Fotki

Miejsca grona (0)