- 1
- 2
-
Romek
Doświadczony kierowca rajdowy, pokaże Wam co ten samochód tak naprawdę potrafi. Czysta moc silnika, w niesamowitej kreacji Prodrive. Więcej szczegółów nie zdradzę :). Przekonajcie się sami!.
http://www.adrenalinemotorsport.pl -
MarciN
-
Romek
-
Anonim
nie ma żadnego problemu z zalogowaniem się tam. a filmik niezły :) tylko zastanawiam się czy to naprawdę doświadczony kierowca rajdowy... -
-
BARTEK
-
Romek
-
BARTEK
-
Anonim
>Miłek ® napisał
>a ty świat zza monitora.
jakże dorosła riposta... zamiast rzucać odrazu mięsem pomyśl przez chwilę dlaczego ludzie piszą takie a nie inne komentarze. -
Romek
a gdzie tu widzisz mięso?
Bujany pisze takie komentarze, bo internet to jego życie. Taka rola trola. Siedzi sfrustrowany w jakiejś angielskiej wiosce zabitej dechami i leczy swoje kompleksy. Ma przynajmniej jakiś określony cel.
Nie mam zamiaru się angażować w jakiekolwiek rozmowy z ograniczonymi tłumokami. Nie chce niech nie wierzy. Również nie musi oglądać filmów, nikt go do tego nie zmusza. -
BARTEK
niech będzie Miłeczku że siedzę w wiosce zabitej dechami, internet to mój świat i leczę swoje kompleksy:) jeżeli to o tłumokach to było do mnie (zresztą mniejsza o większość do kogo to było, do mnie czy do Wariata, którego notabene nie znam) to kolejny raz popisałeś się swoją elokwencją, oby tak dalej:) A wracając do tematu filmu, nie chodzi o sposób nakręcenia klipu, bo bez dwóch zdań przyznaję że AMW robi je bardzo profi i tylko pozazdrościć, ktokolwiek tym by się nie zajmował, choćby i Ty. wrzucasz ten film więc licz się z krytyką, a jeżeli takiej nie dopuszczasz to proś moderatora o natychmiastowe zamknięcie tematu (zresztą temat o filmach już jest nie jeden, więc nie ma potrzeby zakładania oddzielnego). I przechodząc do meritum sprawy. To nie kwestia wierzenia czy nie bo Kaziu powiedział że jego wujek jest doświadczonym kierowcą rajdowym i możemy mu wierzyć albo nie. Tu mamy czarno na białym że z kierowcą rajdowym to On niewiele ma wspólnego a już napewno nie z doświadczonym co widać po próbce umiejętności bądź nieumiejętności którą zaprezentował. Zresztą to nie tylko moja opinia jak widać na załączonym obrazku. Dzisiaj pokazałem ten filmik doświadczonemu kierowcy rajdowemu w pełni tego słowa znaczeniu. Jaka była jego reakcja? Śmiech. -
Gosc z tego filmu to doswiadczony kierowca rallycrossowy ,
Nie raz stawal na pudle i nie raz na 1 miejscu.
Nastepnym razem zastanow sie dwa razy zanim zaczniesz " hejterowac " zebym nie powiedziec " pierdolniesz bzdure " zza klawiatury bo jestem w stanie sie zalozyc, ze zaden z was nie ogarnia tak fury w 25 % jak on.
-
BARTEK
"bo jestem w stanie sie zalozyc, ze zaden z was nie ogarnia tak fury w 25 % jak on" uważaj z tym zakładaniem bo możesz się zdziwić:) No i jak przystało na kółko wzajemnej adoracji (tylko czekałem kiedy się zacznie) pojawiają się już rozbieżności. Najpierw było że rajdowy, teraz że rallycrossowy, w końcu się okaże że autobusu. Jak zwał tak zwał w filmie pokazał bardzo amatorską jazdę i jeżeli tak jeździ na codzień to ja bym się założył Panie Madeju że conajmniej 60% łebków co latają starymi e30 od conajmniej 2 lat spokojnie go objedzie przy założeniu że podczas zmagań będą lecieli takimi samymi samochodami:)
dobra, skończmy tą czczą gadkę bo do niczego ona nie prowadzi, swoją opinię w tej materii przedstawiłem, czekamy na kolejne AMW, pzdr. -
Anonim
popieram przedmówcę. umiejętności to koleś na filmie nie pokazał absolutnie żadnych... -
Anonim
Ale znawcy, rajdowcy z was... Skoro tak mówicie to rzeczywiście tak jest,NIE MOŻE być ten gość kierowcą rajdowym/rallycrossowym ! Wasze osądy są żenujące... -
BARTEK
ależ oczywiście, może być ale nie doświadczonym, proste jak drut. a opinia i osąd były i są wyrażne na podstawie przedstawionego materiału filmowego a nie ewentualnych dotychczasowych osiągnięć bądź znajomości człowieka. -
theD
-
Michal Szutkowski
hehehhe tytul kierowcy " rajdowego" "rallycrosowego" wcale nie swiadczy o umiejetnosciach jakie ktos posiada ! najlepsze jest to ze znajomy amator ktory skutecznie latal po ulicach starym Coltem z przerobionym tylko hamulcem na hydro i wybebeszonym na maxa "Szrotem" raz mial szanse stanac w jakims time ataku wlasnie z kierowcami ktorzy na codzien smigaja w roznych zaswodach roznymi subaretami , evkami itp ... i jakos wowczas ten maloletni chlopak latajacy gdzie sie tylko da zaja 3 miejsce a byl to jego debiut w tego rodzaju zawodach ! wiec prosze nie "PIERDOLCIE" jakimi to wasi banaowi koledzy rajdowcami nie sa ! bo chlopak o ktorym pisze na dzien dzisiejszy ma stare E30 2,8 przerobione do driftow , pelen zawias negatywy itp ... za swoje cizko zarobione pieniadze i naprawde chlopak pokazuje co umie !!!!!! i nie jest byle jakim kierowca .... ! a gadanie ze ktos jest doswiadczonym kierowca rajdowym to co to ? jakis zaszczyt ? najwidoczniej nie jest jakis kocorem skoro nie liczy sie w czolowce Polski , a o swiecie juz nie wspomne !!! !!! -
INTERNETOWE TROLLE !
kolega od prodriva latal na barborce, ogarnia baaaaardzo, to kazdy teraz bedzie ocenial po filmie jego umiejetnosci nie majac o tym bladego pojecia ...
co wy pierdolicie ?
banda pajacy i teoretykow internetowych, czytac sie tego nie da,
-
theD
Jak zwykle rozmowa zmierza w jakims debilnym kierunku.
Nikt nie napisal, ze ktos kto nie ma kasy na Subaru nie moze byc dobrym kierowca; ) Fajnie, ze macie znajomych ktorzy potrafia jezdzic i nauczyli sie tego malym nakladem kosztow. Nikt im tego nie zabiera. Jednak podjazdy na kogos kogo nie znacie i komentowanie jego jazdy na podstawie filmu jest malo trafione; ) Nie mowiac juz o nazywaniu go bananem; ) Swietny stereotyp - ma Subaru - musi byc bananem. Skad wiecie, ze nie zaczynal wlasnie od e30 i nie zarobil sam na tego subaracza ?
Dla jasnosci nie znam kierowcy z filmu AMW. Podoba mi sie produkcja i to co w niej pokazal, kompleksow nie mam wiec nie sieje hate'u; )
Skoro autor napisal, ze osobnik jest kierowca rajdowym/rallycrossowym tzn, ze pewnie jest. Po filmikach tak naprawde ciezko oceniac czyjes umiejetnosci.
-
Smoq
Pokażcie sami swoje umiejętności, zobaczymy co potraficie, wtedy możecie komentować innych. W tym momencie Miłek ma racje. Banda prosów, co tylko komentują przez klawiaturkę, na obecną chwilę tak to wygląda.
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne