Streetracing [3405]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • KRiS

Czesc wszystkim!
    Sprawa jest nastepujaca: W czerwcu bodajze jesli dobrze pamietam bedzie sie odbywal dosyc duzy event dla ktoregos z potentatow branzy motoryzacyjnej. Jednym z punktow programu jest obecnosc na imprezie aut tuningowanych (modelki,jakies fotki takie pierdoly,z tego co wiem auta nie maja sie wogole poruszac). Poniewaz nie ja sie tym zajmuje ale do mnie zgloszono sie z prosba o pomoc no to stwierdzilem ze chetni napewno sie znajda. Ma sie pojawic 8 do 10 aut, w tym z 5-6 kolorowych drifto-wozow najlepiej i ma byc pare aut ulicy ale to ma byc konkret-neony,ognie te klimaty. Gadalem wstepnie o wynagrodzeniu itd i sprawa jak to zwykle na eventach nie przedstawia sie zbyt rozowo. Pomijajac fakt ze dla chlopakow latajacych bokami jest szansa moze na zdobycie jakichs sponsorow czy cos (w koncu to event stricte motoryzacyjny) ale ogolnie szybko ustalilismy ze jesli auta beda sobie grzecznie staly to kwota rzedu 600-800zl jest uczciwa,co wy na to?
    No i teraz do sedna: Kto mialby ochote pokazac swoje auta na takiej imprezie? Licze tutaj na driftowozy-Tery,moze sie wypowiesz na ten temat?
    Pisze tutaj ale oprocz tego podobnego newsa wklejam na nissantech.pl gdzie nie ukrywam ze pewnie znajde wiekszosc tych aut. Potrzeba wiec tak naprawde paru sztuk -Moze jakas Vettka,Abdul-Evo? Auta tak naprawde maja przede wszystkim dobrze wygladac.
    Pozdrawiam i czekam na jakis odzew.
    Kris
  • K T

jakby co jestem chetny.

Moze byc Nissan, moze byc Evo.

jakby co dawaj znac na PW.
    pzdr
  • HETMAN vel Makinen

ja także chętnie :-)
    może być:
    Nissan driftowy
    BMW Z4 lanswagen
    Skyline drag/torowy

jakby co PW
  • Anonim

I co wiadomo coś więcej na temat tego eventu?
  • FaNtAsS Bamboocha :P

Chetnie podjade swoja evka
  • KRiS

Przekazalem Pani pare kontaktow i gdzie jeszcze mozna uderzyc ale skoro cisza to moze z nich po prostu nie skorzystala. Ja tak jak wspominalem, tego nie organizuje wiec nie wiem szczerze mowiac na jakim to jest etapie :)
| |

Wszystko o streetracingu, czyli motoryzacyjnych zabawach na ulicy, dragracingu, czyli legalnych zawo...

Fotki

Miejsca grona (0)