Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • UDERZ W PUCHARA!!!

to niezłym zjebem jeżdziłeś
  • UDERZ W PUCHARA!!!

to niezłym zjebem jezdziłes
  • marty

Te auta wyglądają szybciej niz jada, a ich kierownicy zazwyczaj probuja pokazac jacy sa szybcy. Wygląd ładny i piekne brzmienie silnika, nic poza tym.
  • kk

Smieszą mnie wpisy biorących udział w dyskusji osób, proponuje przejechac sie najpierw czyms więcej niż matchboxem po biurku,zanim zacznie się cos komentowac,przykro mi to stwierdzic,lecz oprocz pełnych zazdrosci wypowiedzi malo kto bedzie miał kiedykolwiek niewątpliwa przyjemnośc przejechac sie Alfą GTA.
    Pozdrawiam.
  • Anonim

hehehehehe ... tragedia
  • Anonim

> Smieszą mnie wpisy biorących udział w dyskusji osób, proponuje przejechac sie najpierw czyms więcej niż matchboxem po biurku,zanim zacznie się cos komentowac,przykro mi to stwierdzic,lecz oprocz pełnych zazdrosci wypowiedzi malo kto bedzie miał kiedykolwiek niewątpliwa przyjemnośc przejechac sie Alfą GTA.
    > Pozdrawiam.

Trochę bezpodstawne wnioski wysuwasz ...

pozdro.
  • marty

>dj krylsonic napisał
    >Smieszą mnie wpisy biorących udział w dyskusji osób,
    >proponuje przejechac sie najpierw czyms więcej niż
    >matchboxem po biurku,zanim zacznie się cos
    >komentowac,przykro mi to stwierdzic,lecz oprocz pełnych
    >zazdrosci wypowiedzi malo kto bedzie miał kiedykolwiek
    >niewątpliwa przyjemnośc przejechac sie Alfą GTA.
    >Pozdrawiam.

Zazdrosci o co? Ze przejechales sie Alfa GTA?:) Gratuluje, pewnie bylo to nie lada przezycie, moze kiedys i mi trafi sie taka mozliwosc.
  • Anonim

taa... na tym forum nikt nie jeździł takimi fajnymi samochodami... tutaj stare Ople Astra (jak ta Marty'ego; ), 15letnie Hondy, 20 letnie bety i jedna Supra; )
  • Anonim

31 letnie bety nawet hehehe
  • Anonim

widzac pewne podobienstwo tego topicu z tymi textami o Tico ; )
  • UDERZ W PUCHARA!!!

W końcu jakiś człowiek który wie co to "wirus" ALFA.pozdro