-
Anonim
Jak narazie śmieje sie tu z ciebie całe towarzystwo co ty chcesz z zrobić z samochodu a nie z moich fotek wiec odbij dziewczynko!
Zakladacie tu temat chyba po to by ludzie wyrazili swoją opinię, no to wyrazili. Zalozcie temat na gronie "pazury, tipsy, szmipsy, solarium", tam moze was poprą i będą się podniecali.
-
LADY D.
jesczze takie jedno krótkie stwierdzenie- skoro do bmw stylf rancuski nie pasuje to opiszcie mi samochody z filmu 13 dzielnica, one tez sa festyniarskie?
-
LADY D.
>Krystiano☆ napisał
>Jak narazie śmieje sie tu z ciebie całe towarzystwo co ty
>chcesz z zrobić z samochodu a nie z moich fotek wiec odbij
>dziewczynko!
>Zakladacie tu temat chyba po to by ludzie wyrazili swoją
>opinię, no to wyrazili. Zalozcie temat na gronie "pazury,
>tipsy, szmipsy, solarium", tam moze was poprą i będą się
>podniecali.
>
tu nie chodziło dziecino o poparcie ani poklask,ale dla ciebie cos takiego jak prawidłowa interpretacja tekstu jest chyba obcym zjawiskiem -
inż. Siwy
>Cr4sH napisał...
>...kolejna zgrabna:
> http://www.tuning-bmw.ru/schnitzer-...
>
>Tak praktycznie wygląda teraz moja beta. Tyle że jest 4
>drzwiowa. Też ma założony pełny m- Pakiet i to wsio.
>Oczywiście nie jest schnitzera, ale wygląda bardzo
>pobobnie... jeszcze...
Mógłbyś wrzucić jakieś foty Twojej E36? -
-
Ten zly...::SVS Rider::..
>LADY D. napisała:
>jesczze takie jedno krótkie stwierdzenie- skoro do bmw
>stylf rancuski nie pasuje to opiszcie mi samochody z filmu
>13 dzielnica, one tez sa festyniarskie?
>
Sory ale teraz to juz zaczyna sie robic tragiczne... -
Marcinos.
>LADY D. napisała:
>jesczze takie jedno krótkie stwierdzenie- skoro do bmw
>stylf rancuski nie pasuje to opiszcie mi samochody z filmu
>13 dzielnica, one tez sa festyniarskie?
>
o masz... -
LADY D.
>inż. Siwy napisał
>>Cr4sH napisał...
>>...kolejna zgrabna:
>> http://www.tuning-bmw.ru/schnitzer-...
>>
>>Tak praktycznie wygląda teraz moja beta. Tyle że jest 4
>>drzwiowa. Też ma założony pełny m- Pakiet i to wsio.
>>Oczywiście nie jest schnitzera, ale wygląda bardzo
>>pobobnie... jeszcze...
>
>Mógłbyś wrzucić jakieś foty Twojej E36?
popołudniu wyciągnę ją z garażu i zrobię kilka fot bo nie mamy żadnej
-
LADY D.
-
-
LADY D.
jakbyś był bystrzejszy to zauważyłbyś, że jest na zdjęciu w profilu, nie miałam zamiaru wklejać linku -
HypeR
a ja mam taką propozycję - ponieważ zaczynają się wycieczki osobiste, to może by tak zakończyć tę dyskusję/zamknąć temat?
pytanie na początku wątku brzmiało: "Jak to zrobić i jakie części wymienić trzeba aby ten efekt uzyskać."
odpowiedź dał chyba Starr - każdy w miarę ogarnięty blacharz na podstawie wskazanego mu zdjęcia/przykładu coś takiego zdłubie. Na częściach Waszych, lub sam je zakupi (w zależności od ustalonych szczegółów). Kwestia stylu jest zupełnie osobnym tematem, nad którym każdy powinien się już zastanowić we własnym zakresie. Nam nic do tego - nie nasz samochód, nie nasze pieniądze, nie nasz problem :)
i tyle. amen.
A dyskusja była nieunikniona - po to jest forum :)
ale sorry, nie mogę sie powstrzymać:
LADY D. napisała:
>oto i ona
nooooooooooooo, i samochód został przedstawiony w pełnej krasie. obejrzeliśmy go sobie z każdej strony i w ogóle. teraz to już zupełnie inna rozmowa :D
P.S. czy ja tam widzę chromowane spryskiwacze? :))) nie mogę się jedynie dopatrzeć czy są podświetlone :)) -
Cr4sH
Wyobraź sobie, że te sprysiwacze niestety założył jakiś włoch zamin jeszcze trafiła w nasze ręce. Początek wypawiedzi bardzo mądry. Po co jednak głupia docinak na koniec? nie wiem.
Fakt jest jeden. Należy chyba naprawdę zakończyć temat bo wize że podejście z dystansem do sprawy do historia dla niektórych niepojęta.
Co do zdjęcia bety. Chcieliście to wam zrobiła i pokazała. Nie mamy czasu na cykanie jej sesji tylko po to żebyście mogli jeszcze sobie pogadać. Jak ktoś chce zobaczyć nasze auta, to zapraszam do grodziska. -
>LADY D. napisała:
>jakbyś był bystrzejszy to zauważyłbyś, że jest na
>zdjęciu w profilu, nie miałam zamiaru wklejać linku
przepraszam ale nie jestem glupi io nie lubie tipsow itd....
pusty nie jestem....a pozatym tuningiem optycznym zajmuyje sie sporo czasu...i teoretycznie potrafie odroznic wies od prawdziwego tuningu
...... -
LADY D.
twoim zdaniem samochód na zdjęciu jest tuningowany czy co?
a skoro się zajmujesz sporo czasu tuningiem to powinienes znać jakąś firmę opócz neo design która robi fajne body kity, i może bys mi podsunął nazwę, bo ja szary człowiek wogóle się w tym nie łapię. -
Anonim
Global Plast chociazby ...
http://firmy.pkt.pl/firma/global_pl...
i całe allegro, bo nie sądze by projekt ten projekt wymagał czegoś lepszego, skoro takie jest wasze podejście ... -
Cr4sH
Wyobraź sobie, że global plast już odwiedzałem, bo trochę rzeczy robiłem już u nich. Zresztą dziwię się że nie zjechałeś ich odrazu za to czarno zielone mondeo, bo przecież lubisz komentować ludzi i ich style. Widzisz dlatego właśnie widzę, że nie będziemy jednak mieli o czym pogadać skoro nadal uważasz że to błazenada.
" bo nie sądze by projekt ten projekt wymagał czegoś lepszego, skoro takie jest wasze podejście ... "
to zdanie mówi mi tylko, że nadal nie potrafisz podejść do tematu z dystansem.
Zrozum. prosząc o informacje, nie prosiłem o twoją opinię na temat samego pomysłu. Uszanuj to że mam towje zdanie na temat efektów gdzieś i albo odpowiedz na pytanie albo przestań komentować wiecznie, bo robi się to już nudne. -
Anonim
>Cr4sH napisał
>Co do zdjęcia bety. Chcieliście to wam zrobiła i
>pokazała. Nie mamy czasu na cykanie jej sesji tylko po to
>żebyście mogli jeszcze sobie pogadać. Jak ktoś chce
>zobaczyć nasze auta, to zapraszam do grodziska.
co za ludzie?! i ona i on. najpierw pytaja o porade, za chwile wyzywają i ogolnie mówiąc stwierdzają, ze mają innych w dupie.
ps.gdzie jest moderator? -
Anonim
Ja dystansu mam dużo i właśnie dlatego się ciągle śmieje z tego tematu, jak i z paru innych rzeczy tutaj.
Rozmawiac z Tobą ? Niekoniecznie ...
Dawno nie było tak żałosnego tematu tutaj, jak i w okolicach streetracingu.
-
Cr4sH
dziwię się tylko, że tak gorąco udzielasz się na tym żałosnym temacie. Nie podoba się? żegnam. nikt cię tu na siłę nie trzyma. mam dosyć już was i waszych debilno- żałosnych zaczepek.
pozdrawiam bogów tuningu...
>michael7s napisał
>co za ludzie?! i ona i on. najpierw pytaja o porade, za
>chwile wyzywają i ogolnie mówiąc stwierdzają, ze mają
>innych w dupie.
>
>
>ps.gdzie jest moderator?
michal znasz powiedzenie kibic z dala sie nie wpier@%la?
myślisz, że swoim durnym tekstem zabłyśniesz bo wyliżesz komu trzeba?
sory ale olewam
To by było na tyle. Mam już dosyć kretynizmu jaki zrobiono z tego tematu.
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne