- 1
- 2
-
Anonim
Już w sprzedaży nowe wcielenie magazynu GT pod hasłem Street & Style. 148 stron (najgrubsze wydanie w historii) + płyta audio GT Tuning Mix vol.1 DJ Cube (12 utworów, czyli LP). Czekam na komentarze!; ) -
Yanek F.
-
<<Majkel>>
podoba mi sie nowa szata graficzna, ale plytka z muzyka jest mozna powiedziec "specyficzna"; ) -
...
JA uważam że szata graficzna jak najbardziej w,,pytke"
niech taka już zostanie!!! numer też fajny...samochody są przemieszane po całym numerze ale znalazłem coś dla siebie; ) -
-
...MichaŁek... :P
-
pegas
jak puściłem tą płyte to przez chwile myślałem,że mi sie radio w samochodzie rozjebało -
Yanek F.
-
FaNtAsS Bamboocha :P
Szata graficzna ok, ogolnie podchodzi pod maxi tuning ale tak jest lepiej wg mnie takze jak dla mnie na plus ta zmiana -
Brzoza
Wg mnie to przyzwyczaiłem się do "starej " szaty graficznej i na początku przejrzałem i jakoś to tak chaotycznie wyglądało. -
Michal T.
Dzwoniłem już do Kusego i gratulowałem, ale pogratuluję tez tutaj. Szata graficzna rewelacyjna, wreszcie wygląda to tak jak powinno. Duzo fajnych lasek, i wreszcie dobre zdjęcia.
gratuluję -
Anonim
-
Anonim
Na początku może to wyglądać chaotycznie, ale wydaje mi się że już przy drugim przeglądaniu wszystko jest dużo logiczniejsze niż w "starym" układzie. Nie ma co się oszukiwac, to nie jest ewolucja w GT (tak jak do tej pory), wprowadzone zmiany są istnie rewolucyjne, dlatego zalezy mi na Waszej, czytelników, opinii. Oczywiście nie jesteśmy zamknięci na dalsze zmiany, ale teraz będą one wprowadzane stopniowo. Czekam na uwagi, tak krytyczne jak i oczywiście pochwały; ) -
Anonim
Fajowe to to :)
Cała gazeta ma jeden mankament, czyta się w jeden wykład i co ja teraz będę robił do następnego numeru ??; -)
akcent Pań wypas szczególnie tej myjącej amerykańca :)
pzdr
pees. Płyta CD jest do bani -
GRABinka
ja uwazam ze to bardzo dobry pomysl zmiany sa potrzebne zeby nie bylo zbyt monotnnie. 100 numer zaskoczyl mnie pozytywnie i mam nadzieje ze zaskakiwac beda mnie dalsze numery GT -
Anonim
Magazyn się zmienił, chcemy w nowej formie pokazywac to co dotychczas + piekne kobiety okraszone stylem życia (oczywiście okołomotoryzacyjno-imprezowym) . Nie zrezygnujemy z pokazywania sceny SR czy driftingu, wręcz odwrotnie. Ale czy to żle, że na przykład przy sesji driftowozu będą jakieś miłe panie? Będą wozy performance, ale oczywiście także grube stylingi czy culty. Forma nowa, treść lepsza niż przed "zmianą modelu". Pamiętam, że przy poprzedniej zmianie w roku 2002 też były głosy, że taka rewolucja może zaszkodzić. Okazało się, że już przy drugim numerze w nowej formie 99% czytelników przypadł do gustu. -
Lukiasz
-
Michal T.
Juby ciśnijcie kwestie fotek. Bo przy takim layoucie (tak nowoczesnym) nie możecie publikowac np. fotek na tle smietnika czy stadionu Lecha -
Anonim
Stadion Lecha bardzo się zmienił i znowu jest ciekawym plenerem. Ale faktycznie otwieramy się na inne zdjęcia (pod dachem, w nocy, przy sztucznym oświetleniu). Więcej będzie też sesji studyjnych. -
Skuniosan
Fajno , podobuje sie !!
GRATULACJE
nareszcie fotki troche przesadzone , ale wlasnie tego wszyscy chca !
-
Brzoza
napewno do nowego wyglądu trzeba się dostosować aaaaa i jeszcze jedna sprawa przynajmniej w moim numerze druk się ciut rozjechał - zwróćcie uwagę Donnellemu.
Ogólnie spox
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne