-
Anonim
Jest już regulamin serii PFD na sezon 2007.
http://www.drifting.pl/regulamin.ht...
Zapraszam do dyskusji nad proponowanymi przez Was zmianami. Do końca miesiąca musi on zostać zamknięty, w marcu nie będzie już można nic zmienić. -
...
ja już swoje 3gr odnośnie roll baru i katalizatora dałem na sr.pl; )
czekam na regulamin po korekcie; p
-
Konrad Słomina
Wedlug mnie za malo precyzyjny w niektorych miejscach, co moze byc pozniej powodem do skarg i niepotrzebnych dyskusji. Maly przyklad :
- "...d)Auto musi posiadać pasy szelkowe kierowcy (homologacja dopuszczenia do ruchu (E)...."
- "... 6.3.2 Samochód musi posiadać tłumik końcowy oraz kompletny układ wydechowy z katalizatorem (chyba, że brak obowiązku posiadania katalizatora wynika z przepisów prawa ruchu drogowego)..."
Na WSMP w czasie BK nie raz byla dyskusja, poniewaz w regulaminie bylo stwierdzenie "musi posiadac", co nie musi byc jednoznaczne z np. "musi miec zainstalowany w miejscu, gdzie wystepuje seryjnie" itp...
:) -
Anonim
-
-
Konrad Słomina
>Juby( znowu jezdny) napisał
>Więc "musi posiadać"; )
...na przyklad polozony w bagazniku :P ...dla "nas" to oczywiste, ale zapytaj przyslowiowej "blondynki" co to dla niej znaczy..... kazda dwuznacznosc moze byc powodem do dyskusji na BK, co mialo miejsce nie raz na zawodach w randze MP; ) -
...
Wydaje mi się że ciężko lekko spełniać norme(spalin) 300 konnym uturbionym BMW...ehh czy też innymi turbo wynalazkami po przeróbkach; / -
Konrad Słomina
>,,STAN" napisał
>Wydaje mi się że ciężko lekko spełniać norme(spalin)
>300 konnym uturbionym BMW...ehh czy też innymi turbo
>wynalazkami po przeróbkach; /
moze cos przeoczylem, ale chyba nie ma tam nic o normie spalin.... ; ) -
...
-
Romek
>kondi napisał
>>,,STAN" napisał
>>Wydaje mi się że ciężko lekko spełniać norme(spalin)
>>300 konnym uturbionym BMW...ehh czy też innymi turbo
>>wynalazkami po przeróbkach; /
>
>moze cos przeoczylem, ale chyba nie ma tam nic o normie
>spalin.... ; )
chodziło o te turbo i 300 koni...;l) -
...
Juby a mam takie pytanie ...
W nowym GT jest ogłoszenie,,strumienica w obudowie katalizatora" str 95 czy jak sobie ją założe nie powiesz nikomu; p i uznasz za kat'a; p
he he (żart) -
Konrad Słomina
>,,STAN" napisał
>Juby a mam takie pytanie ...
>
>W nowym GT jest ogłoszenie,,strumienica w obudowie
>katalizatora" str 95 czy jak sobie ją założe nie powiesz
>nikomu; p i uznasz za kat'a; p
>
>he he (żart)
hehe, ciekawe, czy sie tak samo nagrzewa :)
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne