-
...
na stronie Adriana M znalazło się następujące pismo...
http://adrianmatusik.com/detail.php...
moze to zaciekawić pare osób śledząych fotogate
(nie mogłem niestety tam tego wstawic bo mi przerywalo)
-
Anonim
-
Panicz Życiem Zmęczony...
Jak dla mnie, ta sprawa wciaz jest nie rozwiazana i nie bede nikogo osadzal. Filip N, Michal Trocki, Albert, itd. wydaja sie prawdomowni, ale poki co, jedyne pisma jakie zobaczylem zostaly przedstawione przez Adriana.
Poczekam na orzeczenie sadu... -
Anonim
jakieś dowody przedstawił... ciężko wyrokować...
ale to tłumaczenie, że na początku dał zdjęcia w dużej rozdzielczości, potem w mniejszej itd. trochę głupie jest... :/ -
-
Anonim
Adrian chyba nie zdaje sobie sprawy, że nikt nie oskarżyłby go publicznie nie posiadając mocnych dowodów. Ale tonący brzytwy się chwyta... -
Con Passione
Zdaje sobie sprawę, z tego, że oskarżenia padły na podstawie domysłów, a nie żadnych dowodów.
No nikt oprócz mnie nie posiada żadnych dokumentów w tej sprawie.
A puste oskarżenia "trzepaków forumowych" jeśli kogoś przekonują to gratuluję.
Resztę wątpliwości mam nadzieję, że rozwieją odpowiednie organy. -
Karola
-
Anonim
Adrian chyba nie uważasz, że Michał, Filip czy Albert podkładają się jak dzieci... -
Michal T.
Nawet znając bierność naszych sądów i prokuratury 3,5 miesiąca to wystarczająco duzo czasu na ruch jakichkolwiek organów. Cieszę się, że, jak napisałeś w PW na sr.pl będziesz mógł popatrzeć "jak chłopak z prawniczej rodziny tłumaczy się przed sądem. Uwierz, że będzie to dla mnie niesamowita satysfakcja". Bardzo mnie to cieszy, że będe mógł zapewnić Ci odrobinę rozrywki. Choćby takiej.
A co do drugiej części, czyli "Zauważyłem, że tylko w gębie zza klawiatury jesteś mocny. Zobaczymy jakim będziesz teraz twardzielem i cwaniakiem z Milanówka."...jak co? Jak się spotkamy? Mam rozumieć, że mnie straszysz? Zresztą tu, tam czy gdziekolwiek mogę Ci w każdej chwili powiedzieć co o Tobie sądzę. Zresztą jst kilka osób, które tak uczyni jak tylko im się gdzies napatoczysz.
@Juby zajebiste foty!! :D -
Anonim
Stan ja rozumiem ze to twoj ziom ale chlopie daj sobie juz spokoj.
Hehe co ta pala ma za opis A... jak chcesz to jest kilka klubow w Warszawie w ktorych cie koledzy z checia wydy...... bo wkoncu jestes slawny :) -
...
>2Fast4You napisał
>Stan ja rozumiem ze to twoj ziom ale chlopie daj sobie juz
>spokoj.
>
>Hehe co ta pala ma za opis A... jak chcesz to jest kilka
>klubow w Warszawie w ktorych cie koledzy z checia wydy......
>bo wkoncu jestes slawny :)
Adam to nie chodzi o to czy to mój ziooom czy tez nie mój zioom gdyz po zaistniałej sytuacji sprzed paru miesiecy staram się byc zdystansowany od tej całej sprawy i osób w niej uczestniczących
(mam na myśli nie tylko Adriana)
W kazdym razie uważam że to pismo jest godne uwagi...
Tak jak Spoon napisał w zasadzie to jest jedyny dowód ,,pisemny"przedstawiony do tej pory w tej całej sprawie..
też jestem ciekaw co sąd powie na wyżej wymieniony temat.
no offence i pozdrawiam -
Anonim
-
Michal T.
-
Romek
-
Anonim
Sparco Pro 2000 jest jednym z wygodniejszych kubłów dla ludzi w rozmiarze XXL, więc problemu nie było żadnego. -
Anonim
spokojnie jak sie dowiedzieli ze ten aligator bedzie siedzial na fotelu pasazera podniesli moc o 100 koni :) pozdro -
Marlon
Ja nic nie wiem, nie znam się, nie osądzam. Pytam o jedno: co ma oznaczać zdanie "(...)Jeśli utrata paru „pseudoznajomych” jest ceną za zdrowie człowieka, to ja jestem skłonny tę cenę zapłacić."
Jakie zdrowie, jakiego człowieka? o_0
Miało być bardziej patetycznie? -
Romek
Jak to.. nie wiesz o co chodzi ? Wprowadził wątek pełen dramatyzmu... Jak to pięknie brzmi.. nie uważasz ? -
Anonim
>MarloN napisał
>Ja nic nie wiem, nie znam się, nie osądzam. Pytam
>o jedno: co ma oznaczać zdanie "(...)Jeśli utrata
>paru „pseudoznajomych” jest ceną za zdrowie
>człowieka, to ja jestem skłonny tę cenę
>zapłacić."
>Jakie zdrowie, jakiego człowieka? o_0
>Miało być bardziej patetycznie?
może depresja jakaś albo coś w ten deseń... -
Molako
Dokumenty "datowane" na pażdziernik wypływają w styczniu...
Jasne że SE będzie załsaniał się prawem prasowym i nigdy nie poda skąd ma zdjęcia - nawet jesli wystąpił by o to sam własciciel, gdyż stworzylo by to niebezpieczny precedens. Co jest żadnym dowodem że nie zostały sprzedane przez właściciela.
Coż nie wiem mam za wolny samochód aby scigać sie w WNO, nie bylem zaproszony, nikt nie kazał mi podpisywac lojalek za startowanie w WNO pod groźbą utraty gówno wartej licencji itp itd, ale wiem jedno Adrian jest jedyną osoba w historii Streetshadows która z niego wyleciała...
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne