Streetracing [3403]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ...

na stronie Adriana M znalazło się następujące pismo...

http://adrianmatusik.com/detail.php...

moze to zaciekawić pare osób śledząych fotogate
    (nie mogłem niestety tam tego wstawic bo mi przerywalo)

• Anonim

ehhhh żenada ...
  • Panicz Życiem Zmęczony...

Jak dla mnie, ta sprawa wciaz jest nie rozwiazana i nie bede nikogo osadzal. Filip N, Michal Trocki, Albert, itd. wydaja sie prawdomowni, ale poki co, jedyne pisma jakie zobaczylem zostaly przedstawione przez Adriana.
    Poczekam na orzeczenie sadu...
  • Anonim

jakieś dowody przedstawił... ciężko wyrokować...

ale to tłumaczenie, że na początku dał zdjęcia w dużej rozdzielczości, potem w mniejszej itd. trochę głupie jest... :/
  • Anonim

Adrian chyba nie zdaje sobie sprawy, że nikt nie oskarżyłby go publicznie nie posiadając mocnych dowodów. Ale tonący brzytwy się chwyta...
  • Con Passione

Zdaje sobie sprawę, z tego, że oskarżenia padły na podstawie domysłów, a nie żadnych dowodów.
    No nikt oprócz mnie nie posiada żadnych dokumentów w tej sprawie.
    A puste oskarżenia "trzepaków forumowych" jeśli kogoś przekonują to gratuluję.
    Resztę wątpliwości mam nadzieję, że rozwieją odpowiednie organy.
  • Karola

wrzucilam ten link do foto plotek :)
  • Anonim

Adrian chyba nie uważasz, że Michał, Filip czy Albert podkładają się jak dzieci...
  • Michal T.

Nawet znając bierność naszych sądów i prokuratury 3,5 miesiąca to wystarczająco duzo czasu na ruch jakichkolwiek organów. Cieszę się, że, jak napisałeś w PW na sr.pl będziesz mógł popatrzeć "jak chłopak z prawniczej rodziny tłumaczy się przed sądem. Uwierz, że będzie to dla mnie niesamowita satysfakcja". Bardzo mnie to cieszy, że będe mógł zapewnić Ci odrobinę rozrywki. Choćby takiej.

A co do drugiej części, czyli "Zauważyłem, że tylko w gębie zza klawiatury jesteś mocny. Zobaczymy jakim będziesz teraz twardzielem i cwaniakiem z Milanówka."...jak co? Jak się spotkamy? Mam rozumieć, że mnie straszysz? Zresztą tu, tam czy gdziekolwiek mogę Ci w każdej chwili powiedzieć co o Tobie sądzę. Zresztą jst kilka osób, które tak uczyni jak tylko im się gdzies napatoczysz.

@Juby zajebiste foty!! :D
  • Anonim

Stan ja rozumiem ze to twoj ziom ale chlopie daj sobie juz spokoj.

Hehe co ta pala ma za opis A... jak chcesz to jest kilka klubow w Warszawie w ktorych cie koledzy z checia wydy...... bo wkoncu jestes slawny :)
  • ...

>2Fast4You napisał
    >Stan ja rozumiem ze to twoj ziom ale chlopie daj sobie juz
    >spokoj.
    >
    >Hehe co ta pala ma za opis A... jak chcesz to jest kilka
    >klubow w Warszawie w ktorych cie koledzy z checia wydy......
    >bo wkoncu jestes slawny :)

Adam to nie chodzi o to czy to mój ziooom czy tez nie mój zioom gdyz po zaistniałej sytuacji sprzed paru miesiecy staram się byc zdystansowany od tej całej sprawy i osób w niej uczestniczących
    (mam na myśli nie tylko Adriana)

W kazdym razie uważam że to pismo jest godne uwagi...

Tak jak Spoon napisał w zasadzie to jest jedyny dowód ,,pisemny"przedstawiony do tej pory w tej całej sprawie..
    też jestem ciekaw co sąd powie na wyżej wymieniony temat.

no offence i pozdrawiam
  • Anonim

@Juby zajebiste foty!! :D

Które?; )
  • Michal T.

z codrive :D
  • Romek

Ju-by.. jak Ty żes się wcisnął w ten kubeł; ) heh

Bez urazy :)
  • Anonim

Sparco Pro 2000 jest jednym z wygodniejszych kubłów dla ludzi w rozmiarze XXL, więc problemu nie było żadnego.
  • Anonim

spokojnie jak sie dowiedzieli ze ten aligator bedzie siedzial na fotelu pasazera podniesli moc o 100 koni :) pozdro
  • Marlon

Ja nic nie wiem, nie znam się, nie osądzam. Pytam o jedno: co ma oznaczać zdanie "(...)Jeśli utrata paru „pseudoznajomych” jest ceną za zdrowie człowieka, to ja jestem skłonny tę cenę zapłacić."
    Jakie zdrowie, jakiego człowieka? o_0
    Miało być bardziej patetycznie?
  • Romek

Jak to.. nie wiesz o co chodzi ? Wprowadził wątek pełen dramatyzmu... Jak to pięknie brzmi.. nie uważasz ?
  • Anonim

>MarloN napisał
    >Ja nic nie wiem, nie znam się, nie osądzam. Pytam
    >o jedno: co ma oznaczać zdanie "(...)Jeśli utrata
    >paru „pseudoznajomych” jest ceną za zdrowie
    >człowieka, to ja jestem skłonny tę cenę
    >zapłacić."
    >Jakie zdrowie, jakiego człowieka? o_0
    >Miało być bardziej patetycznie?

może depresja jakaś albo coś w ten deseń...
  • Molako

Dokumenty "datowane" na pażdziernik wypływają w styczniu...
    Jasne że SE będzie załsaniał się prawem prasowym i nigdy nie poda skąd ma zdjęcia - nawet jesli wystąpił by o to sam własciciel, gdyż stworzylo by to niebezpieczny precedens. Co jest żadnym dowodem że nie zostały sprzedane przez właściciela.
    Coż nie wiem mam za wolny samochód aby scigać sie w WNO, nie bylem zaproszony, nikt nie kazał mi podpisywac lojalek za startowanie w WNO pod groźbą utraty gówno wartej licencji itp itd, ale wiem jedno Adrian jest jedyną osoba w historii Streetshadows która z niego wyleciała...

| |

Wszystko o streetracingu, czyli motoryzacyjnych zabawach na ulicy, dragracingu, czyli legalnych zawo...

Fotki

Miejsca grona (0)