-
Anonim
Przy okazji w PW zwróciliście mi uwagę na jedną bardzą ważną sprawę. Jedyną osobą mającą prawa do używania nazwy pinkbananas.pl jestem ja. Za eventy pod logo pinkbananas.pl odpowiadam ja, podobnie ma się sprawa wykorzystywania domeny pinkbananas.pl. Maciej Lutoborski vel. Spoon aka Panicz nie ma z nimi nic wspólnego. Jeśli będzie próbował negocjować z którymkolwiek z Was dowolne sprawy pod tym logo - uprzedzam, że nie ma do tego prawa (tyczy się to także "kompletowania budżetu" na kolejny rajd i wszystkich spraw z nim związanych).
Dziekuję za uwagę! Mam nadzieję, że nie będzie z tym problemu, ale wolę dmuchać na zimne. -
K T
-
Romek
-
Anonim
W ten sposób zabezpieczam swoje interesy, to chyba zrozumiałe. Wiele osób kojarzy zespół pinkbananas.pl jako mnie i Spoon'a, jednak tak było tylko podczas pierwszego eventu (Student Gumball). Nastepne będą w innym składzie. -
-
PITERd
-
Anonim
-
PITERd
OK, :-)) chyba ze bedziesz sw.Mikolajem w te swieta, to tez by byla wyprawa :-) hehe
pozdro -
Anonim
-
PITERd
wszystko mozliwe, ja moge byc Dziadek Mroz :-D
trzeba by tylko jakiegos "gwaizdora" jeszcze i jakies dobre sniezki :-D -
Anonim
-
PITERd
-
Anonim
-
PITERd
a ja ostatni "snieg" widzialem jak wpadl papier toaletowy do pralki i przeszedl male pranie... na ostatniej domowce -
Anonim
Kiepską masz pamięć. Albo jak zwykle żyjesz w świecie alternatywnym. Przykre to. -
Karola
Panowie - jezeli zamierzacie dalej kontynuowac te wywody, to zapraszam na moje grono.
Streetracing jest dobry do oswiadczen, ale nie do publicznej szamotaniny. -
Pugi
>Tery napisał
>dobra szopka ogolnie, Panowie :)
to przez ten sezon ogórkowy :)
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne