Streetracing [3403]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Przy okazji w PW zwróciliście mi uwagę na jedną bardzą ważną sprawę. Jedyną osobą mającą prawa do używania nazwy pinkbananas.pl jestem ja. Za eventy pod logo pinkbananas.pl odpowiadam ja, podobnie ma się sprawa wykorzystywania domeny pinkbananas.pl. Maciej Lutoborski vel. Spoon aka Panicz nie ma z nimi nic wspólnego. Jeśli będzie próbował negocjować z którymkolwiek z Was dowolne sprawy pod tym logo - uprzedzam, że nie ma do tego prawa (tyczy się to także "kompletowania budżetu" na kolejny rajd i wszystkich spraw z nim związanych).

Dziekuję za uwagę! Mam nadzieję, że nie będzie z tym problemu, ale wolę dmuchać na zimne.
  • K T

dobra szopka ogolnie, Panowie :)
  • Romek

noworoczna :))
  • Anonim

W ten sposób zabezpieczam swoje interesy, to chyba zrozumiałe. Wiele osób kojarzy zespół pinkbananas.pl jako mnie i Spoon'a, jednak tak było tylko podczas pierwszego eventu (Student Gumball). Nastepne będą w innym składzie.
  • PITERd

a jaki kolejny wypad w planie?
  • Anonim

Póki nie będę jechał na start z dopiętym budżetem - nie zdradzę; )
  • PITERd

OK, :-)) chyba ze bedziesz sw.Mikolajem w te swieta, to tez by byla wyprawa :-) hehe
    pozdro
  • Anonim

Tylko z kim bym się ścigał? Z Dziadkiem Mrozem i Gwiazdorem?; )
  • PITERd

wszystko mozliwe, ja moge byc Dziadek Mroz :-D
    trzeba by tylko jakiegos "gwaizdora" jeszcze i jakies dobre sniezki :-D
  • Anonim

Wolę z Kimem się ganiać niż z dziadem w saniach; )
  • PITERd

w sumie i tak nie ma sniegu wiec nici z dziada w saniach..
    ;-)
  • Anonim

U mnie dziś był; ) Śnieg, nie dziad...
  • PITERd

a ja ostatni "snieg" widzialem jak wpadl papier toaletowy do pralki i przeszedl male pranie... na ostatniej domowce
  • Anonim

Kiepską masz pamięć. Albo jak zwykle żyjesz w świecie alternatywnym. Przykre to.
  • Karola

Panowie - jezeli zamierzacie dalej kontynuowac te wywody, to zapraszam na moje grono.
    Streetracing jest dobry do oswiadczen, ale nie do publicznej szamotaniny.
  • Pugi

>Tery napisał
    >dobra szopka ogolnie, Panowie :)

to przez ten sezon ogórkowy :)
| |

Wszystko o streetracingu, czyli motoryzacyjnych zabawach na ulicy, dragracingu, czyli legalnych zawo...

Fotki

Miejsca grona (0)