-
SuperMocarz
-
K T
-
KRiS
Ja nie wiem jak to z poziomem trudności wykonania ale wiem jedno,jakby mi sie taki wpierdolil dwie paki w fure...i zalozmy ze nic by mi sie jakims cudem nie stalo....to bym wyszedl i go dobil...jakby bylo co. Bo to jest kretynizm,brak wyobraźni i...szkoda słów...można poszaleć,każdy lubi depnąć..ale tam gdzie jest kurna bezpiecznie nie dla siebie,ale przede wszystkim dla innych... pzdr for all -
Kaizer Soze
a po co Ci kasa do tego...wystarczy ze pojedziesz na tym na czym gumujesz na fotce...chcialbym to zobaczyc przy predkosci 250 km/h jak bedziesz mijal samochody...
powodzenia -
-
Kaizer Soze
-
SuperMocarz
hahahaha. do takich wyczynów potrtzebna jest duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uża motywacja. Stać cię?? -
Anonim
Mi tam się wydaje że oni sami nakręcili ten filmik i nikt im nie płaci za występowanie w nim, chociaż moge sie mylić...
Ja tam się nie jaram takim wyczynem... Double backflip w wykonaniu Pastrany, TO jest wyczyn i niech ktoś to skopiuje !
pozdro... -
Romek
-
Uzytkownik usuniety
pierwsze filmy jego były dla sławy, ostatni jest już liźnięty przez komercje, zbliżenia nazwy opon na których jeździ, marka motocykla itd, bardziej odczuć to można wchodząc na jego stronke.
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne