-
Adrian Matusik vel. Bio5 to frajer, konfident i sprzedawca kolegow :
uniemozliwia streetracing naglosniajac sprawe w mediach i perfidnie sprzedajac fotki do takiej szmaty, szmiry jaka jest SE.pl
wstyd, a odemnie liscia wylapiesz przy pierwszej lepszej okazji,
masz to jak w banku !
http://www.streetracing.pl/forum/vi...
http://www.streetracing.pl/forum/vi...
p.s sprawe mozesz juz teraz zakladac ! -
.:CHAŁABAŁA'h :.
-
:)
-
Michal T.
-
-
-
BeeMiX
Tylko czekałem aż ta sprawa pojawi sie na tym gronie... Najbardziej dziwi mnie fakt że chłopak tak idzie w zaparte. Pomijając fakt takiego konfidenctwa, nie wiem jak mozna nie przyznać sie do winy, przecież nikt nie wysunoł by tak dalekich wniosków bez 100% pewności, prawda Darksmile? -
Michal T.
Masz rację. Nie wysunął by, szczególnie, że to ja zostałem "twarzą" tej afery -
Maciej zwany Zyzy
bio nas wszytkich do sądu pozwie i donosy złozy (może mu zapłacą 5zł) -
Romek
Jeden z userów tamtego forum zaproponował mu wsparcie finansowe w kwocie 500 zł.... na prawnika. Dał taką propozycję aby reszta zainteresowanych się również dorzuciła aby Bio się mógł oczyścić z zarzutów. Ciekawy będe reakcji osób które przyinwestują w oczyszczenie nieskazitelnej opinji Bio.. a później się przejadą... nie dośc że się zawiodą na człowieku... to do tego stracą kasę :) - będzie ubaw po pachy.
Swoją droga dlaczego ja nie miałem wtedy kamerki ? - Do TVN-u i z 15 tysiaków bym przyjął; ))) (joke) -
Romek
O kur... a - nie widziałem tematu darksmila na sr... - jednak sprzedał.
Buahahahaha - a takie zaufanie miał w środowisku.
Nie ma już nadwornego fotografa-artysty :) idiota.
Kilka ciekawych cytatów userów :
"Adriana pozdrawiamy serdecznym spierdalaj."
"Brak słów... i to za tak marną kasę " - nie taka marna - bo 5 tyś zł zarobił
"PiS - Przepros i Spier..."
"A juz prywatnie ode mnie to trzeba być wyjątkowym łachem i jeb..ą ku..ą żeby za marne grosze sprzedać ludzi dzieki którym zaistniał i którzy dażyli go zaufaniem.
Liczę że frajer będzie miał drzwi zamkniete na wszystkie imprezy i spoty gdzie będą ludzie ze środowiska a ewentualne zbliżenie będzie baaardzo bolesne."
A to jest tekst naszego zdrajcy - więc strzeżcie się wszyscy !!!!!
"Od wyjaśnienia w SE zacznę, ale w związku z szarganiem mojego nazwiska publicznie przez kilka osób podejmę też inne kroki."
-
Marcinos.
-
Panicz Życiem Zmęczony...
Nie chce go bronic, ale cos mi sie nie trzyma kupy. Troche za bardzo sie zarzeka...
Zreszta poki:
-nie dowiem sie kim sa osoby kryjace sie pod nickiem Mr.X
-nie zobacze skanu umowy z wyszczegolniona trescia i podpisem oraz data
uwazam, ze Adrian nie powinien byc uznany za winnego.
Teksty, o chronieniu zrodla tez sa bez sensu, bo kupno zdjec nie odbywa sie na zebraniu zarzadu za zamknietymi drzwiami. Dostep do takiej umowy ma kilkadziesiat osob, wiec niesposob jest dojsc, kto ja upowszechnil.
Swoja droga 200zl za pierwsza strone jest niemozliwe. Co by o nim nie mowic, to troche zdjec juz do gazet sprzedal i watpie zeby sie dal tak wydymac. Badzmy realistami. Za taki artykul na okladke mniej niz 5000zl nikt by nie wzial. Tym bardziej osoba ze srodowiska, ktora wiedzialaby, ze 1 taki artykul to banicja... -
K T
1. Za bardzo sie zarzeka - popatrz na PIS.
2. Nie wiesz kto ssie kryje pod mr x???? nie wierze.
3. IMO nigdy nie zoaczysz tego skanu. Wyjasnie ci na imprezie dlaczego. Chyba ze wlasnie za jakis czas.
4. Mozliwe... policz liczbe zdjec, zastanow sie czy np. nie bylo tak:
hej, mam zdjecia ile mi dacie? a ile chcec? no nie wiem 1000pln? oka, a oni pach na okladke i maja jelenia. -
Anonim
No no no, wiele osob czeka na wyjasnienia tego tematu. Jednak kwestia AM jest tutaj b. zagadkowa ... ale dokladnie wiem kto dal te zdjecia :) -
Doris.
nie znam sprawy dokladnie, ale nie raz bylo glosno o tym, ze SE nie gra czysto- mieli juz tysiace spraw, wiec mozna sie wszystkiego po nich spodziewac, nawet ze ukradli zdjecia... jednak tekst-hmm ktos musial go napisac... -
Anonim
Domniemanie niewinności. To oskarżyciel udowadnia winę, nie oskarżony niewinność. To tak jak z PiSem. "Wszyscy jesteście agentami. A jak nie, to udowodnijcie, że nie jesteście".
Może to Bio, może nie Bio. Unikałbym wypowiadania się bez poznania dowodów na tak albo na nie. -
K T
http://images2.fotosik.pl/190/23ff9... takie cos sie pojawilo na sr.pl -
Anonim
-
Romek
-
Anonim
>Tery napisał
> http://images2.fotosik.pl/190/23ff9... takie cos
>sie pojawilo na sr.pl
Jaka klata ,pelna gala :)) hehe
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja