-
Anonim
Witam dzis mialem przyjemnosc spotkac sie z Grzeniem ktory stal sie nowym wlascicielem pieknego audi a4 b7 s-line 3.0 tdi quattro by compsport heh dluga nazwa :). Przycielismy sie w sumie 3 razy. Ale zaczniemy od szczegolow :
Audi a4 3.0 tdi quattro + program compsport ponad 270 koni i 600 ! nM vs audi s4 2.7biturbo by VTG. Otoz pierwszy wyscig ul. Fieldorfa start ze swiatel 1- tdi ucieka mi pol dl na starcie do 3 biegu jestem okolo 1/2 dl z przodu. Hmm szok !! Pozniej ustawka na sadybie odcinek prostej i 2 starty. Nr 1 taka sama sytuacja tdi ucieka mi na starcie na koncu jestem z przodu. Start 2 kompletnie nie udany przeze mnie i co TDI GRZENIA WYGRYWA :) Gratuluje pieknego autka ktore nie dosc ze zapierala to pali w morde 9.7 ropuchy. Wnioski trzeba uwazac na niepozorne tdi :) oraz czas na zajrzenie do moich sprezarek bo moze cos im jest ... -
FaNtAsS Bamboocha :P
No to ladnie, nie moge sie doczekac az zobacze audi Grzenia na oczy :) Wkoncu Audi to Audi :) -
Anonim
A ja chyba je widziałem, ale nie w akcji.
Natomiast trzeba przyznać, ze jeżeli to to, to prezentuje sie znakomicie.
-
gratulacje, serdeczne gratulki,
auto marzen, tylko pozazdroscic i to spalanie ...:)
nie moge sie doczekac kiedy wroce i pobujam sie po miescie z grzenkiem :P
-
-
Skuniosan
gratki Auta i fajnego pojedynku , juz niedlugo wszyscy przejda na rodzinne TDI heheh; )
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne