Streetracing [3403]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Decki

Witam was bardzo serdecznie jako samorząd VIII LO im. Władysława IV organizujemy 30 września na naszym parkingu akcje charytatywną połączoną ze zlotem tuningowanych aut. Pieniądze zbieramy na 2 letnią Ewe cierpiącą na zespół FAS. Bedzie duzo muzyki duzo atrakcji i ludzie z całej warszawy, ale główną atrakcją będą wasze samochody które zamierzamy w prezentować w punkcie kulminacyjnym imprezy. Impreza bedzie chroniona przez firme ochroniarska i wspierana przez kilku sponsorów, prawdopodobnie bedzie również TVN turbo. A więc bardzo gorąco zapraszam was do wspólpracy im wiecej aut tym lepiej, jeśli nie macie palnów na sobote 30 września a chcecie pomóc i przy okazji spędzić czas w motoryzacyjnej atmosferze Przyjeżdzajcie. Chętnych proszę o kontakt na priva bądź gadu 1894210. Pozdrawiam
  • Madej

pomysl jak najbardziej sluszny, kto reflektuje ?

AMW
    RU
    SS
    OS
    USU

???

• Gruby lost in the world

Ja niezrzeszony ale chętnie się pojawie na słusznej imprezie.
  • bla bla bla

mysle ze z RU ktos napewno sie pojawi :)
  • Marcinos.

popieram przedmowcow i jestem za...
  • Decki

Dzięki wielkie za odpowiedź, jeśli macie jakieś pytania chetnie odpowiem, a jesli macie zamair zaszczycic nas swoją obecnością:) to prosiłbym tez o kilka informacji o waszych autach zebyśmy mogli przygotowac godną prezentację. Pozdrawiam
  • K T

Niestety ja jeszcze nie wiem, zaleznie od daty zawodow, jak juz pisalem na sr.pl

na dzisiaj maja byc 1 pazdziernika. Zobaczymy jak bedzie.

jezeli sie nie pokryje z zawodami to napewno bede. Wysle ci spec auta jak bedzie wiadomo czy bede.

pzdr!
  • zuska

jesli bede w wawie to jak najbardziej:) pozdrawiam
  • Anonim

i ja wpadne jezeli to ma byc w celach charytatywnych to nie bedziemy sie smiac z mojego opelka :)
  • Maciej zwany Zyzy

ja moge powidzec i imienu SS ze mamy chyba 1 samochód sprawny i wygladajacy reszta obecnie sie robi lub jedzi seryjnymi, z miła checia ale niemamy co pokazac narazie
  • Anonim

mysle ze fajnie jezdzace serie w tak szczytnym ceelu tez mogly by sie pojawic (poszukuje 1.8t w a4 - w seri :) jako pkt odniesienia do moich modow albo e36 2.5)
  • FaNtAsS Bamboocha :P

Ja takze bede jesli nie pokryje sie to z zawodami jak Tery pisal
  • Anonim

Bardzo szczytny cel i moze tez sie pojawie ale jeszcze nie wiem Pozdr; )
  • Chester

Postaram sie zawitac wraz z ekipa OS i wspomoc akcje. Pozdro
  • Łukasz

ja chetnie wpadne popatrzec bo mam blisko 1 przystanek tramwajem :)

szkoda ze to taki termin bo z tego co ogarniam to 1 pażdizernika sa zawody i drifterzy beda na zawodach a 30 chyba maja trening; /

ale moze reszta wpadnie i bedzie na co popatrzec
  • Anonim

Zaprosze kolegow i wpadniemy...
    Pytanie.Gdzie jest ten parking?
  • Michal Szutkowski

tuningowanej bryki to moze i nie mam ale tez chetnie przyjade napisz tylko adres :)
  • Decki

parking należy do VIII LO im Władysława IV które mieści się na Jagielośnkiej 38 (obok dworca wileńskiego, na przeciwko cerkwi) wjazd na parking przez brame w budynku szkoły również od ulicy jagielońskiej wystawimy jakiś duży kierunkowskaz więc traficie bez problemów:), pozdrawiam
  • Anonim

nie zebym marudzil... ale z tego co kojarze to ten parking nie jest zbyt wielki... zeby sie tylko wszyscy zmiescili; )
  • k

tam jest chyba wjazd do PAS (Praskiej Auto Szkoły). a parking jest...mały :( i nie lepiej poszukac wiekszego miejsca ?
  • 1
  • 2
| |

Wszystko o streetracingu, czyli motoryzacyjnych zabawach na ulicy, dragracingu, czyli legalnych zawo...

Fotki

Miejsca grona (0)