- 1
- 2
-
Decki
Witam was bardzo serdecznie jako samorząd VIII LO im. Władysława IV organizujemy 30 września na naszym parkingu akcje charytatywną połączoną ze zlotem tuningowanych aut. Pieniądze zbieramy na 2 letnią Ewe cierpiącą na zespół FAS. Bedzie duzo muzyki duzo atrakcji i ludzie z całej warszawy, ale główną atrakcją będą wasze samochody które zamierzamy w prezentować w punkcie kulminacyjnym imprezy. Impreza bedzie chroniona przez firme ochroniarska i wspierana przez kilku sponsorów, prawdopodobnie bedzie również TVN turbo. A więc bardzo gorąco zapraszam was do wspólpracy im wiecej aut tym lepiej, jeśli nie macie palnów na sobote 30 września a chcecie pomóc i przy okazji spędzić czas w motoryzacyjnej atmosferze Przyjeżdzajcie. Chętnych proszę o kontakt na priva bądź gadu 1894210. Pozdrawiam -
pomysl jak najbardziej sluszny, kto reflektuje ?
AMW
RU
SS
OS
USU
???
-
Gruby lost in the world
-
bla bla bla
-
-
Marcinos.
-
Decki
Dzięki wielkie za odpowiedź, jeśli macie jakieś pytania chetnie odpowiem, a jesli macie zamair zaszczycic nas swoją obecnością:) to prosiłbym tez o kilka informacji o waszych autach zebyśmy mogli przygotowac godną prezentację. Pozdrawiam -
K T
Niestety ja jeszcze nie wiem, zaleznie od daty zawodow, jak juz pisalem na sr.pl
na dzisiaj maja byc 1 pazdziernika. Zobaczymy jak bedzie.
jezeli sie nie pokryje z zawodami to napewno bede. Wysle ci spec auta jak bedzie wiadomo czy bede.
pzdr! -
zuska
-
Anonim
i ja wpadne jezeli to ma byc w celach charytatywnych to nie bedziemy sie smiac z mojego opelka :) -
Maciej zwany Zyzy
ja moge powidzec i imienu SS ze mamy chyba 1 samochód sprawny i wygladajacy reszta obecnie sie robi lub jedzi seryjnymi, z miła checia ale niemamy co pokazac narazie -
Anonim
mysle ze fajnie jezdzace serie w tak szczytnym ceelu tez mogly by sie pojawic (poszukuje 1.8t w a4 - w seri :) jako pkt odniesienia do moich modow albo e36 2.5) -
FaNtAsS Bamboocha :P
-
Anonim
Bardzo szczytny cel i moze tez sie pojawie ale jeszcze nie wiem Pozdr; ) -
Chester
-
Łukasz
ja chetnie wpadne popatrzec bo mam blisko 1 przystanek tramwajem :)
szkoda ze to taki termin bo z tego co ogarniam to 1 pażdizernika sa zawody i drifterzy beda na zawodach a 30 chyba maja trening; /
ale moze reszta wpadnie i bedzie na co popatrzec -
Anonim
-
Michal Szutkowski
tuningowanej bryki to moze i nie mam ale tez chetnie przyjade napisz tylko adres :) -
Decki
parking należy do VIII LO im Władysława IV które mieści się na Jagielośnkiej 38 (obok dworca wileńskiego, na przeciwko cerkwi) wjazd na parking przez brame w budynku szkoły również od ulicy jagielońskiej wystawimy jakiś duży kierunkowskaz więc traficie bez problemów:), pozdrawiam -
Anonim
nie zebym marudzil... ale z tego co kojarze to ten parking nie jest zbyt wielki... zeby sie tylko wszyscy zmiescili; ) -
k
tam jest chyba wjazd do PAS (Praskiej Auto Szkoły). a parking jest...mały :( i nie lepiej poszukac wiekszego miejsca ?
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne