Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Nie wiem o co chodzi ale w mojej kablówce tj. Aster nie ma tego kanału. Rozmawiałęm ze znajomymi i oni też go nie mają. Możę ktoś wie co się stało i kiedy powróci, bo co ja będę oglądał???
  • Czendler

wycofali tvn turbo i tvn style.
  • ...

ja mam UPC i na szczescie jeszcze nie odlaczyli.
    a jak to zrobia to straca klienta, chyba nie jednego!!
  • Łukasz

mi tez odlaczyli a to tak jakby zabrali mi tv bo ja tylko tvn turbo ogladam dzis prawie tv nie wlaczalem tylko tyle co mecz polski; /
  • Pele

zmieniajta na UPC...

moze malo ogladam TV
    ale w 90% stanowia ja 2 kanaly - tvn24 i tvnturbo :D
  • Anonim

no właśnie ja tak samo albo turbo albo 24, zadzwoniłem do aster to mi powiedzieli ze TVN chce za TVN TURBO reemisje taka kase jakiej aster na pewno nie wyda, wiec jakiś palant ze spokojem mi powiedzial, że ten kanał do oferty aster nie wróci ale będzie inny równie ciekawy
  • Łukasz

chetnie bym zalozyl upc ale u mnie chyba nie mozna z tego co wiem; / tez do nich dzwonilem i to samo mi powiedzieli; /
  • Anatol Zwiedzam sobie...życie

Na szczęście mam UPC ale pewnie i tu będzie muka .....
  • Agnieszka

Wygasła umowa z ITI i ITI wprowadza swoją platformę cyfrową. Została podwyższona cena kanałów. Są one za drogie dla Aster dlatego w ofercie Turbo i Style raczej już nie będzie.:/
  • El Brylanto mi Amigo ....

też dzwoniłem i powiedzieli mi to samo
    chyba trzeba zrezygnować z astera :(
    i poszukać czegoś ciekawszego
    bo to już nie pierwszy program który zdjęli
    i wkładają zamiast nich jakieś śmieci ....
  • Łukasz

to teraz mowcie co zalozyc skoro upc u mnie nie ma; /
  • Anonim

a ta platforma tvn kiedy ma sie pojawic??
  • Michal Szutkowski

prosze was moze zakonczmy ten temat bo jak zobaczylem tego blue screena t myslalem ze mnie szlak trafi
  • K T

alez sie ciesze, w sobote do mojego nowegoo mieszkanka wpadaja instalowac UPC!!!! :)))))))))))

heheheheh

ale ogolnie wspolczuje.
  • <<Majkel>>

nie lamcie sie, dostaniecie w zamian tv trwam; )
  • Anonim

walic tv trwam... niech no tylko zerke na umowe z aster
  • Anonim

Możemy jakaś grupe społeczną trzeba by zoorganizowac i im wytlumaczyc ze źle robia nie emitujac tego kanalu
  • El Brylanto mi Amigo ....

oni poprostu nie mają kasy
    tvn za dużo sobie życzy i zrezygnowali
    poprostu trzeba się przełączyć chyba na innego dostawcę
    :/
  • Miracle maker

na cyfrze + jest
  • barte.k

ale tvn (ITI) bedzie już teraz chcial zachować to dla siebie [ze wzgledu na platforme cyfrową jaka planuje wypuścić] i bardzo możliwe ze jak sie skonczy umowa ITI-UPC to upc tez nie bedzie w stanie płacic dalej..
    wiec chyba nie warto pochopnie zmieniać sieci [mowa o kablówce raczej] bo moze sie okazać ze w grudniu z upc tez turbo zniknie..
| |

Wszystko o streetracingu, czyli motoryzacyjnych zabawach na ulicy, dragracingu, czyli legalnych zawo...

Fotki

Miejsca grona (0)