-
Anonim
Nie wiem o co chodzi ale w mojej kablówce tj. Aster nie ma tego kanału. Rozmawiałęm ze znajomymi i oni też go nie mają. Możę ktoś wie co się stało i kiedy powróci, bo co ja będę oglądał??? -
Czendler
-
...
ja mam UPC i na szczescie jeszcze nie odlaczyli.
a jak to zrobia to straca klienta, chyba nie jednego!! -
Łukasz
mi tez odlaczyli a to tak jakby zabrali mi tv bo ja tylko tvn turbo ogladam dzis prawie tv nie wlaczalem tylko tyle co mecz polski; / -
-
Pele
zmieniajta na UPC...
moze malo ogladam TV
ale w 90% stanowia ja 2 kanaly - tvn24 i tvnturbo :D -
Anonim
no właśnie ja tak samo albo turbo albo 24, zadzwoniłem do aster to mi powiedzieli ze TVN chce za TVN TURBO reemisje taka kase jakiej aster na pewno nie wyda, wiec jakiś palant ze spokojem mi powiedzial, że ten kanał do oferty aster nie wróci ale będzie inny równie ciekawy -
Łukasz
chetnie bym zalozyl upc ale u mnie chyba nie mozna z tego co wiem; / tez do nich dzwonilem i to samo mi powiedzieli; / -
Anatol Zwiedzam sobie...życie
-
Agnieszka
Wygasła umowa z ITI i ITI wprowadza swoją platformę cyfrową. Została podwyższona cena kanałów. Są one za drogie dla Aster dlatego w ofercie Turbo i Style raczej już nie będzie.:/ -
El Brylanto mi Amigo ....
też dzwoniłem i powiedzieli mi to samo
chyba trzeba zrezygnować z astera :(
i poszukać czegoś ciekawszego
bo to już nie pierwszy program który zdjęli
i wkładają zamiast nich jakieś śmieci .... -
Łukasz
-
Anonim
-
Michal Szutkowski
prosze was moze zakonczmy ten temat bo jak zobaczylem tego blue screena t myslalem ze mnie szlak trafi -
K T
alez sie ciesze, w sobote do mojego nowegoo mieszkanka wpadaja instalowac UPC!!!! :)))))))))))
heheheheh
ale ogolnie wspolczuje. -
<<Majkel>>
-
Anonim
-
Anonim
Możemy jakaś grupe społeczną trzeba by zoorganizowac i im wytlumaczyc ze źle robia nie emitujac tego kanalu -
El Brylanto mi Amigo ....
oni poprostu nie mają kasy
tvn za dużo sobie życzy i zrezygnowali
poprostu trzeba się przełączyć chyba na innego dostawcę
:/ -
Miracle maker
-
barte.k
ale tvn (ITI) bedzie już teraz chcial zachować to dla siebie [ze wzgledu na platforme cyfrową jaka planuje wypuścić] i bardzo możliwe ze jak sie skonczy umowa ITI-UPC to upc tez nie bedzie w stanie płacic dalej..
wiec chyba nie warto pochopnie zmieniać sieci [mowa o kablówce raczej] bo moze sie okazać ze w grudniu z upc tez turbo zniknie..
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne