-
Anonim
prawie jak streetracing, ale m,oze być lepsze od poprzednich części, tu trailer:
http://nfsultimate.com/news.php?ext...
pzdr -
Anonim
fajny sposob stylingu
pamietacie moze taka gre jak streetracing legal?ogolnie byla kijowa ale zabawa w garazyu wciagala. swapy budowa wlasnychy silnikow itp to bylo to
jak by placzyc nfs i sr legal to by byla gierka na lata:) -
Anonim
Fakt faktem ale tak zjebanego subaru jak tam pokazali to swiat nie widzial :P -
Specter
Czyli trzeba kupix XBOXa 360 :)
Niech wreszcie zlamia te jego zabezpieczenia, bo juz nudzi mnie to czekanie; ) -
-
Michał
-
Symon
Znajomy grał już w Carbona na targach w Lipsku i jego zdaniem jeszcze większa kicha niż NFS:MW... szybko się nudzi choć w garażu będzie można trochę posiedzieć.... -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
MayA WaRiaT
Moim zdaniem NFS to strasznz kicha chyba ze ktos lubi latajace samochody a na zime polecił bym wam TOCA RACE DRIVER 2 zajebista symulzcja a dodajac tryb online jest kozak -
Specter
Toca juz jest 3; )
btw najlepsze chyba jest Gran Turismo na PS2, cala seria -
K T
najlepszy jest KAIDO RACER! ktorego fartem udalo mi sie kupic :))
pzdr -
Miśku
-
Miśku
-
gh0ly
Live for speed naprawde jest niezly :)
Tylko bez kierownicy ciezko sie gra, i zeby pograc po necie trzeba placic... :( -
Pan Pit.
-
Michaello
ja polecam nieco mniej znaną grę, lecz wyjątkowo udaną : TDK Synetic Mercedes Benz World Racing 1 (nie 2!!!). Gra oferuje kilka porządnych map z trasami. Każda mapa ma ok. 20 km^2 powierzchni i jest gdzie pośmigać. Jeśli chodzi o tuning to można ściągnąć program o nazwie Edit Car i zmieniać wszystkie parametry wozów. Zawieszenie - sztywność, skok etc. Silnik - mozna narysować wykres momentu obrotowego, ustawić przełożenia skrzyni biegów, ustawić rodzaj napędu RWD FWD 4x4. Rozmiar kapci i przyczepność a nawet dźwięk silnika. Tak szeroka paleta możliwości tuningowych sprawia że gra się nie znudziła mi od 2 lat. No i należy dodać do tego niesamowity realizm jazdy ( przy ustawieniu na 100% Simulation w menu) przewyższający o niebo NfS Porsche 2000. Ludzie robia wiele dodatków do tej gry - do ściągnięcia z forum TheBorgGaming. A i dodam że można również do każdego auta zamontować alufelgi z innego ściągniętego dosatkowo wozu - ale to jest zabawa z plikami w grze. Auta się niszczą, a uszkodzenia mają wpływ na prowadzenie samochodu. Gra jest poprostu niesamowita -
MayA WaRiaT
Wiem ze jest Toca race driver 3 (tez ja mam) ale toca2 moim zdaniem jest lepsza rd3 jest juz arkadowe bardziej jedynie pro sim jest spoko -
Symon
>gh0ly napisał
>Live for speed naprawde jest niezly :)
>Tylko bez kierownicy ciezko sie gra, i zeby pograc po necie
>trzeba placic... :(
Na myszy też da radę ogarnąć; ) No ale brak analogowego gazu i hamulca robi swoje.... wcześniej zaczynamy hamować i później przyspieszać na wyjściu z zakrętu ale setupem można sporo nadrobić i na necie naprawdę można powalczyć z "kierownikami" :) -
gh0ly
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne