Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Uzytkownik usuniety

Pytam o porade jeśli sie ktoś zna troche na prawie. Pobito policjanta i moje auto było widziane w pobliżu, po kilku chwilach zostało mi sholowane przez policje bez mojej wiedzy. Pytanie, jakim prawem i kto poniesie koszty?
  • Anonim

Jeśli zaszło podejżenie iz pojazd brał udział w zajściu to nikt ci nic nie zwróci, jeśli natomiast będzie inaczej powinni ci wszstko rozliczyc

pzdr
  • Uzytkownik usuniety

Samochód stał obok, ja go osobiście nawet nie dotknąłem, ale tylko mój samochód pamiętał, przyjechali i sholowali...
  • Anonim

heheh niezla akcja chyba bym sie wkur... nie daj sie urobic bo pewnie beda szukac bo raczej nie chetni sa do placenia. Mam sprawe o paserstwo gdyz w moim golfie 5 jezdzi radio ktore zekomo moze byc kradzione (kupione na allegro) ale jak powiedzialem ze sie go nie da wyjac i zeby zaplacili w serwisie za wyjecie to gosc na to ze to umoza jednak bo to za duzo papierkowej roboty zeby dac do serwisu i zeby oni placili
  • Anonim

>Adam S. napisał
    >heheh niezla akcja chyba bym sie wkur... nie daj sie urobic
    >bo pewnie beda szukac bo raczej nie chetni sa do placenia.
    >Mam sprawe o paserstwo gdyz w moim golfie 5 jezdzi radio
    >ktore zekomo moze byc kradzione (kupione na allegro) ale jak
    >powiedzialem ze sie go nie da wyjac i zeby zaplacili w
    >serwisie za wyjecie to gosc na to ze to umoza jednak bo to
    >za duzo papierkowej roboty zeby dac do serwisu i zeby oni
    >placili

Za dużo papierkowej roboty<lol> hahaha
    o zgrozo!!;)
  • KOSMITA

prawo prawem ale psy to robia takei numery ze az glowa boli. powodzenia w odwiklaniu tej akcji!
  • Uzytkownik usuniety

Puścili mnie, bo mnie nie rozpoznał, samochód mają trzymać jeszcze pare dni, najgorsze jednak jest to, że nie zamknąłem szyberdachu i jak zacznie padać to będe ich musiał zdymać.
  • J A

z kurwami na krótko bo się panoszą

jeśli fura ucierpi to tone papierów by to odzyskać , ale zawsze można pojechać i dojechać ..
  • Gruby lost in the world

Dokładnie trzeba ich zalac telefonami i prozbami wyjaśnienia sprawy to jakoś ruszy a tak to mogą odkładac i odkładac a jak samochód ucierpi na parkingu to niebędą chcieli nic zwrócic. Ja też miałem nieprzyjemna akce z policja znajomy miał ładne nowe radio i jak zatrzymali nas przetrzepac całe auto to odrazu wiedzieli ze jest kradzione. Tlumaczenie ze napewno nie bo mamy do niego karton i rachunek oczywiscie niewierzyli. Zkonfiskowali radio i dopiero jak przyjechaliśmy z papierami wydali je. Fajnie jakby tak zgubił papiery i jakiś policjant sobie zyskuje nowe radio bo powidzmy sobie szczerze niekażda rzecz idzie do rejestru.
  • Uzytkownik usuniety

Zadzwonili dzisiaj rano, wypisali kwit na odbiór, za parking płaci policja. Miałem już (nie)przyjemność z prowadzącym śledztwo, więc szybciej wszystko poszło.
| |

Wszystko o streetracingu, czyli motoryzacyjnych zabawach na ulicy, dragracingu, czyli legalnych zawo...

Fotki

Miejsca grona (0)