- 1
- 2
-
Anonim
stanalem wlasnie przed ciezkim wyborem u kogo zrobic uklad wydechowy (+ kolektory) i jakis dolocik
w kwasmecie najblizszy termin to poczatek pazdziernika a Wojtkowi w el-tecu pracownicy nie powracali po urlopie....
generalnie ceny maja zblizonei tu i tu chca mnie skasowacie na jakies 3,5kafla tylko teraz pytanie u kogo robic?! generalnie duzo ludzi chwali el-tecowe wydechy ale o kwasmecie tez nie slyszalem negatywnych opini jak ktos ma jakies doswiadczenia z obiema firmami to prosze o jakas wskazowke
z gory dziekowka
chyba ze macie jeszcze jakies zaufane firymy ktore zrobia 2 kolektory (do V-ki) i wydech bo jak rozmawialem to nie kazdy ma ochote grzebac sie z tymi kolektorami....
-
Anonim
Ja duzo rzeczy robilem u Wojtka i zawsze bylem z jego pracy zadowolony. Polecam. -
Anonim
ale on cos kombinuje najpierw mowi ze wszystko spoko pozniej zebym zadzwonil po urlopie- dobra dzwonie to mowi ze najpierw zrobi wydech od kolektorow i dolot a za dwa tygodnie kolektory bo pracownikow nie ma... to mowie ze spoko chcialem sie z nim ustawic to powiedzial ze nie wie kiedy ma czas a wczesniej powiedzial ze odrazu po poniedzialku ,nie jest to zbyt profesjonalne podejscie do klijenta to ja mam sie jeszcze prosic zeby zostawic u niego pieniadze?! Paranoja ... a nie ze bardzo chce sie bawic we wszelkiego rodzaju tomsonach itp nie mam zaufania do takich firm...ale generalnie jak ktos ma jakies doswiadczenia z innymi firmami to prosil bym o na miary bo chce miec to zrobione przed bemowem... z reszata cala ta akcja z wydechem wstrzymuje wymiane walkow bo to nie ma sensu jakas kolejnosc musi byc.. :) -
WituŚ SuperstaR
może i Wojtkowi czasem kiepsko bywa z terminami ale jego fachowość jest niezaprzeczalna. Warto! -
-
Anonim
-
Anonim
http://img100.imageshack.us/img100/...
http://img225.imageshack.us/img225/...
to sa wykresy civic coupe d16y8 z kolektorem typu - "szajseo":) + dolot + reszta wydechu seria(po za koncowym) , a nastepnie po wymianie wydechu (po za kolektorem) na El-tec-owy
z tym ze miedzy pomiarami byla roznica 30C
"3 konie przed samym odcieciem nic nie daja w porownaniu do poprawy w calym zakresie" -
Anonim
pomylka roznica temp. wynosila 20C miedzy 10c-pierwszym pomiarem a 30C drugim -
Anonim
-
Anonim
-
przemir
-
Anonim
bardzo mozliwe bo wczoraj (w niedziele) rozmawialem wlasnie o terminach samo w sobie to bylo dziwne ze w niedziele mialem tam z kim rozmawiac:).. generalnie postaram sie Wojtka ponakrecac zeby cos pomyslal bo nie mam ochoty czekac 2 miesiace na glupi wydech -
przemir
w KwasMetcie pracy jest strasznie duzo - a jeszcze tylko u nas w kolejce czekaja 2 projekty 3ci pewnie widziales wczorej jakbylem
ja tam janka nie zamienie na nikogo innego i jak bede mial czekac i pol roku to poczekam - ale nie zachwalam bo nie trzeba a znajac zycie wrzucil by Cie gdzies przedemnei - wiec dzwon do Elteca :D -
Anonim
jestem niecierpliwy strasznie ajj to mnie zgubi kiedys dlatego chyba podjade do kogos kto mi da najblizszy termin a ogarniasz moze tego koleszke drugiego co jezdzi czarna - matowa manta on sie zajmuje glowicami i generalnie mechanika jestes w stanie mi powiedziec jakiej jakosci sa jego prace? -
Anonim
jako humor powiem ze dzwonilem do Macka Grabowskiego pytac kiedy byl by w stanie wykonac ten moj nieszczesny wydech to powiedzial ze nie szybko bo przed nim dwa projekty turbo... :) -
Maciej zwany Zyzy
-
Anonim
-
Anonim
>Filip napisał
>A gdzie się mieści KwasMet?
>
>Ja mam wydech z El-tecu.
w Piasecznie.
ja mam wydech z El-Tecu, a orurowanie IC-TURBO-DOLOT w TomaRacing.
-
Anonim
Polecam jeszcze tomsona spawa Rafal piekna robota :) Tomaracing spawa Marcin lub Kreator Mocy moim zdaniem bedziem mial najszybszy termin. Napisz na priv to moze cos zalatwie -
Specter
Marcin z TomaRacing wyspawa Ci to w mgnieniu oka ( ja zostawilem samochod o 14, o 4,30 rano byl do odbioru :) ) i robi to rewelacyjnie.
Natomiast Kwas-Met, moze i robi dobrze, nigdy nie udalo mi sie przekonac, bo Janek nie zna pojecia "termin" -
Specter
Marcin z TomaRacing wyspawa Ci to w mgnieniu oka ( ja zostawilem samochod o 14, o 4,30 rano byl do odbioru :) ) i robi to rewelacyjnie.
Natomiast Kwas-Met, moze i robi dobrze, nigdy nie udalo mi sie przekonac, bo Janek nie zna pojecia "termin"
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne