Streetracing [3403]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Madej

http://auto.gazeta.pl/auto/8,48297,...

moze sie " komus " przydac; )
  • Anonim

najlepsze jest to że za zakrycie rejestracji jest 100zl i 0 punktów karnych :P
  • Anonim

kupta ze gpsa, tam jest aktualizowalna mapka; p
  • Anonim

taniej chyba wyjdzie cb-radio
  • Budzik

Nowe cb koszt okolo 500 zl.

Odbiornik gps 300, mapka - emule + telefon komurkowy z symbianem, palm, badz pocketpc i wewntualnie karta pamieci 256mb w granicach 30 zl.
    Przy kazdym fotoradarze mozesz sobie ustawiac co ma ci mowic, ze policja, czy jakas melodyjka ma grac (chlopcy radarowcy znajomy sobie wgral:))

Poza tym gps moim zdaniem jest bardziej przydatny nic cb :)
  • J A

o tunelu pod zamkowym..

""..Jak zdradliwy jest ten fragment trasy, pokazał wypadek z początku lipca: pędzący na interwencję policjanci wpadli w poślizg na szynach i rozbili się na słupie. Obaj zginęli..""

i co ? gdyby był fotoradar to by żyli/
  • Anonim

tutaj jest też:
    http://www.ekomis.net/fotoradary/
  • Konrad Słomina

Ostatnio strasznie zawzieli sie na Sobieskiego (odcinek miedzy Chelmska a Idzikowskiego)... rozstawiaja foto praktycznie codziennie... do poludnia po jednej stronie... po poludniu przenosza sie na druga... a dosyc latwo tam wpasc, bo sa po 3 pasy w jedna strone i dluuuuugi odcinek miedzy swiatlami, bez skrzyzowan tylko z jedna zawrotka.
  • .:CHAŁABAŁA'h :.

hmm w nocy tez stawiaja?; ] jak tak to jestem w dupie
  • Konrad Słomina

W nocy ostatni raz widzialem tam foto jakies pol roku temu... AHA... i jakies 30-50 metrow przed foto przyczepiaja zolta tablice z napisem "Kontrola radarowa predkosci" czy jakos tak
  • .:CHAŁABAŁA'h :.

no na trasie wilanow - powsin takich tabliczek ni mo; ]
  • Anonim

z tego co na mapce widze "praska" strona jest stosunkowo czysta; )
  • SRT enemy - czas leci...

I bardzo dobrze niech mi tutaj nie stawiaja tych wynalazków :D
  • Wyindywidualizowany...

Nawigacja jest jak najbardziej zdradliwa jezeli chodzi o radary mam nawigacje i zapieprzajac powyrzej 140 taka nawigacja nie potrafi tak szybko rozpoznac urzadzenie i nie raz zdarzalo mi sie ze uprzedzala mnie 100 metrow przed radarem :/ chociaz jak dotad nie przyszla mi zadna fota z wezwaniem na komende wiec albo to byly puste pudla albo zdazylem wychamowac.
  • Wyindywidualizowany...

Aaa i jeszcze jedno z tego co wiem a to sa wiarygodne informacje w warszawie na 364 (niby) radary tylko 46 to radary prawdziwe a nie same pudeleczka...
    no i jeszcze jedno choc to nie jest sprawdzona informacja ale ploty kraza ze zostala uruchomiona specjalna grupa dla ludzi scigajacych sie po warszawie choc podobno maja slabiutkie wozy :)
  • Śledź

Nie wiem gdzie sie spotkałeś z 46 sztukami radarów. Nie wiem czy w Warszawie jest choć kilka sztuka zamontowanych na stałe. Jest kilka, ale przenośnych, należących do "kochanych wieśniaków".
  • Wyindywidualizowany...

wiem to z mediow a te 46 radarow to niektore stale a pewnie wiekszosc przenosnych.
  • tomwaś

z tego co ja wiem to w warszawie nie ma zadnego fotoradaru na stale, maja tylko kilka przenosnych ale napewno nie jest to 46 (pewnie maja ich ponizej 10; ))
  • Wyindywidualizowany...

no to w takim razie nic nie wiesz... poczytaj gazety i popatrz w necie a moze czegos sie dowiesz...
| |

Wszystko o streetracingu, czyli motoryzacyjnych zabawach na ulicy, dragracingu, czyli legalnych zawo...

Fotki

Miejsca grona (0)