-
-
Anonim
najlepsze jest to że za zakrycie rejestracji jest 100zl i 0 punktów karnych :P -
Anonim
-
Anonim
-
-
Budzik
Nowe cb koszt okolo 500 zl.
Odbiornik gps 300, mapka - emule + telefon komurkowy z symbianem, palm, badz pocketpc i wewntualnie karta pamieci 256mb w granicach 30 zl.
Przy kazdym fotoradarze mozesz sobie ustawiac co ma ci mowic, ze policja, czy jakas melodyjka ma grac (chlopcy radarowcy znajomy sobie wgral:))
Poza tym gps moim zdaniem jest bardziej przydatny nic cb :) -
J A
o tunelu pod zamkowym..
""..Jak zdradliwy jest ten fragment trasy, pokazał wypadek z początku lipca: pędzący na interwencję policjanci wpadli w poślizg na szynach i rozbili się na słupie. Obaj zginęli..""
i co ? gdyby był fotoradar to by żyli/ -
Anonim
-
Konrad Słomina
Ostatnio strasznie zawzieli sie na Sobieskiego (odcinek miedzy Chelmska a Idzikowskiego)... rozstawiaja foto praktycznie codziennie... do poludnia po jednej stronie... po poludniu przenosza sie na druga... a dosyc latwo tam wpasc, bo sa po 3 pasy w jedna strone i dluuuuugi odcinek miedzy swiatlami, bez skrzyzowan tylko z jedna zawrotka. -
.:CHAŁABAŁA'h :.
-
Konrad Słomina
W nocy ostatni raz widzialem tam foto jakies pol roku temu... AHA... i jakies 30-50 metrow przed foto przyczepiaja zolta tablice z napisem "Kontrola radarowa predkosci" czy jakos tak -
.:CHAŁABAŁA'h :.
-
Anonim
-
SRT enemy - czas leci...
-
Wyindywidualizowany...
Nawigacja jest jak najbardziej zdradliwa jezeli chodzi o radary mam nawigacje i zapieprzajac powyrzej 140 taka nawigacja nie potrafi tak szybko rozpoznac urzadzenie i nie raz zdarzalo mi sie ze uprzedzala mnie 100 metrow przed radarem :/ chociaz jak dotad nie przyszla mi zadna fota z wezwaniem na komende wiec albo to byly puste pudla albo zdazylem wychamowac. -
Wyindywidualizowany...
Aaa i jeszcze jedno z tego co wiem a to sa wiarygodne informacje w warszawie na 364 (niby) radary tylko 46 to radary prawdziwe a nie same pudeleczka...
no i jeszcze jedno choc to nie jest sprawdzona informacja ale ploty kraza ze zostala uruchomiona specjalna grupa dla ludzi scigajacych sie po warszawie choc podobno maja slabiutkie wozy :) -
Śledź
Nie wiem gdzie sie spotkałeś z 46 sztukami radarów. Nie wiem czy w Warszawie jest choć kilka sztuka zamontowanych na stałe. Jest kilka, ale przenośnych, należących do "kochanych wieśniaków". -
Wyindywidualizowany...
wiem to z mediow a te 46 radarow to niektore stale a pewnie wiekszosc przenosnych.
-
tomwaś
z tego co ja wiem to w warszawie nie ma zadnego fotoradaru na stale, maja tylko kilka przenosnych ale napewno nie jest to 46 (pewnie maja ich ponizej 10; )) -
Wyindywidualizowany...
no to w takim razie nic nie wiesz... poczytaj gazety i popatrz w necie a moze czegos sie dowiesz...
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne