-
Marlon
no przepraszam, ale jak miał go zatrzymać, skoro nie reagował na sygnały policji i jeszcze uciekał?
Skąd wiedzieć, że to nie przestępca, tylko rolnik? dojść po rejestracji, jasne.
Pojechał byś na napad ze swoją rejestracją (hipotetycznie)?
-
Al
hipotetycznie, otworzyłbyś ogień w kierunku jadącego motocyklisty w centrum miejscowości/wioski pośród postronnych osób?
Równie dobrze kulkę mogła dostać rowerzystka którą ten chłopak potrącił zanim wyrżnął w budynek.
Ciekaw jestem co wykaże śledztwo, czy niemożliwym było ustawienie dalej kolejnej blokady?
Po coś policja ma system łączności w końcu... -
Anonim
>zork napisał
>Ciekaw jestem co wykaże śledztwo, czy
>niemożliwym było ustawienie dalej kolejnej
>blokady?
>Po coś policja ma system łączności w
>końcu...
Taaaaaaaaa
A na kolejnej blokadzie powtorka z rozrywki ... i pozwalamy takiemu kretynowi ciac 200 km/h normalna droga bo przeciez on sie nie chce zatrzymac do kontroli ... ludzie otrzezwiejcie ... -
Tomek
Wszędzie niebieskich debili pełno ... A jak ich potrzeba to nie ma ...
Wczoraj jechałem z klientem , mieliśmy wypadek i na kretynów z drogówki czekaliśmy 3 godziny ... Obok miejsca wypadku przejechało chyba 15 zwykłych patroli i żaden sie nie zainteresował mimo że matiz który walnął w volvo którym jechaliśmy był skasowany na maksa ... -
-
GrzegorzOsuch.com
>Tomek napisał
>Wszędzie niebieskich debili pełno ... A jak ich
>potrzeba to nie ma ...
>Wczoraj jechałem z klientem , mieliśmy wypadek i
>na kretynów z drogówki czekaliśmy 3 godziny
>... Obok miejsca wypadku przejechało chyba 15
>zwykłych patroli i żaden sie nie
>zainteresował mimo że matiz który
>walnął w volvo którym jechaliśmy
>był skasowany na maksa ...
Sorry, ale jak nie znasz specyfiki pracy w drogówce i piszesz takie rzeczy, to sam jesteś kretyn. Chyba nie sądzisz, że to patrol drogówki decyduje sam, gdzie i za ile ma być? -
Tomek
Wiem że mają czas na dojechanie do 3 godzin ale zwykły patrol też mógłby się zatrzymać i coś załatwić ...
-
GrzegorzOsuch.com
Zwykłe patrole mogą ingerować tylko, gdy są ofiary w ludziach w takich sytuacjach. Jeśli się mylę, to niech mnie ktoś poprawi. -
Anonim
Suchy masz rację oni mają na bierzonco informację o tym ze zgłoszone przyjete i patrol wysłany, niemają prawa się zatrzymac tak by wrazie czego móc interweniowac w innym miejscu bo do tego zdarzenia i tak już patrol wyznaczony i wyslany, ale wiesz jak ktoś ogranicza swoją wiedze tylko do znaków i psioczenia to nie pogadasz z takim userem "stritrejserem"
pzdr -
Anonim
zamknij pysk
do psa ci niewiele brakuje, ale już przeginasz
Jak nie potrafisz uszanować śmierci to się nieodzywaj łajzo. -
Marlon
>Starr. napisał
>zamknij pysk
>do psa ci niewiele brakuje, ale już przeginasz
>Jak nie potrafisz uszanować śmierci to się
>nieodzywaj łajzo.
Nie pisz po pijanemu. -
Anonim
-
Anonim
>Starr. napisał
>zamknij pysk
>do psa ci niewiele brakuje, ale już przeginasz
>Jak nie potrafisz uszanować śmierci to się
>nieodzywaj łajzo.
Miło mi jestem Paweł
pzdr -
∞ bartek !
niech sie ktos wkoncu zajmie sie kurewskimi WORD'ami w tym jebanym kraju to odrazu zmiejszy sie czestotliwosc spierdalania przed policja i jazdy bez uprawnien.
tyle w temacie.
-
∞ bartek !
>Suchy CarParts.pl napisał
>>Tomek napisał
>>Wszędzie niebieskich debili pełno ... A jak ich
>>potrzeba to nie ma ...
>>Wczoraj jechałem z klientem , mieliśmy wypadek i
>>na kretynów z drogówki czekaliśmy 3 godziny
>>... Obok miejsca wypadku przejechało chyba 15
>>zwykłych patroli i żaden sie nie
>>zainteresował mimo że matiz który
>>walnął w volvo którym jechaliśmy
>>był skasowany na maksa ...
>
>Sorry, ale jak nie znasz specyfiki pracy w drogówce i
>piszesz takie rzeczy, to sam jesteś kretyn. Chyba nie
>sądzisz, że to patrol drogówki decyduje sam,
>gdzie i za ile ma być?
co ty tu o pierdolisz o jakiejs specyfice.
obowiazkiem kazdego czlowieka a tym bardziej policjanta,
jest udzielenie pierwszej pomocy, ktora moze byc konieczna w przypadku opisanym powyzej.
tak jest w kazdym normalnym kraju, do wypadku zapierdala straz pozarna, patrol, cokolwiek jest w okolicy a juz napewno zatrzymuje sie samowolnie widzac dzwona na ulicy.
w naszym zajebistym kraju policja do wypadkow drogowych dojezdza w ostatniej kolejnosci. na pierwszym miejscu jest sterczenie w krzakach z suszarka i dorabianie do pensji.
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne