-
Kris
Jak to jest z taka pompą? Czym roznia sie 255lph od siebie? Czy moze ktos wie ktory model pasowal by do mojego autka? ( Toledo, wolnossak uturbiony) . I czy dobrze mi sie wydaje ze mam pompe wewnetrzna..?
Dzieki za jakas pomoc... -
Młody
-
Anonim
>Kris napisał
>Jak to jest z taka pompą? Czym roznia sie 255lph od
>siebie? Czy moze ktos wie ktory model pasowal by do mojego
>autka? ( Toledo, wolnossak uturbiony) . I czy dobrze mi sie
>wydaje ze mam pompe wewnetrzna..?
>Dzieki za jakas pomoc...
The Walbro uprated, high output in-tank electric fuel pumps are available in flow ratings of 255 litres of fuel per hour. These particular pumps flow significantly more fuel at higher pressure. For example, at 80 PSI the standard 255 lph pump will flow around 132 litres per hour. At that same 80 PSI the equivalent HP (high pressure) fuel pump will flow over 210 liters per hour. -
Kris
>Młody napisał
>odbiegam od tematu ale fajnie syczy Twoj seacik;)
THX :) .
Znalazlem jakies pompy w e.x.c tylko ze tam np napisane jest ze pasuje do supry, evo i innych..co to znaczy innych??
-
-
Anonim
Jak masz we to GSS341 lub 342 roznia sie umijscowieniem in/out . Ja w Ciemno kupilem do siebie 341 i dziala :P przerobka jest w razie co malo bolesna... -
Marcel 08
ja u siebie w Civicu 1,6 16v dohc vtec + t3 = 215PS mialem warlbro GSS342 i polecam ! - koszt 400zł +/- -
Szczęśliwy :)
Bosch tez podejdzie. Generalnie kazda sie da wlozyc wszedzie. Kwestia ilosci trytyek do montażu. Ja mam teraz nismo 280l.h i to był hardcor mimo ze do nissana plug i pluj powinna pasowac, to jednak przerobka była masakryczna
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne