Streetracing [3403]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

kto z was odwiedza czwarkowe wieczorki w miescie stołecznym??? we wrzesniu byl milusi wyscig Lancer Evo VII vs BMW M3

podobno nawet kilka razy byla łapanka policji
    ale na szczescie mnie nie bylo wowczas

tak wogole to dzis juz czwartek
    wybiera sie ktos?
  • Grono.Net

ja sie dzis moze na karowa przejade .. :D ..
  • śFinka

ja sie tez wybieram, tyloe ze nie wiem czy sie w knajpie nie zaplacze, beznadziejnie jak sie ma dwie namietnoisci w jednej chwili. niby knajpa nie zajac, no ale wiadomo...; )
  • Grono.Net

bylas wczoraj na karowej ??
  • śFinka

nie bylam ani wczoraj ani przedwczoraj :((( i sie tak zastanawiam co ja taka glupia dupa jestem, ze wystarczy tekst "to moze na piwo" zebym rozum tracila... a potem siedze na tym piwie i k....ami rzucam, bo przeciez chcialam samochody, i wogole... bleh!!!!
  • Grono.Net

hehe ... wlasnie wrocilem ... bylem na tym torze przy lopuszanskiej :D ... hehe mozna posmigac sobie :D
  • Anonim

gdzie przy łopuszańskiej ??? ja tez chcem
  • śFinka

hmm, z powodu wrakowatosci mojego samochodu moge byc czyims pilotem; )
  • Grono.Net

ja mam pilota :D; p
  • Michał Wnuk

Odwiedzałem i tu i tam. Przed policją też sie uchylałem. Ale teraz zimno jest i mało się dzieje.
  • Grono.Net

no co ty .. bylem wczoraj na lopuszanskiej ... :D ... zajebiscie bylo tam jest lod straszliwy lod .. boczki na 20 metrow ... :d
  • Michał Wnuk

A to nie wiedziałem, musze sie koniecznie wybrać.
  • Grono.Net

no znowu bylem ... klimat .. pare osob .. muza glosno puszczona klimat jak w nfs underground .. tylko klasa furek nie ta.. ale i tak bylo zajebiscie :D
  • śFinka

pug, chcesz pilota?; )
  • Grono.Net

dzizaz ... .... to sie chlopaki poscigali ... :D ...gdanska :D .... 20:00 ... wczoraj .. ktos z was moze byl ??
  • 9.99 rekord europy FWD

na wiekszosci tych wyscigow "scigaja" sie dresy co mysla ze sa szybcy a sa tylko wsciekli.
  • 9.99 rekord europy FWD

Waski, sorry ale odnosze wrazenie ze naogladales sie za duzo F&F.
    "Klimat"... klimat byl 2 lata temu jak zebierali sie ludzie, ktorzy teraz sa czolowka w 1/4 mili, a teraz kazdy drech mysli ze jest streetracerem.
  • Grono.Net

ITR ....spoko ... tez rozrozniam ... uposledzonego banana ktoremu starzy zasponsorowali evo VIII ... zeby mial czym na uczelnie jezdzic ... a on mysli ze gra glowna role w szybkich i wsieklych ...
    mowie raczej wiesz... ludziach .. ktorzy przyjezdzaja furkami nad ktorymi sami duuuzo pracuja a nie zlecaja ta prace komus .. przyjezdzaja pogadac i pojezdzic ...

pozdro
  • 9.99 rekord europy FWD

Ja to widze inaczej, nie mozna ludzi segregowac wg. kasy. Jesli ktos ja ma nie znaczy ze jest chamem i bananem.

Chodzi raczej o to ze wyscigi to nie pogadanka, picie browara czy palenie gumy.
    Powinni sie pojawiac na nich ludzie, ktorzy chca sie scigac bez wzgledu na przeciwnika bo to jest w duzej mierze fun. Co z tego ze przegrasz, o to tu chodzi - wyscig, adrenalina, "gra".

Niestety w wawie wiekszosc streetow obstawiaja dresiarze z wodka i paleniem kapcia, pozerzy co mysla, ze jak nakleja sobie winyl i wrzuca lampy ala altezza to sa super szybcy i cwaniacy co duzo gadaja a jak chcesz sie scignac to jakos nie maja ochoty. Sztuczny i lipny tlum.
  • 9.99 rekord europy FWD

PS. Znam ludzi, ktorzy maja EVO VII i sa bardzow ok i nie sa bananami :)
| |

Wszystko o streetracingu, czyli motoryzacyjnych zabawach na ulicy, dragracingu, czyli legalnych zawo...

Fotki

Miejsca grona (0)