-
Lateralus
chciałbym przedstawić pierwszy film niezależnej grupy filmowej "Świt"
"Trochę szybcy, prawie wściekli"
parodia kina szybkiej akcji, groźnych mężczyzn, piękne dziewczyny są, wypasionych bryk i ostrej fabuły...
premiera tego lata juz do ściągnięcia:
http://rapidshare.de/files/25662290...
-
Anonim
-
Lateralus
idzie... własnie sprawdzałem, po wybraniu sciagania za free i przejscu do drugiego okienka trzeba troche poczekac i pojawi sie miejsce na wpisanie tego smiesznego kodu ktory pojawi sie obok i heejaa... -
Anonim
wiem jak to działa :] ale ostatnio na rapidzie wyskakują Invalid session dlatego lepiej dać tez na jakiś drugi bo na rapidzie ponadto limity ściągnięć
pzdr -
-
Lateralus
a znasz jeszcze jakis inny serwer ogólno dostępny na który mozna ładować pliki do 100 mb ?? -
Uzytkownik usuniety
-
Anonim
-
Anonim
aktorzy bardziej niż sztuczni, teksty płytkie, wogóle nie śmieszne, całość do przewidzenia, słabe oświetlenie i ujęcia
pzdr -
Anonim
ale brawa się należa za opublikowanie "czegoś" takiego, ja osobiście bym się wstydził
pzdr -
Lateralus
-
Anonim
wiesz, już pierwsza scena gdzie ta dziewczyna wchodzi jak by kij od szczoty połkneła nic dobrego nie wróży, potem te teksty gdy bohater wsiada do malara i podchodzi ten drugi, sztuczne, z zacięciami i w sumie jakieś takie nie realne, ja rozumiem ze to ma być parodia, ale to nie jest śmieszne acz żałosne, fakt istnieją tacy debile na tym świecie ale oni by używali troche innego języka i troche inaczej by się zachowywali, generalnie b. słabe ale brawo za chęci, życze by nasępne produkcje były o niebo lepsze
pzdr
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne