Streetracing [3403]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ...

oki...już w paru tematach zauważyłem że pare osób pisało o grupach...

sorki JA tak dawno tego nie robiłem że teraz zuepłnie nie w temacie jestem...
    może napiszecie coś więcej o grupach streetracingowych..to jakieś stowarzyszenia? kluby? klany?(policjantem nie jestem) tylko tak chce sobie aktualizacje zrobić; ]

czy to ma coś wspólnego ze stroną http://www.streetracing.com.pl ?
  • Romek

Ja na miejscu Alberta bym się bardzo zdenerwował. Moim zdaniem popełnił kategoryczny błąd nie wykupując domeny streetracing.com.pl i pochodnych. A to dlatego że jego forum, które jest naprawdę rzeczową i trzymającą wysoki merytoryczny poziom skarbnicą wiedzy o modyfikacjach samochodów, oraz miejscem gdzie udzielają się osoby które są ojcami streetracingu w polsce - może być identyfikowane z drugim forum z domeną com.pl - gdzie umawiają się ludzie na wyścigi nubirami, calibrami itd.
    Domyślam się że sam zainteresowany nie jest zadowolony z takiego obrotu sprawy.

A co do tematu to AMW cały czas żyje :) i ma się BARDZO dobrze. Co prawda w okrojonym składzie, lecz zostali Ci którzy lubią ze sobą spędzać czas i nie boją się zarazem wykręcić baką na środku AL. Jerozolimskich, najlepiej przy policji...

Niedługo będzie klip z pierwszego naprawdę KONKRETNEGO spota organizaowanego przez Ciebie.

Kolejny klip/film (mamy coraz większe aspiracje) planowany jest na Wiosnę. Będzie jeden, ale wysoki jakościowo. Swoją drogą marzy mi się zrobienie go w HD. Czas pokaże. Wszystko zależy ile będe miał na to środków gdyż jest to kosztowne (wypożyczenie sprzętu) i wolnego czasu, którego nie mam wogóle:(

Pozdr.

• Grześ

Mocnych nubirek wiele nie ma:)
    Fajnie że powstało coś takiego jak Adrenalin,kontaktu nie miałem ale wydaje mi się że to jeden z nielicznych 'klubów' który naprewde coś sobą reprezentuje.Reszta to towarzystwa wzajemnej adoracji(oczywiscie z wyjątkami).Zaopserwowałem że powstało wiele klubów które robią wszystko z wyjątkiem teoretycznie oczywistego.Spotykają się i pierdzielą o promocjach w automarketach:/
    Pozdrawiam i oby więcej boków na rondach
  • Anonim

Czy to nie ty w zeszłym roku (dwa lata temu chyba też) latałeś nubirą po spalarni i włączając neonki paliłeś gumę do oporu ?? bo jakoś mi się te naklejki kojarzą

pzdr
  • Romek

Kto tu ostatnio palił gumę Wasyl co ? :)
  • Anonim

to cwaniaku spróbuj ruszyć z 3 tyś automatem co ma ciutkę ponad 400nm przy tych 3 tyś obr :)

pzdr
  • sebson

>WASyL vel 11'ty napisał
    >to cwaniaku spróbuj ruszyć z 3 tyś automatem co ma
    >ciutkę ponad 400nm przy tych 3 tyś obr :)
    >
    >pzdr

i naped na jedno kolo :D
  • Anonim

ale tylko czasami :D

ostatnio udaje mi się odpychać z dwóch łap :D

pzdr
  • Specter

z drugim forum z domeną com.pl - gdzie
    >umawiają się ludzie na wyścigi nubirami, calibrami itd.

aktualnie umawiaja sie na piknik z grillem w czwartek na s...
  • Romek

zejebiście...
  • Lelon

polecam obejrzenie filmiku z ich strony, zatytułowany jest "janki 17.02.2008r" - wiele mówi o osobach wypowiadających sie na tamtym forum
  • Anonim

>Lelon napisał
    >polecam obejrzenie filmiku z ich strony, zatytułowany jest
    >"janki 17.02.2008r" - wiele mówi o osobach
    >wypowiadających sie na tamtym forum

Obejżałem...przemyslałem...i stwierdzam że nadal drifting bedzie kojażony z paleniem gumy skoro takie filmiki ktos wrzuca na tym forum w temacie drift... :|

A panowie co "latają", to przemilcze....
  • ♫♪♫ R a f a ł ♫♪♫ (MATEO)

>Lelon napisał
    >polecam obejrzenie filmiku z ich strony, zatytułowany jest
    >"janki 17.02.2008r" - wiele mówi o osobach
    >wypowiadających sie na tamtym forum

No cóż po streetracing.com.pl nie pozostaje nam czekać na nic innego jak tylko na stołeczną federację driftu; ) sfd.com.pl czy coś w ten deseń...

Jak się chłopaki rozkręcą to całą stolicę "zdominują" :/
  • Anonim

jak na razie to najbardziej żałosne w tym wszystkim to jest ten temat:]

jeździcie po ludziach których nie znacie...jeden robi sobie zdjęcia prędkościomierza jak tylko się przekręci do 200, a drugi pozuje do ciężarówki coca-coli i chadza do quo:] ...nie wydaje mi się abyście byli najbardziej kompetentnymi osobami do analizowania dokonań innych:] nikt wam nie każe w tym brać udziału ani nie robi wam tym krzywdy.

naprawdę jestem pełen podziwu dla waszego poziomu wypowiedzi:]
    pragnąłbym równocześnie zauważyć ze grono to nie trzyma jakiegokolwiek poziomu, a mimo wszystko do niego należycie i się na nim wypowiadacie więc podążając za zasadami logicznego myślenia(tudzież tymi które wy zastosowaliście), adekwatne byłoby stwierdzenie, że również jesteście "nędzni":]
    to tak tylko żeby uściśłić:]

może jednak zdominujesz swój mózg i jak będziesz miał zamiar komuś ubliżać to pomyślisz i zrobisz to w nieco bardziej konstruktywny sposób niż powtarzanie czegoś co napisane zostało wcześniej jakieś 4 razy,podając przy okazji jakieś racjonalne argumenty:|

jednej rzeczy tylko nie rozumiem jeszcze:> po co się tak zachowywać? udowadniacie w ten sposób swoją wyższość czy co?
    może macie jakieś kompleksy?
  • Grześ

>WASyL vel 11'ty napisał
    >Czy to nie ty w zeszłym roku (dwa lata temu chyba też)
    >latałeś nubirą po spalarni i włączając neonki
    >paliłeś gumę do oporu ?? bo jakoś mi się te naklejki
    >kojarzą
    >
    >pzdr

Spalak owszem,guma sporadycznie ale neonki napewno nie:/
  • Anonim

pssst: ja z kolei nie rozumiem Twoich grafomańskich wypocin... wybacz :(
  • Lelon

bardzo cie zabolało, chyba sam udzielasz sie na tym pierdolniku.

Dalej nie mam zamiaru zniżać sie do twojego poziomu.

Jak masz jakieś problemy do mnie to zapraszam na priv, żeby nie robić tu śmietnika.
  • ...

co z Ridaz-Unit? strona umarła...

Street-Shadows to ja dawno na ulicy nie widziałem...ale auta z sygnaturami SSgarage jak najbardziej :)...

Octane Squad? damn...poza Chesterem nikogo z tamtąd już nie widziałem...
    ehh
    towarzystwo poszło sie wychajtać i zniknęło; p <joke>

Errata jakby sie ktoś pytał o U.S.U -squad sie nam po części rozpadł i awaria strony nastąpiła...ale nie przeszkadza mi to. Pod głupią nazwą...to co zamierzałem po częsci dokonałem; ]

AMW to obecnie jedyna grupa w Warszawie która ma dobrą jakość filmów.Pokazującą życie troszke z innej perspektywy; ].Jest dobrze.
    Czekam z niecierpliwością na klip :)
  • Anonim

>STAN™ napisał
    >co z Ridaz-Unit? strona umarła...

a czy przypadkiem nie "robi się" upgrade do nowego forum?
  • sebson

robi sie
  • 1
  • 2
| |

Wszystko o streetracingu, czyli motoryzacyjnych zabawach na ulicy, dragracingu, czyli legalnych zawo...

Fotki

Miejsca grona (0)