-
bro
heh.. nie byłem na tym gronie jakieś pół roku, a tu widzę wciąz dawne info jako świeżak leci.. pociesznie.. -
RIKOPOLAND
-
*** CZARNA ***
mogę dowiedzieć się o jakim miejscu piszecie... proszę o info na priv !!! wielkie dzięki; -))) -
Anonim
-
-
BARTEK
-
Anonim
hehehee
milo sobie poprawic humor w swieta.
Do osob ktore nie wiedza gdzie sa przycinki a chcialy by sie poscigac z gruba ekipa!!!!!!
SPOT 24 Marca godzina 20
Spotkanie ze scigantami na Pl. Bankowym, crussin po miescie i powolny przejazd na miejscowke:)
Wszystkich chcetnych goraco zapraszam.
Najpierw prosze o kontakt priv zebym mogl zrobic dokladna liste scigajacych sie osob.
Wpisowe 300PLN od samochodu.
Najszybszych 4 dzieli sie pula.
wiecej szczegolow... priv. -
Anonim
-
RIKOPOLAND
-
Anonim
Swietnie, Swietnie:)
caly dzien odpisuje na maile dotyczace wyscigow. Laczna pula juz przerosla moje oczekiwania a na chetnych do sciganki czekam do godziny 16.
-
Anonim
-
Anonim
Czechson, a Ciebie to chyba nie bedzie...? Ty gdzies za gramanica jestes co?
A telent organizacyjny ujawnil sie juz w przedszkolu, jak zapraszalem kolezanki do zabawy w lekarzy;)
Mr X... hmmm tego nie dowie sie nikt. Mr X nie istnieje;) -
RIKOPOLAND
-
Anonim
przez ostatni wypadek na cargo malo sie dzieje, na dodatek wiecej psiarni przyjezdza. nie mily byl ten wypadek... -
Anonim
-
Anonim
nie ma nowej miejscówki, wszystkie miejscówki popsuli już a ta z tego tematu to właśnie Cargo, może zobacz z kiedy jest ten temat to sobie coś uświadomisz
pzdr -
Anonim
>WASyL vel 11'ty napisał (WYPOWIEDŹ Z LUTEGO)
>Ja pierdole chodzi o wirażową przy Cargo i to zły pomysł
>bo tam w uj policji jest
>
>pzdr
o fak jasnowidzem jestem, właśnie sobie to uświadomiłem LOL
pzdr -
Anonim
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne