-
Michal Szutkowski
W wawie jest nowa miejscowka nowka asfalt na uboczu nie ma budnkow mieszkalnych i policji :) -
^^Mareczek^^
Moze daj jakies konkrety na priv albo na forum http://streetracing.com.pl/ a nie sie chwalisz :P -
Michal Szutkowski
spoko w sumie moze napisac jakas znana osoba z tego grona na prov i dam konkretny namiar ! bo tu nie bede pisal :D -
Patryk
-
-
telunio
-
Anonim
-
Michal Szutkowski
moze zamiast wysylac tak kazdemu info niech poporstu napisze 1 osoba znana na tym forum np gruby czy stan choc oni mnie nie znaja w sumie.... ale wiem ze sa tu znani im powiem a oni reszcie ludzi bo nie chcialbym aby to info wpadlo w nie powolane rece ..... i aby kolejne miejsce bylo spalone a oni znaja tu osoby i beda wiedzieli kogog powiadomic -
Kris
-
nie oglądaj się za siebie
-
Michal Szutkowski
to moze poprostu np umowmy sie na poniedzialek ok 22 na bankowym i pojedziemy tam cala ekipa
? ? ? -
Specter
>Szutek napisał
>to moze poprostu np umowmy sie na poniedzialek ok 22 na
>bankowym i pojedziemy tam cala ekipa
> ? ? ?
genialny pomysl... -
Michal Szutkowski
to byl przyklad [ ... ] nie chodzi mi o ekipe 1000 samochodow ale np z kims znanym w na tym forum 2 3 samochody i pojedziemy
-
Anonim
Byłem tam, widziałem, latałem.. jest spoko 2 pasy w każdą stronę wysepka po środku i barierki, nowa nawierzchnia, praktycznie zero ruchu, obok parking. Tylko do czasu... jak otworzą resztę tej trasy tak fajnie nie będzie... I jest jeszcze taka opcja że przy lotnisku to psy jak na sraczke się kręcą, przynajmniej kiedyś jak bywałem na cargo. -
Miod0o
-
ßєяu
-
Anonim
W zasadzie mógłbym napisać ale i tak pies zalogowany na tym forum wysyła PRIV. do autora postu i i tak się dowie co i gdzie... -
sebson
Pewnie w najblizszej Uwadze, Interwencji tudziez innym programie sensacje XXIw podadza dokladny adres i grafik spotow poszczegolnych grup stritrejsingowych wiec po co taka konspiracja ?; )
-
Miod0o
> Pewnie w najblizszej Uwadze, Interwencji tudziez innym programie sensacje XXIw podadza dokladny adres i grafik spotow poszczegolnych grup stritrejsingowych wiec po co taka konspiracja ?; )
:)
-
Anonim
Dokładnie. Wszystko takei niby tajne to po huj powstają wogóle takie tematy! -
sebson
>ReDżY napisał
>Dokładnie. Wszystko takei niby tajne to po huj powstają
>wogóle takie tematy!
ot to
autor tego tematu powinien napisac PW do odpowiedniej osoby i tyle
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa