Streetracing [3403]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Michal Szutkowski

W wawie jest nowa miejscowka nowka asfalt na uboczu nie ma budnkow mieszkalnych i policji :)
  • ^^Mareczek^^

Moze daj jakies konkrety na priv albo na forum http://streetracing.com.pl/ a nie sie chwalisz :P
  • Michal Szutkowski

spoko w sumie moze napisac jakas znana osoba z tego grona na prov i dam konkretny namiar ! bo tu nie bede pisal :D
  • Patryk

to ja tez poprosze :>
  • telunio

ja również chętnie się dowiem...
  • Anonim

to i ja bym poprosił:)
  • Michal Szutkowski

moze zamiast wysylac tak kazdemu info niech poporstu napisze 1 osoba znana na tym forum np gruby czy stan choc oni mnie nie znaja w sumie.... ale wiem ze sa tu znani im powiem a oni reszcie ludzi bo nie chcialbym aby to info wpadlo w nie powolane rece ..... i aby kolejne miejsce bylo spalone a oni znaja tu osoby i beda wiedzieli kogog powiadomic
  • Kris

info mile widziane; )
  • nie oglądaj się za siebie

rowniez poprosze info:]
  • Michal Szutkowski

to moze poprostu np umowmy sie na poniedzialek ok 22 na bankowym i pojedziemy tam cala ekipa
    ? ? ?
  • Specter

>Szutek napisał
    >to moze poprostu np umowmy sie na poniedzialek ok 22 na
    >bankowym i pojedziemy tam cala ekipa
    > ? ? ?

genialny pomysl...
  • Michal Szutkowski

to byl przyklad [ ... ] nie chodzi mi o ekipe 1000 samochodow ale np z kims znanym w na tym forum 2 3 samochody i pojedziemy
  • Anonim

Byłem tam, widziałem, latałem.. jest spoko 2 pasy w każdą stronę wysepka po środku i barierki, nowa nawierzchnia, praktycznie zero ruchu, obok parking. Tylko do czasu... jak otworzą resztę tej trasy tak fajnie nie będzie... I jest jeszcze taka opcja że przy lotnisku to psy jak na sraczke się kręcą, przynajmniej kiedyś jak bywałem na cargo.
  • Miod0o

ReDżY
    może jeszcze nazwę ul napisz!
  • ßєяu

no co, poniosło chłopaka...
  • Anonim

W zasadzie mógłbym napisać ale i tak pies zalogowany na tym forum wysyła PRIV. do autora postu i i tak się dowie co i gdzie...
  • sebson

Pewnie w najblizszej Uwadze, Interwencji tudziez innym programie sensacje XXIw podadza dokladny adres i grafik spotow poszczegolnych grup stritrejsingowych wiec po co taka konspiracja ?; )
  • Miod0o

> Pewnie w najblizszej Uwadze, Interwencji tudziez innym programie sensacje XXIw podadza dokladny adres i grafik spotow poszczegolnych grup stritrejsingowych wiec po co taka konspiracja ?; )

:)
  • Anonim

Dokładnie. Wszystko takei niby tajne to po huj powstają wogóle takie tematy!
  • sebson

>ReDżY napisał
    >Dokładnie. Wszystko takei niby tajne to po huj powstają
    >wogóle takie tematy!

ot to

autor tego tematu powinien napisac PW do odpowiedniej osoby i tyle
| |

Wszystko o streetracingu, czyli motoryzacyjnych zabawach na ulicy, dragracingu, czyli legalnych zawo...

Fotki

Miejsca grona (0)