-
Romek
Witam
Chciałem przedstawić Wam najnowsze "dziecko" Adrenaline Motorsport Warsaw. Życzę miłego oglądania.
Tymczasowy link :
http://www.yousendit.com/transfer.p... -
Romek
-
barte.k
kawał dobrej roboty.
podobaly mi sie te ujecia, choc niewiele ich, z samochodu przez widok na koła w czasie jazdy..
możnaby takich wiecej zrobić:-)
poza tym, muzyka calkiem pasuje ładnie.
Brawo.
-
Anonim
Jest świetny !!
Nie mówie tu z pozycji lokalnego patrioty. Naprawde mi się podoba, dużo akcji fajne ujęcia, Mariusz dobrze ogarnia.
Nie wiem Miłek, montaz Mateusza byś super, ale myśle, ze temu co sam zrobiłeś nic nie brakuje. Podoba mi się. -
-
Romek
-
KOSMITA
-
KOSMITA
ogolnie bardzo fajne ujecia i montaz, szkoda tylko ze wszystkie z placu a nie z jakiejs drogi...
ale oby jak najwiecej takich! brawo -
Lukasz
E nie chce nikogo urazic: wiec moze tak: montaz i ujecia bardzo fajne, ale naprawde to palenie gumy pod obi nazywacie driftem? jak na moj gust kazdy potrafi na duzym placu skrecic kola wpednac gas wylaczyc esp i bedzie to tak wygladalo.. no i chyba minus za ta muzyke. ja na moj gust jest to tandetne techno. -
Anonim
Miłek gratulacje, bo bardzo fajnie zmontowane i ciekawe ujęcia...
a co do muzyki to moim zdaniem pasowała do tego klipu... chociaż ja nie słucham zupełnie takiej muzyki, to uważam, że tutaj się idealnie komponowała... -
KOSMITA
>Luki B. napisał
>E nie chce nikogo urazic: wiec moze tak: montaz i ujecia
>bardzo fajne, ale naprawde to palenie gumy pod obi nazywacie
>driftem? jak na moj gust kazdy potrafi na duzym placu
>skrecic kola wpednac gas wylaczyc esp i bedzie to tak
>wygladalo.. no i chyba minus za ta muzyke. ja na moj gust
>jest to tandetne techno.
dokladnie to samo mialem odczucie ale chcialem to ujac mniej drastycznie :) a co do muzyki tez mis ie nie podoba (kwestia gustu) ale do klipu pasuje. -
Michał
No moze nie jest to drift w sensie stricte ale np. przy czasie ok. 2:50 widac kolka robione bez odkrecania kontry. Wiec chyba jednak kierownik ogarnia auto i potrafi je prowadzic gazem.
Poza tym takie filmy powstaja z zajawki i pasji. Ciekaw jestem ile osob sposrod krytykujacych zebraloby sie i zrobilo cos takiego samemu. Zaraz sie ktos odezwie ze filmu nie krytykuje tylko sposob jazdy. Ale czasami, np w przypadku formy przekazu jaka jest film, wazniejsze jest to jak cos jest podane a nie sama tresc... -
Anonim
-
Anonim
całkiem całkiem :) gratsy dla Miłka za montaż i dla właściciela BMW:)
pozdrawiam -
...
Jak to Misiek ujął...
,, trzeba mieć zajawke;) "
Miłek fajny montaż.
Gratulacje. -
Anonim
Kolejna prod. by AMW i jak najbardziej udana,
gratulacje Miłek i do zobaczenia :) -
Przekładki BMW
nie bede oryginalny ale muza mi sie nie podoba a właściwie nie cała tylko z początku reszta jest oki i montaz jak najbardziej ok
kawał dobrej roboty Miłek oby wiecej :] -
Młody
>Poza tym takie filmy powstaja z zajawki i pasji. Ciekaw
>jestem ile osob sposrod krytykujacych zebraloby sie i
>zrobilo cos takiego samemu. Zaraz sie ktos odezwie ze filmu
>nie krytykuje tylko sposob jazdy. Ale czasami, np w
>przypadku formy przekazu jaka jest film, wazniejsze jest to
>jak cos jest podane a nie sama tresc...
dokladnie bo najlatwiej krytykowac;) -
Skuniosan
a czy wszyscy sie spodziwaja ze jak wrzuca temat z jakims filmem czy fotkami to kazdy bedzie zachwalal ? - to chyba by bylo dziwne , nie ?
uwielabiam jak u nas - mysle na temat naszego kraju , jak ktos powie ze mus ie nie podobalo to odrazu trzeba mu nawrzucac zeby sam sie za cos zabral i sporobowal , hehe
dla scislosci ja do filmu nic nie mam , montaz i pomysl oki , ujecia bardzoe fajne , film wmiare wyrazny , kolory tak samo
auto lub kierowca mogli by sie bardziej postarac - takie moje odczuccie ale generlanie 5-
pozdro
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne