-
K T
"....Chciałem poinformować że wraz z kolegą Cziko organizujemy imprezę motoryzacyjną na lotnisku w miejscowosci Nowodwór niedaleko Ryk. Jest to 7 km od trasy Lublin-Warszawa około 55 km od Lublina. W programie :
trasa do driftowania, trasa do przejazdów na czas, amatorskie 1/4 mili, pokazy freestyle motocyklowy. Impreza dwudniowa weekend 24-25 czerwiec. W planie oczywiscie wieczorne ognisko. Wszystko juz dograne. Musimy jednak zapłacić za wynajem i w związku z tym organizujemy zrzutkę. Zbieramy wstępnie po 100 zł za auto na dwa dni. Oczywisice jesli bedzie wiecej osob reszta pieniedzy będzie zwrócona albo zainwestowana w prowiant na wieczorne ognisko.
Proszę o wpłaty na konto mBank : 20 1140 2004 0000 3402 3068 5207 Grzegorz Chmielowiec
. W tytule przelewu prosze podac "lotnisko" i swoj nick. Bedzie też mozliwosc opłaty na miejscu ale te 10 osób musimy miec pewne zeby wogole sie za to brać wiec bardzo prosze- kto może to na konto.. Zapraszam do wpłacania pieniędzy i spotykamy sie 24-25 czerwiec. W razie pytań proszę dzwonić 505-903-424
Mapka : [img= http://img179.imageshack.us/im g179/17/dojazd8xh.th.jpg] ...."
Ja sie na bank wybieram.
Mozna sie wyszalec do woli. 2 dni latania po lotnisku. Mozna zmierzyc czas i polatac bokiem, dla mnie idealny trening.
BTW bedzie okazja do oficjalnej premiery Nissana; ) -
Anonim
no Tery gratulacje z powodu oficjalnej premiery :)
a Cziko zaprezentuje Skyline`a? -
K T
Cziko ma byc swoim s13+sr20det i juz ma byc wtedy +400km !!!
bedzie sie dzialo :D
z gratulacjami poczekajmy az wreszcie sie nim przejade...;)
pzdr -
Anonim
to lotnisko znajduje się dokładnie w Ułęży, wiem bo tam dacha strzeliłem, fajne miejsce, nie pilnowane bo właściciel wyjechał i ma je w dupie, wjazd o każdej porze za free :)
pzdr -
-
SPEKTER z mokotowskich
czy ja wiem czy za free jakis czas temu bylismy tam z chłopakami z bmw-sport.pl na małym grillu i wariacjach płacilismy 20zł od fury
i nikt obcy nam nie przeszkadzał oczywiscie są sposoby wjazdu za free można wyjąc brame niektórzy tak robili .
fajnie że ktos tam chce cos organizowac bo lotnisko jest bardzo fajne i można sie tam niezle wyszalec pozdro -
FaNtAsS Bamboocha :P
Ja wpadne napewno tylko na jeden dzien i zaplace Ci Tery na miejscu jesli nie bedzie problemu -
Karola
-
Miśku
byłem tam wiele razy będąc w PL i polecam sam miejsce, choć ostatnio było zasztabowane tak że musiałem zawrócic. Nie ma tam długich pasów ale jest w miare szeroko co można zobaczyć na wielu filmikach tam nakreconych.
Np MPWR http://rapidshare.de/files/23000538... -
Anonim
z checia bym pojechal...ale przypadkiem nie ma czegos na bemowie 24?<mysli> -
K T
- Przeglądaj grona w kategorii Motoryzacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne