-
Anonim
właśnie...zastanwiam się nad emu: czy nadają się one na polską zimę w mieście? co sądzicie o tych z allegro? warto ryzykować? -
Anonim
Posiadam parę emusów i są świetne pod względem utrzymywania ciepła. Nigdy mi stopa w nich nie zmarzła. Gorzej z utrzymaniem w czystości. Niezbyt dobrze znoszą kałuże i błoto.
Swoich nie kupowałam na allegro, tylko zagranicą, więc nie wiem, czy warto zaryzykować... -
Anonim
myślę o modelu "mermaid"...mają grubszą podeszwę, czym mnie poważnie kuszą; )
http://allegro.pl/item130365994_hit... -
nowe--> www.pinceau.grono.net
w zeszłym roku kupiłam na allegro taki model: http://allegro.pl/item133422725_now...
i szczerze mówiąc nie byłam specjalnie zadowolnoa o ciagle się brudziły od błota, było mi coprawda ciepło, ale nie wyglądaly za ąłdnie.
w tym roku juz ich nie załoze niestey:( -
-
Anonim
ładne,świetne, cieple tylko na poslkie warunki chodnikowe raczej srednio sie nadaja... bo gdy wziac pod uwage te oblodzone chodniki,to w butach typu emu ladnie mozna obic sobie dupsko;)
... i tylko dlatego ich nie posiadam;] -
Anonim
ladne sa ale bardzo niepraktyczne:(
Jakiekolwiek kozaczki z zamszu sa niestety na polskie warunki nieodpowiednie:(
Poza tym, ze jest straszne bloto a nie puszysty snieg, problemem jest takze posypywanie chodnikow solą, ktora strasznie osiada na zamszu w postaci bialych zaciekow:/ -
Anonim
a ja wam powiem,ze nie mam emu..bo mi sie srednio poodbaja....sa dla mnie za szerokie w lydce...ale mam tez zamszowe...podobnke krojem i bezowe kozaczki na zime i sa idealne :) nosze je od roku kupione w Londynie -
Anonim
>Benia napisała:
>Jakiekolwiek kozaczki z zamszu sa niestety na polskie
>warunki nieodpowiednie:(
i zawsze to sobie powtarzam jak szykuje sie juz do zakupu butow na zime.
ładne,piękne,ale zawsze przemiekaja! -
salam.
A ja mam ochote na te http://allegro.pl/item132935008__or... -
Anonim
>.z napisała:
>a ja wam powiem,ze nie mam emu..bo mi sie srednio
>poodbaja....sa dla mnie za szerokie w lydce...
one chyba z założenia nie są obcisłe; ) a co do emu. zostałam zniechęcona; ( serce mi krwawi... -
Anonim
-
Anonim
>Wru. napisała:
>i zawsze to sobie powtarzam jak szykuje sie juz do zakupu
>butow na zime.
>ładne,piękne,ale zawsze przemiekaja!
Ja tez sobie zawsze powtarzam "nieeee zamszowe...znowu ich nie doczyszcze jak bedzie bloto..." i zawsze laduja u mnie w szafie zwlaszcza przed zima:P chociaz jednia para!:)))
>a co do emu. zostałam zniechęcona; ( serce mi krwawi...
eee tam:)) kup sobie jezeli bardzo Ci sie podobaja!! tylko o nie dbaj i nie wychodz w najwieksze bloto!!:)) -
salam.
No wlasnie z tym blotem to najwieksza lipa... mi sie podbaja strasznie ale zapewne i tak kupie inne bo kasy bedzie mi szkoda na drugie emusy ktore uwale blotem i sola i nic z nich nie bedzie -
Kama
ja kocham moje emu za ciepło jakie mi daja!!! nie widze zimy bez nich!!
i z wielka troska je czyscilam i było ok!!
-
Anonim
>Benia napisała:
>eee tam:)) kup sobie jezeli bardzo Ci sie podobaja!! tylko o
>nie dbaj i nie wychodz w najwieksze bloto!!:))
chyba musiałabym wziąść urlop dziekański na czas "cudownej" polskiej zimy; ) -
Anonim
-
Panna De.
myslisz,ze za 160 iles zloty to sa orginal ne emu no raczej nie:/
lpiej zaplacic wiecej ja placilam w tamtym roku kupilam sobie 2 pary prawie 500 ale sa extra normalnie je pralam w pralce i byly jak nowe. -
yuShi
jak emu mozna prac w pralce?
ja kupilam rok temu, wysokie pomaranczowe, vagatela 400 zł, a załuje, bo takie same na allegro są tansze, i w tym roku kupie własnie tam. Buty warto kupić, są cieplutkie, wiadomo, że nie bedziemy w nich chodzić w największą pluche, bo przemokną ale to cyba normalne?
jak sie często myje buty (szczoteczka, pianka) to są zawsze ładne :)
-
Anonim
jeśli chodzi o oryginalne emu, to http://www.deezee.pl
ja kupiłam 2 pary kozaków, bo przecież emu się nie nadają na polską pluchę...
ale olczywiście miłość do zamszu zwyciężyła i ja, genialna myśląca dziewczynka, mam dwie pary pięknych zamszowych kozaków.
jestem beznadziejna; )
ale naprawdę piękne -
fia
nie lubię ich. no nie podobają mi się. czuję się taka alternatywna. yeah.