- 1
- 2
-
Anonim
cóż. chyba udane :)
Sporo ludzi szkoda że tylu bałwanów; /
kiedyś było inaczej tylko wtajemniczeni i z policją nie było problemów :/
A teraz gdzie sie nie pojedzie to psiarskie czekają :/
pzdr.
p. -
Marcel 08
spokojnie dzieciak bedzie dobrze nowa miejscówka under constraction hehehe i nie marudz mnie tu; -) -
Anonim
-
Molako
bo kazdy chce byc nocnym nielegalnym stritrajserem ...
I małolatki robia łaąaaaaaaaaałłłłłłł -
-
Maciej zwany Zyzy
-
Pele
nowa miejscowka?? a daleko ma byc??
(najlepiej wyrazone w km z pragi, zeby rzecz jasna nic nie zdradzac, ale moze byc i wiecej info na jakies gg) -
LimaK
Spalarnia chyba po czwartkowym spocie jest spalona... Gra słów :D W sumie na Wólke tez daleko.. a może coś na Żeraniu/Białołece? -
Macias
-
Anonim
-
Anonim
Czwartkowa Spalarnia to jest spalona od dobrego roku... Gdzie sie podzial klima wyscigow z przed 2-3 lat... :)))))
-
Maciej zwany Zyzy
-
Anonim
-
Molako
heh wspominałem z Marcelem jak Menda wklepał Albertowi w 2002 r :)))) Mazda vs. A3 :))
-
Maciej zwany Zyzy
-
Anonim
Aż się łezka w oku kręci... Jak kiedyś istniała Lista SMS Geja Halogena i spoty co 2-3 dni mistrzostwo... Ja chcę moją Nyse spowrotem Buuuu :( -
Maciej zwany Zyzy
po poco jej sie pozbyłeś... w sumie wszycy sie domyslamy... bo to zła kobieta była...:) -
Marcel 08
spoko spoko trzeba zrobic troszke pozradku .... znalezc miejscówke --- jest jedna ale w chuj daleko w sumie, ale moze warto by sie bylo zainteresowac ... (nie wiem tylko w jakim stanie jest tam teraz asfalcik) ....
mam nadzieje,ze INFO jakie tworzymy i ludzie którzy w nim bede - ppokaza styl i klase i bedzie milo i sympatycznie i troszke nawiazemy do staych dobrych czasów; -)
damy rade , bo kto jak nie MY
http://www.STREETSHADOWS.PL -
Molako
trzeba pojeżdzić i poszukac tez mam kilka fajnych tyle ze 40-50 km od centrum wuwua to za daleko ... -
Marcel 08
niom troszku, ale 1 w tyg mozna sie poswiecic, zeby sie pobawic w dobrym gronie !! hehehe -
Molako
- 1
- 2