Street Racing [193]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

cóż. chyba udane :)
    Sporo ludzi szkoda że tylu bałwanów; /
    kiedyś było inaczej tylko wtajemniczeni i z policją nie było problemów :/

A teraz gdzie sie nie pojedzie to psiarskie czekają :/

pzdr.
    p.
  • Marcel 08

spokojnie dzieciak bedzie dobrze nowa miejscówka under constraction hehehe i nie marudz mnie tu; -)
  • Anonim

a kto tu kuwa marudzi. stwierdzam fakt:)
  • Molako

bo kazdy chce byc nocnym nielegalnym stritrajserem ...
    I małolatki robia łaąaaaaaaaaałłłłłłł
  • Maciej zwany Zyzy

odrobina lansu i bansu
  • Pele

nowa miejscowka?? a daleko ma byc??

(najlepiej wyrazone w km z pragi, zeby rzecz jasna nic nie zdradzac, ale moze byc i wiecej info na jakies gg)
  • LimaK

Spalarnia chyba po czwartkowym spocie jest spalona... Gra słów :D W sumie na Wólke tez daleko.. a może coś na Żeraniu/Białołece?
  • Macias

dlaczego spalona ? jak co czwartek w cieple dni... :/
  • Anonim

ja chce juz moje autko i wciagnac maciasa; (
  • Anonim

Czwartkowa Spalarnia to jest spalona od dobrego roku... Gdzie sie podzial klima wyscigow z przed 2-3 lat... :)))))

• Maciej zwany Zyzy

spierdolił na manewry...

peter tamteczasy juz nie wrócą....:(
  • Anonim

Wiem, a szkoda... :(
  • Molako

heh wspominałem z Marcelem jak Menda wklepał Albertowi w 2002 r :)))) Mazda vs. A3 :))

• Maciej zwany Zyzy

i pierwsze wyscigi w rudnikach...:)
  • Anonim

Aż się łezka w oku kręci... Jak kiedyś istniała Lista SMS Geja Halogena i spoty co 2-3 dni mistrzostwo... Ja chcę moją Nyse spowrotem Buuuu :(
  • Maciej zwany Zyzy

po poco jej sie pozbyłeś... w sumie wszycy sie domyslamy... bo to zła kobieta była...:)
  • Marcel 08

spoko spoko trzeba zrobic troszke pozradku .... znalezc miejscówke --- jest jedna ale w chuj daleko w sumie, ale moze warto by sie bylo zainteresowac ... (nie wiem tylko w jakim stanie jest tam teraz asfalcik) ....

mam nadzieje,ze INFO jakie tworzymy i ludzie którzy w nim bede - ppokaza styl i klase i bedzie milo i sympatycznie i troszke nawiazemy do staych dobrych czasów; -)

damy rade , bo kto jak nie MY

http://www.STREETSHADOWS.PL
  • Molako

trzeba pojeżdzić i poszukac tez mam kilka fajnych tyle ze 40-50 km od centrum wuwua to za daleko ...
  • Marcel 08

niom troszku, ale 1 w tyg mozna sie poswiecic, zeby sie pobawic w dobrym gronie !! hehehe
  • Molako

Pojeździć - bo słowo "zabawa" to sie raczej równa "chlanie"
  • 1
  • 2
| |

i wszystko jasne. zapraszam wariatow ..; ) pozdro 997

Miejsca grona (0)