Państwowa Straż Pożarna [719]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Piotr Zaba

witam. Panowie a jak to w tym roku z tą sprawnosciowka w tamtym roku za każdą konkurencje było max 18 pkt teraz jest 1.8? i wiecie moze ile trzeba było mieć pkt w tamtym roku by przyjęli?
  • kris roy

no to niezła LIPA i CHAŁA, za sprawnośćiówke w tym roku dostaniesz max 5.4 punkta a nie tak jak w tamtym roku 54 punkty, troche to śmieszne powinno zostać tak jak było, zakpili sobie z wysiłku na drążku sprincie i biegu na 1km, natomiast jeszcze gorzej jest z teorią, można zdobyć 150pkt w tamtym roku 200pkt, w tym roku za prawidłową odpowiedź 3 pkt, za nieprawidłową -3pkt!!! za brak udziielonej 0pkt, temu kto to wymyślił na pohybel, miałem startować w tym roku ale daje sobie spokój ponieważ orłem z fizy i chemii nie jestem, w tamtym roku trzeba było mieć 150pkt w kraku żeby sie dostać
  • kris roy

także ogólnie zmasakrowali system
    sprwnościówka

2011 54pkt
    2012 5.4pkt

teoria

2011 4 0 0 200pkt
    2012 3 -3 0 150pkt+ ujemne punkty

• szybki xxxxx

witam chciałbym sie dowiedzieć czy ma jąc okulary dostane sie do strazy jesli ktos moze to nie mi pomorze lub napisze na gg21410683
  • tomek pppp

Hej mam pytanko , Chce sie dostac do PSP przez nabór na ulicy. MOze napisze jakie mam kursy:
    - Kurs nurkowania
    - kurs na podesty ruchome
    - Kat B, C
    - Młodszego ratownika
    - Zaswidczenie o prowadzeniu motorówki
    - i z młodych lat duzo dyplomów i medali....
    JAKIE SA SZANSE ?? Bo wiem jak jest, boje sie najbardziej tego ze niedostane sie bo znjaomosci nie mam ??
  • michalkolo

nikt ci nie powie ze sie dostaniesz i ze nie... masz chec na nabór z ulicy trenuj trenuj i próbuj tyle ci zostało... bo ci co maja znajomosci sa w strazy bo tez sa dobrzy i trenuja nie sa grubaskami... ale jesli jestes lepszy od nich masz szase zawsze....:)
  • Jola Kaliczko

Chyba trzeba być maksymalnie pewnym swojej sprawności, żeby tam startować. Za sprawnościówkę można zdobyć niezłe punkty i nadrobić nimi w rekrutacji. Miałam podobnie na AWFie. Pozdr,

J.K.
  • Roland Bell

mam pytanie , wie ktos mozę jakie są mniej więcej potrzebne wyniki by dostać się do SGSP w Wawie na studia stacjonarne I stopnia dla strażaków
    w służbie kandydackiej na Wydziale Inżynierii Bezpieczeństwa Pożarowego z matur jak : matma podstawa lub rozszerzenie i chemia poodstawa ?
  • Roland Bell

Czy można jednocześnie składać na studia stacjonarne I stopnia dla strażaków
    w służbie kandydackiej na Wydziale Inżynierii Bezpieczeństwa Pożarowego i na na studia stacjonarne I stopnia dla osób cywilnych na Wydziale Inżynierii Bezpieczeństwa Pożarowego na SGSP w wawie? ( w przypadku gdybym nie został zakwalifikowany na kandydackie to chciałbym byc na te tych cywilnych )
| |

grono dotyczące Państwowej Straży Pożarnej. Uwagi, pomysły, zastrzeżenia... wszystko mile wid...

Fotki

Miejsca grona (0)