-
Anonim
Ja tez nie widzialam, a zdawalo mi sie, ze na fotkach na galerii ratowniczej widzialam znajomego mojego ojca :( -
Seb
-
Anonim
Sekcja 998 troszke sztucznie wygladało wszytko, ale 28 sekund robi wrażenie wkońcu dokumentalny film. Ważne e pokazują to co robia strazacy dla ludzi którzy ich potrzebuja, w sumie to w dzisiejszych czasach zwierzęta tez nas potrzebują . -
Anonim
http://www.ratownictwo.org.pl/detai...
Wiesz kto siedzi na dachu?? Bo wiem, ze ten znajomy jest kierowca beki z 17 ale ja go nie znam wystarczajaco dobrze zeby stwierdzic czy to on... A znam tylko pojedyncze osoby z tej jednostki... -
-
Anonim
-
Anonim
Ha!! Widac, ze mam dobry wzrok :D Widzialam goscia chyba 2 razy w zyciu a poznalam go szybciej niz moj ojciec.
Dzieki mjk :D Juz drugi raz okazales sie niezastapiony; )) -
Anonim
Pimpi...
spoko nie ma sprawy troche ludzi sie z warszawy zna :)
Pozdo :) -
Czaruś
-
<KoNrAdO>
czy ktoś może wie gdzie można sciągnąć odcinki z neta albo je obejżeć na necie ???? -
Anonim
byly pod linkiem podanym gdzies w tym temacie ale ja nie znam nikogo komu by sie udalo je odtworzyc a wiekszosci nawet nie udalo sie sciagnac :/ kiedys fragmenty byly na youtube ale ostatnio juz nie widzialam. -
Anonim
-
Czaruś
Bardzo prosze jezeli ktos moze wie jak je dostac albo z kad je sciagnac albo gdzie obejrzec niech napisze tu albo na Mojego meila. Czarus1988@wp.pl -
buła
linki do wszystkich odcinków są w jednym z tematów na http://www.strazak.pl/forum -
Anonim
o wlasnie zauwazylam, ze jest nowy sezon...to te pewnie beda dzialaly :) -
<KoNrAdO>
-
Anka
-
Anka
-
... :(
28 sekund moim zdaniem najlepszy serial o Straży, Oglądam kazdy odcinek...
-
Seb
-
...Maciej...
hej Buła!mówiłeś, że linki do wszystkich odcinków do 28 sekund są na stronce którą podałeś a ja bylem na niej i nie mogłem znaleźć tych linków!pozdro z SAPSP w Poznaniu.
- Przeglądaj grona w kategorii Praca i Firmy
- Przeglądaj grona w okolicy Polska
- Załóż własne grono tematyczne