-
Maciej'
Witam!
Przepraszam z góry że pisze taki wątek zamiast dokładnie sie dowiedziec w poszczególnych wątków lecz ciekawi mnie wiele informacji.
Strasznie chiał bym zostac strazakiem, jak kazdy tutaj prawdopodonnie. Nurtuje mnie wiele pytan. Był bym bardzo wdzieczny jesli ktos by mi na nie odpowiedział szczerze lub przynajmniej spróbował.
1. Ktos mi powie czy jak miałem kiedys złamany nos i mam krzywy do tej pory bede miał jakies problemy aby sie dostac do szkoły strazackiej?
2. Czy istnieje mozliwosc przejscia takich próbnych testów do strazy np w klinice MSWiA prywatnie?
3. Czy dostał sie ktoś do szkoły z was po laserowej operacji wzroku?
4. W jakim wieku dostaliscie sie do szkoły strazackiej, czy jak bym startował majac 21-23 lata był bym jakos pkt nizej czy cos w tym stylu?
5. Jaki jest próg aby dostac sie do szkoł Aspiranckich i SGSP? Jakie przedmioty dokładnie zdawac na maturze i czy w rozszerzeniu czy podstawach? Jakie wy mieliscie wyniki jak składaliscie świadectwa maturalne?
Z góry bardzo dziekuje za odpowiedzi na moje pytania!
Pozdrawiam wszystkich użytkowników i prosze o pomoc na moje pytanie; )!
- Przeglądaj grona w kategorii Praca i Firmy
- Przeglądaj grona w okolicy Polska
- Załóż własne grono tematyczne