- 1
- 2
-
Anonim
Witam właśnie odkryłem to forum ,siedząc na PA . Prace w PSP rozpoczołem w dzień dziecka i 18 lipca wyjezdzam na kurs do Niska na Podkarpaciu . Zakładam ten temat w celu zebrania jaknajwiększej ilości informacji i rad dla mnie , kolegów w mojej sytuacji i wszystkich nastepnych którzy wybiorą ten zawód . -
Konrad
Witam! ja wlasnie od dlugiego czasu planuję rozpoczecie pracy w owym zawodzie strazaka :)
od wrzesnia prawdopodobnie bedę studiowac w Glownej Szkole Strazy Pozarniczej ... w systemie zaocznym i w tygodniu moim marzeniem jest praca w strazy:))
Konrad jak poszedles na kurs? gdzie trzeba sie zapisac? .. jestem z Warszawy..
z gory dzieki -
Radomek
Musisz zgłosić się do jednostki w której będą przyjęcia. Później wysyłają Cię na badania, testy sprawnościowe, psyhotesty i jak wszystko pozaliczasz zostajesz przyjęty i czekasz na najbliższy termin kursu i jazda :)
...jednak czasami można sobie poczekać -kumpel czekał 4 miesiące -
Konrad
-
-
Konrad
a jakie robia badania? wzrok, krew, serce, sluch? ... troche sie boje o serce .. kiedys mialem stwiedzone "nieregularne bicie serca" .. jak to jeszcze mam to moze byc lipa?? -
-
Radomek
Badania:
- internistyczne
- kardiologiczne
- okulistyczne
- laryngologiczne (audiogram)
- ortopedyczne
- ppulmonologiczne (spirometria)
...to chyba mniej więcej wszystkie jakie trzeba zrobić -
Anonim
okulistyczne hihi no tak trzeba widziec co sie gasi;P pozdrawiam cie Piotrek -
Anonim
Kursy podstawowe sa organizowane rowniez w wawie!Ahmar strazak pracuje w systemie zmianowym 24/48 wiec sluzba wypada rowniez w weekend!Pozdrawiam Strazakow z Wawy! -
o tym jak sluzba wypada wiedza chyba wszyscy :)
wiekszosc w takim wlasnie systemie pracuje
-
Anonim
To jak on chce pracowac w tylko w tygodniu??Chyba ze istnieje jakas mozliwosc o ktorej ja nie wiem :p Pozdrawiam -
chciec to sobie mozna
ale jak sie idzie do psp od zera to sie idzie na podział czyli w systemie zmianowym sie pracuje
-
Anonim
-
-
-
Anonim
-
Anonim
Teraz trochę pokręcili z tymi wolnymi służbami, dla strażaków jest to bardziej korzystne gorzej dla jednostek.
-
Anonim
Pozdrowienia dla wszystkich z kursu kwalifikacyjnego szeregowych PSP w Nisku
ps. 1.28 na komorze dymowej !!!!!!!!!! -
Marcin Skrzeczkowski
Jeśli mogę się wtrącić. Na kurs kieruje Cię komenda miejska w Twoim przypadku ale dopiero wtedy jak już będziesz zatrudniony. a kursy są na Majdańskiej albo w Pionkach koło Radomia. pzdro
-
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Praca i Firmy
- Przeglądaj grona w okolicy Polska
- Załóż własne grono tematyczne