Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Bartosz998

Czy ktoś z was chodził do SGSP w Warszawie ? I czy jeśli się tam juz dostane to sobie poradze z nauką , trzeba wkuwac czy wystarczy uczyc sie na bieżąco ??? (za dobrze to ja sie nie ucze i niewiem jak tam jest)
  • ♫ ♪ ♫ Słoń ♫ ♪ ♫

Jak się dostaniesz i nie będziesz chciał odpaść to powinieneś przejść wszystko... zazwyczaj egzaminy wstępne weryfikują tych którzy sobie poradzą i tych którzy nie powinni zaczynać.
  • Bartosz998

Dzięki za odpowiedż... Mam jeszcze kilka pytan do Ciebie. A poziom w tej SGSP to jest wysoki ?, bo np. w testach mozna miec szczęscie lub sie wyuczyc paru ,itp.? I jescze jedno pytanko , czy w tej szkole przedmiotami sa np.chemia fizyka czy jakies inne i czy sa tam tez takie osoby którzy jako tako ale sobie radzą ?
    (moze głupie te pytania ale jak by nie bylo tak zle w SGSP to bym wolal isc do niej niż do SA PSP w Krakowie)
  • Anonim

Z tego co mi wiadomo to lepiej chyba iść do SGSP, Nie chodzi mi już o poziom, ale o to, że po zakończeniu masz już stopień młodszego kapitana... A oglądając stronę SGSP widzę Zaklad Matematyki oraz Fizyki i chemii... Więc na pewno te przedmioty tam są :P
| |

grono dotyczące Państwowej Straży Pożarnej. Uwagi, pomysły, zastrzeżenia... wszystko mile wid...

Fotki

Miejsca grona (0)