GRY

Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Czaruś

Witam wszystkich strazakow:) Chcialbym sie zapytac jakie sa jakies gry z teamtyka strazacka:) jesli tk to napiszcie:)
  • Arczi

Cala seria "Emergency" od 1 do 4; )
  • Czaruś

A czy sa moze gry zwiazane tylko z tematyka strazakow?? Chodzi mi o to ze kieruja sie tylko straza pozarna!!!
  • Darek

Emergency Firefighter,niestety nie miałem okazji w nią grać:(
  • Czaruś

JAk tylko w nia zagram to napisze jaka jest!! czekam na nastepne gry
  • ...Makuś, Świeżak...Czesio......

jakby ktoś miał linka skąd ściągną ć takie gry to poprosze
  • Łukasz

• świetny

ja polecam wejsc na http://www.tnp.com.pl i tam szukac gier... POLECAM Emergency 4
  • Anonim

Mam prośbe do kogoś kto ma Emergency 3. Napiszcie mi katalog folderów do gry Emergency 3, bo mam je tylko musze sobie poukładac...
  • Anonim

nie tylko emergancy gdzieś w domu posiadam także gre 998 zrobioną przez polaków oczywiscie przeszedłem całą:) gra prawie identyko do Emergency/.

Wsumie to niemiałęm przyjemnosci pograć w emergancy 4:) ale trujeczka jest zajebista, grałem z jakies 1 rok temu a co do folderów to ci chyba niepomoge:(sorx
  • świetny

no 998 tez przeszedlem... polacy pokazali ze jak chca to potrafia... fajna gra byla szczegolnie jak byl ogien w pomieszczeniu zamknietym i wybijasz okno i ten wybuch :D to bylo fajne :] mogli by zrobic gre na podstawie FPP ze widac tylko pradownice.. zeby gra byla z zycia strazakwo... ze siedzi sie w jednostce itp :D <fantazja> a co do emergency 4 to rozni sie troche od 3 wiecej sprzetu, mozliwosc rozstawienia linni gasniczej z 3 odcinkow.
  • Seb

a ty masz którąś z tych gier??
    jak tak to bys mi podrzucil
  • Anonim

hehe jak chcecie jak znadje w domu moge wam upnąć:) te 998 oczywiscie musicie poczekac bo to troche potrawa:)

co wy na to

• Anonim

Teraz gre emergency 3 możecie znalesc w czasopismie Komputer Świat GRY, pełną wersje za jedyne 7,90 zł!
  • Anonim

dobra jest gra 997:Pogromcy Ognia !!
  • świetny

>Seb napisał
    >a ty masz którąś z tych gier??
    >jak tak to bys mi podrzucil

sebo jutro poszukam w domu moze jeszcze mam :] to bym ci pozniej podrzucil
  • kermit

>Moja Piękna Aneczka :* napisał
    >no 998 tez przeszedlem... polacy pokazali ze jak chca to
    >potrafia... fajna gra byla szczegolnie jak byl ogien w
    >pomieszczeniu zamknietym i wybijasz okno i ten wybuch :D to
    >bylo fajne :] mogli by zrobic gre na podstawie FPP ze widac
    >tylko pradownice.. zeby gra byla z zycia strazakwo... ze
    >siedzi sie w jednostce itp :D <fantazja> a co do emergency 4
    >to rozni sie troche od 3 wiecej sprzetu, mozliwosc
    >rozstawienia linni gasniczej z 3 odcinkow.

dla takiej gry ja mowisz zrobil bym wszystko nawet bym kupil sobie najlepszy komputer na swiecie gddyby taka byla:P jesli ktos ja stwozy dajcie znac:P
| |

grono dotyczące Państwowej Straży Pożarnej. Uwagi, pomysły, zastrzeżenia... wszystko mile wid...

Fotki

Miejsca grona (0)