Stowarzyszenie zajebistych [14753]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • mÅcgreg

W tym temacie prosiłbym o zgłaszanie chamskich zachowań,propozycji zmian i innych podobnych rzeczy którymi byście chciel;i żeby sie zajoł moderator:)

*Przy zgłoszeniu poprosiłbym o danie linka
    do danego zdarzenia co ułatwiło by nam prace:)

Pozdrawiam moderator
  • miss independent.

dobry temat :) chcialam zauwazyc ze sporo stron jest z tematami na ktorych nikt jush nie gada...moze jakos zmniejszyc ich ilosc? :)
  • mÅcgreg

hmmm ilość tematów jest ciągle redukowana...gdyby tak sie nie działo mielibyśmy z 25 stron z tematami a tak jest 6 i każdy może znaleźć cos dla siebie:)
    Ale jeśli są jakieś szczegulne namiary to słucham z ciekawością
  • mÅcgreg

hehe ale jak na razie nie budzi dużego zainteresowania...może to i dobrze bo jest to pewnego rodzaju sygnał ze naszym gronowiczom jest dobrze tak jak jest:)

• Beti

nie no dlaczego ?? niech sie powtarzaja
  • mÅcgreg

jak zaglądają tam ludzie i temat trzyma się w miarę u góry to nie mam prawa go kasować...kasowane są zazwyczaj nowe tematy których odpowiedniki są już na gronie
  • oleśкα

grono:
    ''robakom mówimy NIE !! ''
    wchodzcie na te grono ludziska!! jest na mojej liście :D zapraszam
  • mÅcgreg

troche nie na temat ale spoks:P
  • mÅcgreg

widzę że jak na razie nie ma próśb,zażaleń i innych wniosków więc na gronie spokój:)
  • PrEzeSuNio

bo tu sami zajebisci ludzie sa:)
  • PrEzeSuNio

ale moim zdaniem za duzo tematow jest poprzyklejanych i zglaszam sie z prosba do modow zeby kilka odkleili
    (wiem ze moderatozy tez ludzie ) :0:)
    hehe
  • mÅcgreg

hmmm wiem że troche za dużo jest przyklejonych...ale jak pewne odkleje to boje się jakie były by tego skutki:( ...W końcu ziomek to główny moderator...ja jestem tylko pomocnikiem...zzzzz
  • mÅcgreg

hmmmm czemu tak uważasz??...chodzi mi o ten temat
  • Anonim

bo mało sie osób wypowiada :)
  • mÅcgreg

przeczytaj pierwszy wpis i zobaczysz o co chodzi w tym temacie...jest to coś ala suport grona zajebistych...jak ktos ma jakis ciekawy pomysł, skarge lub coś to sie wypowiada...moim zdaniem taki temat zasługuje na podswietlenie:)
  • Anonim

jestm hamem bo nie wiem jak sie pisze hamski przez h czy ch<lol2>
  • mÅcgreg

eeetam nikt nie bedzie osądzał za jakis błąd ortograficzny..hehe ja też na 100% nie jestem pewien pisowni niektórych słów w szczegulności że mam dysortografie:)
  • mÅcgreg

dzisiaj zagadam do reszty moderatorów i wykombinujemy jakiś kompromis z przyklejonymi tematami:)
  • mÅcgreg

Urzytkownik WODA MINERALNA GAZOWANA zostaje zabanowany za obrażanie innych...
  • mÅcgreg

wracam po 10...
| |

Sponsorzy grona: Komenda Policji w Suwałkach, producent prezerwatyw: "Stomil Olsztyn", "grupa trzym...

Fotki

Miejsca grona (0)