-
mÅcgreg
W tym temacie prosiłbym o zgłaszanie chamskich zachowań,propozycji zmian i innych podobnych rzeczy którymi byście chciel;i żeby sie zajoł moderator:)
*Przy zgłoszeniu poprosiłbym o danie linka
do danego zdarzenia co ułatwiło by nam prace:)
Pozdrawiam moderator -
miss independent.
dobry temat :) chcialam zauwazyc ze sporo stron jest z tematami na ktorych nikt jush nie gada...moze jakos zmniejszyc ich ilosc? :) -
mÅcgreg
hmmm ilość tematów jest ciągle redukowana...gdyby tak sie nie działo mielibyśmy z 25 stron z tematami a tak jest 6 i każdy może znaleźć cos dla siebie:)
Ale jeśli są jakieś szczegulne namiary to słucham z ciekawością -
mÅcgreg
hehe ale jak na razie nie budzi dużego zainteresowania...może to i dobrze bo jest to pewnego rodzaju sygnał ze naszym gronowiczom jest dobrze tak jak jest:)
-
-
Beti
-
mÅcgreg
jak zaglądają tam ludzie i temat trzyma się w miarę u góry to nie mam prawa go kasować...kasowane są zazwyczaj nowe tematy których odpowiedniki są już na gronie -
oleśкα
grono:
''robakom mówimy NIE !! ''
wchodzcie na te grono ludziska!! jest na mojej liście :D zapraszam -
mÅcgreg
-
mÅcgreg
widzę że jak na razie nie ma próśb,zażaleń i innych wniosków więc na gronie spokój:) -
PrEzeSuNio
-
PrEzeSuNio
ale moim zdaniem za duzo tematow jest poprzyklejanych i zglaszam sie z prosba do modow zeby kilka odkleili
(wiem ze moderatozy tez ludzie ) :0:)
hehe -
mÅcgreg
hmmm wiem że troche za dużo jest przyklejonych...ale jak pewne odkleje to boje się jakie były by tego skutki:( ...W końcu ziomek to główny moderator...ja jestem tylko pomocnikiem...zzzzz -
mÅcgreg
-
Anonim
-
mÅcgreg
przeczytaj pierwszy wpis i zobaczysz o co chodzi w tym temacie...jest to coś ala suport grona zajebistych...jak ktos ma jakis ciekawy pomysł, skarge lub coś to sie wypowiada...moim zdaniem taki temat zasługuje na podswietlenie:) -
Anonim
-
mÅcgreg
eeetam nikt nie bedzie osądzał za jakis błąd ortograficzny..hehe ja też na 100% nie jestem pewien pisowni niektórych słów w szczegulności że mam dysortografie:) -
mÅcgreg
dzisiaj zagadam do reszty moderatorów i wykombinujemy jakiś kompromis z przyklejonymi tematami:) -
mÅcgreg
Urzytkownik WODA MINERALNA GAZOWANA zostaje zabanowany za obrażanie innych... -
mÅcgreg